אני צריך עצים !!!!!!!

astral tal

New member
אני צריך עצים !!!!!!!

אני לא עומד בזה יותר אני חש צורך עז לעצים יובלות עברו מאז שקלטו עיניי עץ לניתוח.... אז צריך את זה בהזרקה ישירה ללבלב יאללה זרקו לי כאן איזה עצם אני צריך לתרגל את שריר ניתוח העצים שלי היה לי שריר של באדי בילדר עכשיו הוא יותר כמו רקדנית בלט אני צריך עץ טוב ככה משהו טוב שחור על גבי לבן

אריק!

New member
אסטראל, צר לי שאני לא יכול לעזור

אני רואה רק אדניות. בהזדמנות זו ידוע לך למה החליט מי שהחליט שהמבחן יהיה על ´עץ´. למה לא פסל ? אריה ? חסר דברים ? בשעה כזו אתה צריך עץ טוב או ... טוב. ( אני מקוה שרק אתה קורא זאת ).

visitor

New member
עץ אחד כבר מגיע../images/Emo146.gif

אני לא ממש ציירת עצים.... אז לא לרדת עליי... אני בת 16.למקרה שצריך לדעת בייי

אריק!

New member
אסטראל עוד מנמנם והאוכל

עוד לא מוכן, אז נעבור לעץ. חשוב לי להזכיר שיש לי נסיון של 42 שנה בניתוח עצים ועד היום, כולל העץ שלך ניתחתי 4 עצים. את העץ שלך אני מגדיר כעץ מתולתל, חביבי, צחקני ומשובב: ברוח טובה וחוש הומור. קונפליקטים, אולי לחצים שבפנוך העץ, מתחת לתלתלים, משקפים כנראה ענינים של יחסים בבית, וויכוחים, מרדנויות. אבל בסופו של דבר היחסים תקינים, יושבים לאכול יחד ויודעים לאהוב ולתמוך אחד בשני. מסקנה בשלב זה: את לא צריכה לעזוב את הבית. עגולון משונה בתווך שבין השורש לכותרת, יוצא דופן ומרכז אליו אנרגיות. ייתכן שזה הסוד הפרטי הכמוס שלך, שאיש לא יודע עליו. זה יכולה להיות בעיה שאת לא משתפת בה או חוויה והתנסות שלא היית רוצה, לפחות בשלב זה, שיוודעו. רק חברה טובה יודעת. בסיס העץ חיוור לא מושקע ולא דורך איתן, מלמד שעד לא טפוס מעשי פרקטי, שנושאים של ביסוס כלכלי, הקמת משפחה עדין רחוקים מעולמך, אולי גם כך ישארו. ההרגשה הטובה, הנאה וספוק לפחות בשלב זה קודמים לתמורה כספית. קוים בתוך העץ שעברת עליהם פעם נוספת - מקביל לבקורת עצמית לתקן, לשפר, לייפות קודם שאת מגישה עבודה. אקט של רצינות ואחריות לדייק. זהו בינתיים. אשמח לשמוע את דעתך. אריק.

visitor

New member
תודה על התגובה

ועכשיו עד כמה צדקת.... עם עניין המשפחה צדקת במאה אחוז כן יש את הריבים והכל אבל בסוף הם תומכים... אני לא אעזוב אותם בנתיים. בקשר לסוד....ניסיתי לחשוב אם יש לי סוד או משהו אבל לא , לא מצאתי משהו כזה.. בקשר לקווים שעברתי עליהם פעם נוספת זה בגלל שרציתי לכתוב בשחור והוצאתי את הצבעים הלא נכונים וזה עיצבן אותי, אבל זה נכון שאני אוהבת לייפות לפני שאני מגישה עבודה. שוב תודה על האיבחון ביי

visitor

New member
אסטראל ...אני מחכה לניתוח שלך

הרי שמתי את העץ כי אתה אמרת שאתה זקוק לעצים !!!!!!

