אני צריכה עזרה

בלורית

New member
אני צריכה עזרה

אז ככה. אני צריכה להגיש עבודה על פולקלור ספרדי ומשם להגיע לפלמנקו. משום מה כל האתרים שאני מוצאת הם באנגלית... מי שיכול לעזור לי במשהו... אני ממש אשמח. דוא"ל: [email protected], תודה רבה...

בלורית

New member
אני יסביר את עצמי יותר

העבודה היא יותר על פלמנקו מאשר על ספרד, הפולקלור הוא רק מבוא לעבודה עצמה, אני חייבת כל חומר עיוני שמסביר קצת על פלמנקו, מה זה? איפה זה התחיל? מתי? מה מבטא הפלמנקו- מה עומד מאחורי... זמנים שבהם הריקוד נרקד, הבדל בין ריקוד נשים לגברים, שילוב המוזיקה והשירה בריקוד, דגמי יסוד של צעדים, בקיצור, אני מקווה שעכשיו מיקדתי אתכם יותר במה אני בדיוק צריכה. אחרי שאני מגישה את העבודה העיונית אני אמורה להגיש גם קטע תנועתי (כעבודת סוף סמסטר), ואין לי מושג איך אני עושה את זה!!! אני רק יודעת שזה מדהים ואני פשוט מהופנטת לרקדנים!!! אולי יום אחד גם אני ירקוד ככה.. נכון שמישהו מכם אולי יכול לעזור לי???

flamenca

New member
I suggest contacting Mazal Tsafri

she's a flamenco historian, and I think one of the top experts in Israel. You should also contact Silvia Duran, both for information and classes. It sounds to me like you need this fast, and I think she can tailor something for your needs.

La Vela

New member
כמובן...אם יש לך כסף לשלם

יש הרבה מידע ברשת באנגלית אשר מספיק מעל ומעבר עבור עבודה ברמה של תיכון. מישהו מהמשפחה לא יכול לעזור?

בלורית

New member
חחח אני אבליג

מספיק אולי לעבודה של תיכון.... אבל סיימתי תיכון לפני 4 שנים. זאת אמורה להיות עבודה אקדמית. אמורה...יהיה בסדר

La Vela

New member
סליחה ששפטתי משום מה זה השתמע לי מהטקסט

אם כך לא אמורה להיות בעיה עם האנגלית.... למיטב זכרוני את התואר הראשון ביליתי עם הרבה טקסטים באנגלית .יש באמת המון חומר ברשת

ספרדיה1

New member
קצת מוזר הייתי אומרת...

אני הצעתי לה עזרה בנושא, מאחר ואני ערכתי מחקר גדול בנושא פלמנקו באקדמיה, היא אפילו לא טרחה להתקשר.... שיהיה בהצלחה. מהספרדיה

בלורית

New member
אויש סורי

ספרדיה יקרה: לא התקשרתי כי מצאתי מישהי שיכולה לעזור לי בעבודה אחד על אחד (רקדנית שחזרה בתשובה לפני כמה שנים, אמא שלי מכירה אותה, והיא אמרה שהיא ממש תשמח לעזור לי ככה שב"ה ממש הסתדרתי) עדין לא ישבנו כי דחו לנו את מועד הגשת העבודה ואני מתמקדת כרגע בעבודות אחרות שאני צריכה להגיש. בכל מקרה שמרתי את הטלפון שלך למקרה שאני יצטרך משהו, סליחה אם נראה היה שלא התייחסתי, אני באמת מעריכה את הכוונה הטובה שלך, תודה רבה רבה ובעז"ה נשתמע...

בלורית

New member
אנגלית זה לא הצד החזק שלי...

אני יודעת שאני אמורה להגיע לרמה של קריאת מאמרים באנגלית, אבל לצערי הרב אני עדין לא ברמה הזאת, אנגלית זה הצד החלש שלי, פיתחתי אנטי לאנגלית מאז היסודי ומאז זה לא עבר... אני מאוד מקווה שזה לא ידפוק לי את התואר, ב"ה הצלחתי לעבור את הקורס של שנה שעברה, מה יהיה השנה אני לא יודעת, אבל אני באמת משקיעה ככל יכולתי ומקווה לטוב. ובקשר לעבודה- דחו לנו את מועד ההגשה- לא הסטרי- רק בשבוע, אבל זה נותן לי פור כדי לסיים עבודות אחרות. בכל מקרה תודה רבה, ובעז"ה יהיה טוב.

La Vela

New member
טוב אולי אני אשלח לך משהו (קצר ותמצית) שהכנתי

נזכרתי שהכנתי פעם אבל זה לא ממש ערוך שלחי לי מייל במסר אישי

La Vela

New member
ומה עם תודה?

גם הכרת תודה זה לא הצד החזק שלך? שלחתי לך חומר הרי... צ'מעי...תתחילי לתרגל ת'אנגלית שלך או שתחסכי כסף. יש מצבים שאנשים פשוט מוציאים את החשק לעזור להם ואחר כך גם לאחרים

בלורית

New member
לא שכחתי את התודה

פתחתי ורפרפתי רק על הכותרות של המאמר ששלחת לי. בכוונה לא שלחתי לך עוד אמירת תודה כי רציתי להגיב למאמר בצורה יותר רצינית. פשוט הקדמת אותי, אבל אין לך מושג כמה אני מעריכה אותך, אני עוברת קצת תק' קשה בלימודים ככה שאין לי זמן לנשום, ועוד לא התחלתי לעבוד על העבודה (אני צריכה להגיש אותה עוד שבועיים), אני מקווה שאני יצליח לגשת לזה לקראת סוף השבוע ואז אני יוכל להיות יותר ספציפית איתך, בכל מקרה ממש תודה רבה לך על הכל, אני בטוחה שמה ששלחת יעזור לי המון, ותאמיני לי, בשבת אפילו דברתי עם אמא שלי על זה וספרתי לה ששלחת לי מאמר שכתבת ועוד כמה שהביאו לי פה טלפונים, ואמרתי, וואהו, איזה אנשים טובים יש בעולם, והלוואי שהקב"ה יחזיר להם על טוב ליבם. תאמיני לי שאני באמת מעריכה את זה, ובאמת באמת רציני להגיב לך בצורה יותר רצינית. סליחה אם פגעתי בצורה זאת או אחרת, ונשתמע עוד בעז"ה לקראת סוף השבוע...

למעלה