אני צריכה עוד דעה

לידר17

New member
אני צריכה עוד דעה

אני יוצאת עם מישהו כבר 3 חודשים ולפני כמה ימים שמתי לב שאני נמשכת למישהו אחר שבמקרה מכיר את החבר שלי. סיפרתי לחבר שלי את הבעיה והוא התעצבן, אמר לי שהוא אוכל ממני כל הזמן רק זין, ושאני מניאקית... אז אני מבינה שאני לא בסדר ולא הייתי צריכה לספר לו את זה בכלל אבל אם כבר גיליתי לו אני לא חושבת שהוא צריך לעשות מזה סיפור כזה גדול. זה לא שבגדתי בו..וחוץ מזה המשיכה הזאת היתה רגעית- זה עובר... מה נראה לכם???

אנהלה

New member
נראה לי שהוא דפוק... החבר שלך - ת ז ר ק י א ו ת ו הוא סתם מפגר! מה זה הסצנות האלה שהוא עושה לך? תעזבי אותו, את לא צריכה להיות עם מישהו שאומר לך כמה לא טוב לו להיות איתך... לא עשית שום פשע, כולה נמשכת קצת למישהו אחר, זה ממש בסדר! אני בטוחה שאם הוא רואה כוסית ברחוב הוא נמשך אליה! נראה לי שהוא סתם מישהו לא שווה, הוא יגרום לך לאכול חרא אחרי זה אז עדיף שתעזבי אותו!!!

free soul

New member
סתם דפוק בשכל....

תאמיני לי, אני ועוד בנות לא כנות כמו שאת.. וזה טוב מאוד.. להיות כנה לחלוטין.. ועוד הוא מתרגז על זה? מה הקטע שלו לרדת עלייך?? מי הוא בכלל סתם איזה חתיכת גוש בשר לא נחוצה.. זרקי אותו לפח.. התוקף שלו פג.

בלגאנים

New member
מצד שני

איך בדיוק ציפית ממנו שיגיב? שיקבל דבר כזה בשלווה?? שישתחווה לך?

חני 5

New member
תשמעי מתוקה...

תקשיבי שניה... תחשבי על זה ככה... את עם חבר שלך 3 חודשים (שזה ממש לא הרבה)ותחשבי שהוא בא אליך פתאום שהוא דלוק על מישהי אחרת... מה תגידי לו את??? וחוץ מזה... אמרת בהתחלה דהוא אוכל ממך תמיד רק זין... למה מה עוד כבר עשית לו....

OSHER72

New member
אורי

היי לידר לפי דעתי אין לך בכלל בעיה תעשי מה שהלב ןמה שהרגשות שלך אןמרים ואם את עדיין לא מןצאת פיתרון אז תתקשרי אלי 068247298

gogy

New member
../images/Emo46.gifנראה לי,,,,

שהוא צריך לזיין אותך הלאה,כמה שיותר ולאחר שמיצה אותך,להגיד לך שלום

אנהלה

New member
ולי נראה...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif שצריכים לזיין אותך! במכות!

אנהלה

New member
את מי את שואלת? אני צוחקת... אני פשוט לא אוהבת שאומרים לאנשים: "צריך לזיין אותך"

למעלה