אני צריך שרת חינמי שעובד!!!

patael

New member
אני צריך שרת חינמי שעובד!!!

אני צריך שרת פעיל!!!!!! לא כמו PHPGO שיום עובד, וחודשים לא. בלי פרסומות שטח דיסק נמוך (לא אכפת לי כמה). שאפשר להעלות אליו PHPMYADMIN . זו בקשה מסובכת??? תנו לי תשובה, בבקשה!!!

תמר,

New member
זו כנראה בקשה מסובכת

מה יקרה אם תשלם קצת למישהו, ובתמורה הוא ישתדל שהשרת לא יפול והכל יעבוד טוב?

patael

New member
שאלה עם תשובה...

ראשית זהו לא אתר רשמי שלי, הוא להתנסות, כאשר יהיה לי אתר, אשלם, וגם הרבה אם צריך. אני לא מאמין בחינמים. אך כרגע לצורך אימון ב UPLOAD לשרת אמיתי HEADER וההשפעות שלו בשרת אמיתי... עד עכשיו הכל היה פשוט יחסית על הLOCAL , מה עכשיו יקרה במציאות? וחוץ מיזה, כדי להראות למישהו, מה עשיתי עבורו, אני לא אקנה מקום...

תמר,

New member
בשביל דבר כזה, אפשר להתקין שרת

אם אתה ניגש לקובץ דרך השרת, למה שזה יעבוד לך, ולא יעבוד לאחרים? אם יש לך אפשרות לבנות שרת לינוקס קטן (אפשר אפילו על 486), תוכל לייצר רשת קטנה ולנסות את הכל אצלך.

orenphp

New member
אני עונה לך ולשאר שמבקשים...

באופן אישי אני לא מבין מה הרצון העז בשרת חינמי, אתה כל כך רוצה לעבוד עם php ולבדוק דברים, אז תוריד שרת פנימי (אני ממליץ על OmniHTTPD) ותתעסק לך איתו כמה שתירצה (תוכל גם לתת לאחרים להיכנס למחשב שלך ולראות את האתרים שבנית). בנוסף, אני מאמין שכדי שבנאדם יתן לך להשתמש בחומרה בחינם הוא צריך להרוויח מזה משהו (פרסומת, כסף וכו´...). אז בקיצר תוציא כמה דולרים (ממש לא הרבה) ותהנה מהשירות של שרת טוב, או שתוריד בחינם שרת אלייך ותשקיע בו טוב :) בהצלחה, אורן

למעלה