אני צריך VST

TribelFix

New member
אני צריך VST

אני צריך פלאגים אבל צלילים של דארק אים למישהו ישש אני ישמח שתעזרו לי ותגידו לי כמה טובים תודה מראש

TribelFix

New member
אחלה מתי זה יגיעה עלי

חח חברה פלאגים יענו לקיובס צילים וכול מיני דברים

X Ripper

New member
פדידה

באימא שך היקרה והאהובה כפרה על הלחם שבת שלה תסתכל למטה יש הודעה כמו שך

TribelFix

New member
חח אז איפה אני יצור בפרוטי

אני בן 16 וחצי ואני יוצר כן אבל צריך עדין קצת עזרה פה ושם אים הפלאגים והדברים אני צריך קולות של אנשים ודברים ואני לא מוצא כבר הרבה זמן

goa princess

New member
אההה ווקאלים וכאלההה...

וואלה יש מצב שאפשר לארגן לך איזה משהווו.. אח שלי עובד עם הקיובייס אז בטוח יש לו משהוו.. חחח ויש יש כאלה שעובדים גם עם הפרוטייי...

Mike A

New member
מה כל כך מדהים בקיובייס?

אם נגיד הוא היה יוצר על לוג'יק 7 עם Powermac Dual G5, אז הייתי אומר יפה יפה

X Ripper

New member
ואם הוא היה יוצר על PROOTOOLS?

עם Powermac Dual G5 מה הייתה דעתך בעניין?

X Ripper

New member
מסקנה מתבקשת

אם יש לך את הידע המוזיקלי והטכני גם מפרוטי תוציא דברים טובים ....... כל הויאסטי החדשים,החבילות אפקטים החדשים והסאונדים החדשים לא יעזרו במאומה אם אין לך תידע לעבוד איתם. נקודה שנייה-זה עניין של נוחיות....יש אנשים שנוח להם עם הפרוטי(או שהם עצלנים מידיי לעבוד עם קיובייס והלאה) נצל"ש-Khetzal-Ganesha Pramana גואה סאונד מודל 2006 !

Spectrum

New member
אם כבר יש מאק...

מי היה משתמש בפרוטולס? זה ידוע שאנשים קונים את המחשב הזה במיוחד ללוג'יק 7, בטח שאנשים רגילים לא יקנו אותו סתם ככה לבית לא צריך אותו לצרכים כאלה הוא בנוי לעבודה מסיבית. לוג'יק היא התוכנה הכי קשה ללמידה ביצירה והפקה מי שיש לו שליטה בתוכנה הזאת אמור להיות מיקצוען על (דוגמת:סיימון פוספורד, מרטין גלובר, בן ווטקינס, ג'ון באלי, מרב פפלר, הולי אולסן ועוד). דרך אגב... אני חושב שיש רק קיובייס ולוג'יק למאקינטוש. G5, מחשב מצויין. ולוג'יק תוכנת יצירה מצויינת אך קשה ללמידה.

X Ripper

New member
פרוטולוס היא יעודית למחשבי מאקינטוש

רוב ההפקות הגדולות למשל של אולפני סרטים מישתמשות איתה ובדרגת הקושי ללמידה היא במקום הראשון לאחר מכן לוג'יק ,קיובייס ושאר הסיקוונסרים למינהם

goa princess

New member
פ'חח אז אתה מבין בתוכנות..הלהבת..

וחמודיי...גם בקיובייס זה מכובד! אוב האומנים עובדים עם התוכנה הזאת..תוכנה טובה מקצועית וקשה ביותר!! אז אנא...לא ללכלך!

GallaxY

New member
את מצחיקה את ../images/Emo6.gif

מייק אתה סתם מתלהב מהלוג'יק , קיובייס שליטה השילוב בין קיובייס לפרוטי מנצח

אין מה לעשות...

מבחינת מקצועיות ואפשרויות Logic יותר טובה מקיובייס. ולפרוטי אני בכלל לא נכנס...

GallaxY

New member
מה מבחינת מקצועיות ../images/Emo6.gif

תראה, העובדות בשטח הן כאלה שמזמןןןןןן מזמןן רוב האומנים בסצנה עובדים עם קיובייס ועוד הרבה אנשים נוספים נעזרים בפרוטי (אחלה של פיאנו רול) אז לא משנה כמה תדבר על פיצ'רים, השאלה האמיתית היא מה אתה יודע להפיק...

עזבי עובדות בשטח.

אם כולם היו עובדים עם ריזון היא הייתה הכי מקצועית? לא. לוג'יק יותר מתקדמת מקיובייס וזה לא אומר שקיובייס פחות טובה. כל אחד עובד עם מה שנוח לו. והשורה האחרונה שלך נכונה מאוד, אבל לא קשורה לוויכוח... :)

למעלה