אני צריכה יעוץ

אני צריכה יעוץ

טוב אז למי שמבין... אני מתכוונת לרכוש טושים חדשים..אבל מהסוג הטוב! אז במזל יש לי דוד שמגיע מארה"ב בחנוכה לביקור וחשבתי לנצל את ההזדמנות והזמין משו איכותי וטוב באמת אליו ושהוא יביא את זה איתו.. אז אני נתלבטת בין שתי הפירמות- PRIMSACOLOR MARKERS ו- LETRASET TRIA PANTONE MARKER הסוג הראשון עולה פחות ויש אותו לחברתי כך שאני יודעת שהטושים הם מצויינים, הסוג השני עושה רושם של יותר טוב השאלה היא עד כמה מפני שהמחיר שלו הוא בהתאם (הרבה יותר יקר מהסוג הראשון שגם הצלחתי למצוא בהנחה ממש גדולה באחד האתרים..) טוב אני קצת מבלבלת את המוח עכשיו.זאת פשוט רכישה ממש משמעותית וחשובה ולכן רציתי להתייעץ עם המומחים מביני העניין (או בקיצור..-אתם!) אשמח לתגובות גם ממי שלא מבין וסתם רוצה לייעץ.. יום מקסים

j i m m y

New member
את שני הטושים כבר יש בארץ

אני לא יודע לגבי הפריזמה, אבל פנטאן אפילו יותר זול בארץ (בחו"ל טוש אחד עולה 20 שקל, בארץ - 17 שקל) אבל בכל מקרה, אם את מתכננת להשתמש בטושים לאורך זמן אז עדיף לך לקנות פאנטן, כי אפשר למלא אותם ולהחליף להם את השפיצים, בקיצור, הם רב פעמיים, בניגוד לפריזמה. פריזמה זה טושים עם מילוי שמבוסס על מים, ועם שפיץ שעשוי מלבד ומעוצב כמו קצה של מכחול. ופריזמה זה חד פעמי. ובגלל זה ההבדל במחיר; אפשר לומר שגם פריזמה זה יותר לאיור ופאנטון זה יותר לגראפיקה, אבל זה כבר קטע של טעם אישי. גם את זה וגם את זה אפשר להשיג ברשת חנויות ארטא בארץ. החנות הראשית נמצאת באזור התעשיה ברשל"צ ויש גם חנות גדולה בת"א, בקצה רחוב נחלת בנימין.

למעלה