אני צריך

B-$ide

New member
אני צריך

עזרה תנו לי בבקשה שמות של שירים שהם קלאסיקה בראפ,דברים בסגנון אינסיין אינ דה בריין וגנגסטה פרדייז,כל מיני שירים כאלה...פשוט לא עולים לי בראש כרגע השירים האלה ואני רוצה כמה שיותר... ועוד משהו זוכרים את david מהסדרה בוורלי הילס? נזכרתי היום שלפני מלא זמן שמעתי שהוא ראפר,איפה אני יכול לשמוע דברים שלו?תחת איזה שם אפשר להוריד שירים שלו?

there u go !

house of pain-jump around luniz-i got 5 on it naughty by nature-opp naughty by nature-hip hop hooray notorious b.i.g-big poppa krs one-mc´s act like they dont know warrn g & nate dogg-regulate זהו אין לי כוח עוד אה וגם אולסיינטס זה קלאסיקות לא ? חחחחחחחח יערה וה-

mynameice

New member
קלאסיקות רבותיי...

nuthin but a g thang-dre&snoop nwa-f*** the police wycleaf jean-beck in november 2pac-2 of anerika most wantes bisti boys-intergalactik coolio-c u when u get there מצטער יש לי שגיאות כתיב(כוסאמאק,בגרות באנגלית עוד מעט).... אם שירים מהתקופה הזאת יהפכו לקלאסיקות ההימור שלי: THE next episode-dre&snoop eminem-stan xzibit-x וקלאסיקות בעברית ללא ספק: אני סמל מיני --- פישי לא לבד-סאבלימינל וצ´ולו מתפלל-סאב ישראל-פישי וסילברדון חכו בקרוב תשמעו את השיר מהאלבום של פישי "יהיה טוב" זה עם מאות אנשים שמתארחים וצועקים,קיצור,משהו עעעענננננננקקקקקקק!!!!!!!!! *ד"א אני גם ממליץ על השיר לזכר עופרה חזה ציפור שיר של סאבלימימל!!!תודה,אהההה,וגם של הצל,חחחח,

kodman

New member
קלא לה לה לה לאסיקות! ../images/Emo163.gif

יש המון - הנה שירים שנחשבים קלאסים (לפחות אם אתה מחשיב את גאנגסטה פרדייז כשיר קלאסי אז גם אלה קלאסיים) - אלה שירים קלאסיים שאני אוהב: קודם כל כל שיר שבאלבום Licensed to Ill (אלבום הראפ הראשון שהיה לי - נראה לי שיש לי העתק של ההדפסה המקורית מלפני בערך 20 שנה
זה היה עוד של דוד שלי מלפניי..) Dre - Nuthin´ but a G Thang Snoop Doggy Dogg: Murder Was the Case Who I Am - Whats My Name Public Enemy: Don´t Believe the Hype Fight the Power Public Enemy No. 1 NWA: Straight Outta Compton Fuck Tha Police B.D.P: Poetry Love Gonna Get´cha LL Cool J - Mama Said Knock You Out Eric B & Rakim - I Ain´t No Joke Ice T - Original Gangster Ice Cube - Amerikkkas Most Wanted Salt N Pepa: Let´s Talk About Sex You Showed Me MC Lyte - Cha Cha Cha SWV - It´s About Time ומתקופה קצת יותר מאוחרת: ביגי: One More Chance (המקורי וגם הרימיקס כמובן) Juicy Big Poppa וכמובן כל האלבום קלאסיקה אחת גדולה.. שיר שנראה לי יכול להיחשב קצת קלאסיקה: Flava in Ya Ear (קרייג מאק עם ביגי, באסטה ועוד הרבה..) באסטה - Woo-Ha (אני אוהב תשיר הזה
) Junior M.A.F.I.A - Players Anthem (לא יודע אם כולם יגדירו את זה כקלאסיקה אבל אני חושב שהאלבום שלהם אלבום טוב מאוד). ועוד כמה קלאסיקות שאני לא כל כך אוהב: Run D.M.C - It´s Like That (אין עליהם אבל אני לא מת על השיר הזה) Too $hort - Life Is Too $hort רוקסן שאנט - Roxanne Revenge והקלאסיקות האמיתיות שהם האהובות עליי ביותר - שירים שבחיים לא ימאסו עליי - ענקיים ביותר: גראנד מאסטר פלאש וה Furious Five: The Message White Lines Kurtis Blow: Christmas Rappin´ (שיר ענק חחח גדול השיר הזה) If I Ruled the World (שיר נחמד - שדיי נהרס ע"י נאז ולורין היל - ששינהם ענקיים אבל עדיין חבל שהם עשו את זה) Basketball (גם מאסטר פי הרס את השיר הזה UGHHH) Fatboys: (דרך אגב ביגי היה מושפע מהם - וזאת לא בדיחה) Fat Boys Are Back Wipe Out (עם הביץ´ בויז) ואנ יכול להמשיך עם זה עוד...
kodman

kodman

New member
בקשר לדיוויד

קוראים לו באמת בראיין אוסטין גרין (פעם הייתי מת על בוורלי
) ובסידרה הוא שר ומנגן - בחיים באמת הוא הוציא איזה אלבום ראפ, יכול להיות שאפילו שיש לי את האלבום.. אני לא זוכר בדיוק אבל לפי מה שזכור לי הוא ממש על הפנים
נראה לי האלבום נגנז אחרי כמה זמן מרוב שהוא היה גרוע. kodman

tomoshe

New member
קלאסיקות ראפ

נייג´ל האדמור - חומוס מטמטם יאיר ניצני - האשם תמיד "סדאם יא מטומטם" "אני דודי התותח" שולי נתן - ירושלים של זהב ליסה לפט איי ואריק איינשטיין - סע לאט נירה רבינוביץ - כולכם שחקו נא איתי כל פריסטייל של קודמן תומאס.

