אני צריכה ייעוץ דחוף

ilanar

New member
אני צריכה ייעוץ דחוף

אני מטופלת בחברה גדולה של הורדת שיער בלייזר ברעננה אני עושה לייזר בפנים שפם פאות וכד' במשך כבר שנתיים במשך התקופה הזו נעשו לי כוויות קטנות ( ביחס לפנים)כמה וכמה פעמים כל מה שהם מציעים לי זה משחות וקרח שלא ממש עוזרים אני כבר במצב של אכזבה גדולה מהם איימתי בתביעה נפגשתי עם המנהלת הגדולה וכל מה שהיה לה להציע לי זה פיצוי : כלומר טיפול לידיים בחצי מחיר ואמרתי לה שזה לא פיצוי מבחינתי כי שילמתי לפנים 7600 ש"ח אז היא רוצה שאני יוסיף לה עוד כסף לעוד טיפולים אני מבקשת מהם פיצוי מלא או חלקי של הסכום ששילמתי או שאני יצטרך לתבוע אותם מה עוד אני יכולה לעשות בכדי לשכנע אותם לפצות אותי אני לא בעד לתבוע כי זה סיפור ענקי יש מישהו שיכול לייעץ לי מבחינה משפטית וחוקית מה אני יכולה להגיד להם שזה יפחיד אותם וירגיע אותח?

yosid

New member
רשלנות ?

אילנה שלום, ייעוץ "משפטי וחוקי" כפי שאת מבקשת רצוי לקבל באופן פרטני ואישי ולא כאן. ייתכן ומדובר במקרה שלך ברשלנות רפואית/מקצועית ולכן "התביעה" שלך עשויה לכלול לא "סתם" תביעה להחזרים כספיים אלא לפיצויים בשל רשלנות בטיפול לכן, זה צריך להיות ה"אקדח" המאיים שלך ..וכמובן...פנייה לתקשורת. מומלץ להתייעץ עם עו"ד על מנת לקבל את מלוא התמונה (מסמכים וכיו"ב). חג שמח ! (לייעוץ אפשר לפנות גם ב- [email protected])

המלצה ראשונה...

המלצה ראשונה: לא לסגור שום דבר ולא לחתום על שום מסמך בלי יעוץ משפטי. בהנחה וניתן להוכיח כי מה שאירע הוא תוצאה של רשלנות, מגיע לך פיצוי שיאפשר לך תיקון כירורגי של הצלקות שנוצרו, פיצוי בגין כאב וסבל ,הוצאות, אובדן השתכרות - במידה ונגרם לך או עשוי להגרם בעתיד. ממליצה לעשות את השיקולים המשפטיים אחרי התיצבות מצבך הרפואי. בקיצור: עלייך לפנות לעורך דין העוסק בתחום.

למעלה