אני צריכה לדעת

אני צריכה לדעת

איזה לדעתכם הוא הדיסק הכי טוב של פרל גאם ושל סאונדגרדן (יש לי כסף המספיק רק לשני דיסקים ואני רוצה שהם יהיו מהלהקות הנ"ל כי עדיין אין לי דיסקים שלהם)

indifferent

New member
"הכי טוב של פרל גאם ושל סאונדגרדן"?

הגיעה הזמן. זו שאלה שתישאר ללא מענה. אני אוהב את כל הדיסקים של PJ באותה מידה. אבל בתור התחלה אני ממליץ לך את TEN או VS. כך גם אצל SOUNDGARDEN. כדאי לקנות קודם את SUPERUNKNOWN ומשם את BADMOTORFINGER.

CaerBannog

New member
אממ, זה תלוי

בקשר לסאונדגארדן, עם את מחפשת דיסק רוק עצבני, זפיני וסאבת'י, עם מוזיקה מתוחכמת ובלי התפשרות לכי על badmotorfinger ם את מחפש אלבום יותר ריגשי ופחות קורע, עם צליל יותר גראנג'י, לכי על superunknown ועם את רוצה אלבום שעובד כמקשה אחת, עם צליל וכבר קצת התרחק מהגראנג', ונוטה לעבר הפסיכדליה, ובכלל יש בו אווירה איר אז לכי down on the upside פרל ג'אם אני לא מבין מספיק...

Long Distance

New member
בלה בלה בלה

Pearl Jam - כלל לא מוטל פה ספק, T E N וסאונדגארדן - לדעתי Superunknown

call me a dog

New member
החלטה קשה..

לפי איך שעופר הציג את כל השלושת הדיסקים ה"נבחרים" של סאונדגארדן, את יכולה להפוך את השאלה ליותר קלה.. אני אישית הייתי ממליץ על- down on the upside אמנם השירים בו לא כ"כ קליטים כמו בשאר האלבומים, אבל זה דיסק להרבה זמן.. אני שומע אותו בצורה קבועה כבר כמעט שנה.. עדיין לא נמאס לי ממנו. אצל פרל ג'אם.. אני לא בטוח, אני לא בדיוק ג'אם הד.. יש לי את טן את יילד ואת ריוט אקט... אני כבנאדם שלא מי יודע מה מכיר אותם, הייתי יכול להמליץ לך ללכת על ההתחלה שלהם, ולאט לאט להתקדם קדימה.. זה אומר שקודם תקני את טן ואח"כ את וי.אס, אם את מכירה כבר את טן אז תקני קודם את וי.אס ואח"כ את ויטאלג'י...וכך הלאה..

וואו תודה../images/Emo13.gif

התגובות שלכם באמת עזרו לי, חשבתי על ליקנות את TEN אבל רציתי דעות של אחרים עליו.

Gio inc

New member
לדעתי...

האהוב עליי של פרל גאם זה TEN ושל סאונדגרדן SUPREUKNOWN

e-shfiyut

New member
ואו... שאלה קשה.

לגבי פרל ג'אם... דיסק ראשון- TEN, אבל אם את כבר מכירה אותם והכל ואת מחפשת משהו אחר, אז אפשר VS, או RIOT ACT. (ד"א, ברשת צליל אפשר למצוא עכשיו את TEN בהנחה) לגבי סאונדגרדן... אני ממליצה על DOWN ON THE UPSIDE. אבל כידוע לכולנו, סופרלאידוע, הוא דובדבן אז... הוא זול.

CANTRELLATOOL

New member
לפי דעתי דוקא YIELD של פרל ג'אם

כשאנ יהתחלתי לשמוע פרל ג'אם גם התחלתי מטן אבל אם הייתי מתחילה עכשיו לשמוע איכות שכזו הייתי דווקא מתחילה מYIELD סתם ככה בלי סיבה ...

goldyboy

New member
פרל ג'אם

לא מקורי אבל זו גם דעתי: TEN (למרות ש-VS. זה אלבום מדהים) סאונדגרדן - BADMOTORFINGER (לפחות בגלל OUTSHINED, למרות שיש שם עוד שירים מעולים) וחוצמזה שאני מאד אוהב את פרל ג'אם בגלל שהם עושים אחלה מוזיקה מצאתי עוד סיבה לאהוב אותם: אדי וודר וג'ף אמנט הם צמחונים, מה שמוסיף להם עוד נקודות אצלי
. סתם, אם רציתם לדעת. בכלל, חיפשתי סיבה להכניס את זה ונתתם לי.

goldyboy

New member
ושאלה:

יש איפשהו להשיג את האנפלאגד של פרל ג'אם? חוץ מלהוריד בקאזה? אני יודע שהוא לא יצא בדיסק כמו שאר האנפלאגדים (דבר די מטומטם שעוד לא הצלחתי להבין וכנראה לא אצליח לעולם). תודה מראש, גולדי

Cheezus

New member
נראה לי שאם את הולכת לקנות רק שני

דיסקים, אחד של כל אחד, תקני את הקלאסים: טן וסופראננוון, למרות שאת טן אני ממש ממש לא אוהבת..

VS

ו-superunknown, למרות שאני לא מת האלבום הזה, טוב זה בערך הדבר היחיד שאני יכול להקשיב לו של סאונדגארדן.

חשבתי דווקה ליקנות את

ten רק ביגלל שרציתי לגלות מה כל הרעש עליו, ו.... superunknown בגלל שהחברה שלי כבר החליטה ליקנות את בדמוטרפינגרס (anglit sacks) אז נוכל לעשות החלפות

למעלה