אני צריך אני צריך את הרמיקס שך תומר ג ל CONFIDE IN ME - איפה אפשר לרכוש?
E eranmc New member 14/4/04 #1 אני צריך ../images/Emo13.gif אני צריך את הרמיקס שך תומר ג ל CONFIDE IN ME - איפה אפשר לרכוש?
T tatababa New member 14/4/04 #2 בינתיים אי אפשר הרמיקסים האלה יצאו רק על דיסק פרומו של CIM, ולא תוכל למצוא אותו כעיקרון (אלא אם כן אתה מוכן לשלם הרבה, או מקושר טוב). רן xx
בינתיים אי אפשר הרמיקסים האלה יצאו רק על דיסק פרומו של CIM, ולא תוכל למצוא אותו כעיקרון (אלא אם כן אתה מוכן לשלם הרבה, או מקושר טוב). רן xx
E eyalush001 New member 14/4/04 #8 רגע שאני אבין.... אני בעדיפות שנייה אמממ, אני מריח שמישהוא לא הולך לקבל... לפחות לא ממני
ס סקייטר גירל New member 14/4/04 #9 חחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif מה שלומכם אנשושים לא הייתי כאן איזה שבוע כי לא הייתי בבית וכשחזרתי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ....
חחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif מה שלומכם אנשושים לא הייתי כאן איזה שבוע כי לא הייתי בבית וכשחזרתי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ....
E eranmc New member 15/4/04 #10 לא צריך אתכם ../images/Emo123.gif השגתי לבד! תודה חמודים לא משהו - כנראה התבלבלתי עם רמיקס אחר למרות שיש קטעים דומים למה שאני שמעתי.
לא צריך אתכם ../images/Emo123.gif השגתי לבד! תודה חמודים לא משהו - כנראה התבלבלתי עם רמיקס אחר למרות שיש קטעים דומים למה שאני שמעתי.