אני צריכה חיבוק

וונקי

New member
אני צריכה חיבוק

אני קמתי היום עם מצב רוח נוראי ומעצבן מצב שכזה שיהרוס לי את כול היום. ןאיו לי שיעור עכשיו בית ספר אז נצלתי את הזמן הזה ונכסתי לפורום בשביל לספר לכם. כי אתם יחידים שבאמת אכפת להם מי מצבי רוב שלי. שאמרתי לחברה שלי היום שיש לי מצב רוח רע היא רק אמרה שהיה טוב והלכה לה. כפיות טובה עושה טובה שאכפת לה. אבל אתם לא כאלה אתם תמיד מראים שאכפת להם ולכן אני תמיד תמיד מספרת לכם מה עובר עלי. אתם יחדים שתמיד תמיד מחזרים לי את חייך. ועל זה אני אומרת לכם תודה. אוהבת אתכם המון המון דסדס בתקווה שדכאון הזה יעבור לי מתי שהוא ואל תשכחו שאני תמיד שמחה לאיזה שיחת טלפון. או סתם שיחה במסרים אס"ק וכול דבר כזה. אז הפעם הבאה אני אומרת בייי ושאני אוהבת אתכם נורא נורא ואתם הדבר שהכי חושב לי.

HaMsTeR

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo118.gif

Kryptonite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וונקי

New member
אני חולה אלכם ../images/Emo24.gif

אוהבת אתכם חולה אלכם מתה אלכם אתם תמיד יודעים לשפר לי את מצב רוח. המצב רוח שלי רק בזכותכם ישתפר קצת ישפר. אבל אני בכול לא בטוחה שאני יצא מי זה לגמרי. והמון המון המון תודה על תמיכה עזרה
אוהבת אתכם למרות שאתם לא מתקשרים עלי
אני אוהבת אתכם כי תמיד עושים לי טוב על הלב
ושוב המון המון המון

למעלה