אני צריך שיכתבו לי משהו נחמד.

rami052

New member
אני צריך שיכתבו לי משהו נחמד.

אני צריך שיכתבו לי משהו נחמד. אני מטפל ברפואה משלימה ועושה עיסויים מדהימים. אני שוקד על הכנת כרטיס ביקור מיוחד ובו אני רוצה לרשום טקסט נחמד. ובכלל, אני צריך שהכרטיס ביקור יהיה מעוצב ומדהים!!! הכותב/ת המוכשר/ת תקבל בתמורה טיפול בעיסוי איורווודי חינםםםם!!!. .
 
... אני סתם בת 17

אבל אני מוכנה לנסות
המממ ....
 
טוב התחרטתי ../images/Emo13.gif חחח

אין לי מושג אין להכין את זה... אני לא בוחנת כרטיסי ביקור מקרוב...
אם אתה רוצה וזקוק ( חחח "זקוק" לעזרה עם זה אתה מוזמן לפנות אליי במסר...
)
 
מספר נתונים חסרים..

איך קוראים לעסק שלך?או לסוג העיסוי או לך...בהנחה שאתה רוצה להפוך למותג ידוע,איך אתה רוצה שיקראו לזה? שנית,כרטיס ביקור לא אמור להכיל הרבה מסר אלא מסר חד וברור,המעביר רגש,תחושה מסויימת שאותה אתה רוצה להעביר ללקוח. האם האתר המצורף הוא שלך? אשתדל לעזור יפעת
 

rami052

New member
נתונים חסרים...

כל מה שכתבת נכון וזה באמת יהיה ככה, עם זאת חשבתי על כרטיס בגודל רגיל אבל נפתח לשניים ואז גודלו מוכפל, בפנים אני רוצה את הטקסט הארוך יותר, כמה משפטים, בגופן יפה , במסגרת עם רקע נחמד. מבחוץ הוא יכיל באמת מסר חד וברור כמו שכתבת. כן האתר המצורף הוא שלי ( שאגב גם כן זקוק לשיפוץ, אם את יודעת פלאש את מוזמנת לסייע גם בזה). .
 
למעלה