kodman

New member
כמובןןןןן (להגיד בהטיית יוצר)

חומוס מטמטם באמת קלאסיקה
וכמובן שגם הפריסטיילים שלים
אל תשכח את הקלאסיקה הענקית "צ´סטר צ´יטה מארח את חגית ואת טופאק - אנחנו אנדרגראונג" kodman

kodman

New member
וכמובן איך שכחתי את

מרגול עם מטהוד מאן ורד מאן - איך למעלה (חלק 2)

tomoshe

New member
אגב קודמן

באמת שום דבר אישי נגד הפריסטיילים שלך - הם באמת יותר משעשעים מרוב הזבל הרציני עאלק שכל מיני "ראפרים" עושים. ואם כבר בקלאסיקות רציניות עסקינן : דפנה ודודידו - לכושים יש גדול מייק בורשטיין - אני קונילמל חווה אלברשטיין וסנופ דוג - חופים הם לפעמים געגועים לגאנג´ה יוסף שילוח - שפתיים שלך זה כמו קרוקודיל אדולף היטלר - א-יידישע מאמא ישראפ - גב הפורום

kodman

New member
תגובה

תודה. ולא שכחת את: שרוך וברוך - קפוץ תום אבני - הב הב (זהו שמי) רותם ששון (ראפר חדש ומצליח מצורף URL עם תמונה שלו בפוזה מיוחדת בהופעה במטרנה הבימה קלאב) - בשיר: התינוק שלי.

kodman

New member
תגובה

תודה. ולא שכחת את: שרוך וברוך - קפוץ תום אבני - הב הב (זהו שמי) רותם ששון (ראפר חדש ומצליח מצורף URL עם תמונה שלו בפוזה מיוחדת בהופעה במטרנה הבימה קלאב) - בשיר: התינוק שלי.

tomoshe

New member
מה לא?

אפילו הבדיחה על ליסה לפט איי לא הצחיקה? :) אל תיקח קשה את זה ששאלת שאלה רצינית וקיבלת תשובה מתחכמת. הומור זה עניין של טעם. מה שמצחיק אותי לא חייב להצחיק אותך. אני מכיר המון אנשים טובים בלי חוש הומור. עכשיו הכרתי עוד אחד. תומאס. "women - can´t live with them - can´t kill them" (אל באנדי) והנה עוד אחד שלו : women - can´t live with them - the end.

ADARrl

New member
../images/Emo41.gif איי.....היו ימים.... ../images/Emo41.gif

נפלא להתרפק על זכרונות העבר... כשהייתי בת 14... ופקדתי את ה"וירוס" (ז"ל) בכל יום שישי, לא משנה מה... טוב, בכל אופן, אני לא בטוחה שהשירים הללו קולעים בדיוק למה שאתה מחפש, אבל אני יכולה להבטיח לך שאת רובם הגדול היו משמיעים ב"ימים ההם", וחלקם בעלי משמעות סנטימנטלית עמוקה עבורי- מזכירים לי את ימי צעירותי, כשאז, בניגוד לעכשיו, לא הייתי שלושה חודשים לפני גיוס
קבל- Aaliyah feat. Timbaland - Are You That Somebody Biggie - Hipnotize Blackstreet feat. Dr.Dre & Queen Pen - No Diggity Dr. Dre - Keep Their Heads Ringing Foxy Brown & Method Man - Ill Na Na Fu Schnickens - Breakdown Ice Cube - You Can Do It (Lord Tariq & Peter Gunz - Deja Vu (Uptown Baby Montell Jordan - This Is How We Do It ODB - Shimmy Shimmy Ya Case & Foxy Brown - Touch Me, Tease Me (LL Cool J - Loungin´ (Who Do You Love TLC - Creep Adina Howard - Freak like me חלק ישנים יותר, חלק פחות. Enjoy אדר.

rasta man

New member
אדר איך הולך הפיזמון של זה...

Fu Schnickens - Breakdown הבהלבלהלבהלה

ICANNt

New member
נראה לי שגם זה די קלאסיקה

או לפחות ייהפך ביום מן הימים Dead Prez - Hip Hop

Gershenman

New member
עוד כמה שלא אמרו פה..

JUICE CREW-THE SYMPHONY (part 1) קלאסיקה גדולה... יש פה את רוב כוכבי האולדסקול- MASTER ACE KOOL G RAP BIG DADDY KANE ו CRAIG G כל שיר באלבום ILMATIC של NAS THE BRIDGE IS OVER של BDP וגם CRIMINAL MINDED ג´יי זי- CANT KNOCK THE HUSTLE TAKIN OVA של TOMMY TEE לא יודע כמה זה נחשב קלאקסיקה אבל- THE BEATNUTS FEAT. DEAD PREZ-LOOK AROUND שיר מדהים!מי שלא שמע- להוריד ועכשיו! ובתחום האנדרגראונד יש גם כמה קלאקיסות- ZION I-SILLY PUDDY ATMOSPHERE-THE WOMAN WITH THE TATOOED HANDS-שיר שעתיד להיות קלאסיקה EL-P-STEPFATHER FACTORY- מי שיבין על מה השיר מדבר פשוט יקבל שוק DEAD PREZ-PROPOGANDA יש עוד כמה אבל זה יספיק

B-$ide

New member
מה זהו?זה כל הקלאסיקות שההיפ הופ

יכול להציע לי? עזבו רק קלאסיקות,תנו לי שירים שאתם חושבים שהם ממש טובים ולמתחכמים(אלה בעלי חוש הומור מפותח משלי)בבקשה אל תזיינו ת´שכל,לכל דבר יש מקום וזמן.

למעלה