astral tal

New member
כהרגלי ניתוח קצרצר

אבל באמת שאני לא יודע כמה אני ייסחף עם העץ. למרות שבמבט ראשוני הוא נראה מאוד פשוט. עם זאת בעל צורה שיוצרת לי הרבה אסוציאציות. דרך אגב, אני עושה עכשיו את הניתוח לפני הקריאה של הניתוח של אריק והתגובה שלך אליו. כאילו, עוד לא קראתי את ההודעות שלכם בכוונה, בשביל שהניתוח שלי יהיה יותר אובייקטיבי. בכל מקרה....לטס גט טו ביזניס קיי... דבר ראשון שבא לי לראש משום מה זה קטע טריטוריאלי משהו... ולוו דווקא פיזי (ואוליי דווקא כן ?) שלא נותנים לך מרחב, שלוחצים עלייך, שמטרידים אותך, שנדחפים לך לדברים, מנסים לשלוט עלייך, כל העץ נראה כמו לפיד כזה כאשר הגזע מייצג את הלפיד, הענפים את האש, והעלים את העשן... כאילו את צריכה לפיד בשביל להגן על עצמך, להרתיע באש את האחרים - שיתרחקו, שייתנו קצת מרחב, שלא ייחנקו, שלא ייתקרבו באחד הענפים ייצרת הדגשה וחיזוק של ענף מסויים שכאשר מסתכלים על העץ כאילו היה מרחב טריטוריאלי אז זה נראה שכאילו על ידי ההדגשה של הקווים של אותו ענף - יצרת לעצמך שם כזה מין חדר, מין חלל - שאף אחד אסור לו להיכנס אליו, מין מקום פרטי כזה, המקום שלך, שמדגיש את הצורך שלך בחופש ובמקום שתוכלי ללכת אליו ולהתנתק מהאחרים בלי שיפלשו לך אליו. לפי כיוון צמיחת הענפים הייתי אומר שאת מנסה למצוא מפלט מהבית (ושם אני חושב שיש לך את כל האש וקרבות הלפידים) - ולמצוא מפלט מהבית על ידי בריחה אל חברות. ויודעת מה, לוו דווקא בריחה, אל יותר השתחררות מהמועקה הזו שיש לך בבית. אז את מוצאת מפלט בצד החברתי בשביל להשתחרר מהצד הבייתי. כיוון צמיחת הענפים של העץ שלך הוא למעלה - מה שמראה שאת אופטימית בבסיסך. וזה טוב, זה נותן לך כוח להמשיך. גודל העץ לעומת שטח הדף מראה שיש לך הערכה עצמית גבוהה. רואים שיש לך שאיפות ואמביצייה. והתלהבות גם, כאילו, ברגע שאת מתלהבת ממשהו אז חבל"ז על הזמן - את נכנסת אליו באופן טוטאלי, ובדרך גם סוחפת איתך עוד אנשים. את גם אוהבת להפגין אינלקטואליות במידה מה... עם זאת העץ נראה לי קצת לא יציב. כזה צר בבסיסו - ככה שאם יש איזושהי סערה - היא מטלטלת אותו חזק - וכך גם אותך. חוסר השורשים מוסיף לכך, כאילו אין במה להאיחז. חוסר השורשים גם מעיד על כך שאת מעדיפה לשמור על פרטיות, ויותר נכון לא לחשוף את כל הקלפים, לשמור אותם קרוב לחזה - ולספק אינפורמצייה לאחרים באופן סלקטיבי ומחושב. אוליי את אוהבת להיות קצת מסתורית לאחרים ?
נראה לי שלסביבתך את מפגינה קצת שתלטניות - גם אם את לא מודעת לכך. דרך אגב, מה התספורת שלך ? (איזה תספורת יש לך ?) בבסיסך את טיפטיפונת מופנמת - אך במשך הזמן נהיית יותר מוחצנת ופיתחת את החברותיות שלך עם אנשים, למרות שעדיין יש קצת מחסומים משהו ואת לא משוחררת לגמרי. וזהו בעיקרון... הפעם באמת היה קצר

astral tal

New member
דרך אגב מצטער שעשיתי את הניתוח

כזה קצת שלילי לגבייך כאילו בלי שום קשר - רואים בו גם שאת אחלה בחורה ושחוץ מהקטע המשפחתי כפי שעכשיו קראתי בניתוח ובתגובה שלך ושל אריק - רואים שאת סבבה מכל הכיוונים וכיף להיות איתך... דרך אגב - לגבי העיגול במרכז העץ - זה משקף טראומה שהייתה לך ממשהו. ולדעתי את מודעת אלייה, לפחות באופן חלקי. היא הייתה לך בסביבות הגיל 7

אריק!

New member
כמנהג החכמים העתיקים שמככבים

כאן לאחרונה, אסטראל:. כמובן שאין לי שום מושג עד כמה קלעת ונמתין לה, אבל שאלות לי אליך שתים: 1. האם שאלת התסרוקת קשורה בדרך כלשהי לעץ ? 2. נניח שהעגול במרכז באמת משקף טראומה, קשה לי להאמין, ותקן אותי אם אני טועה, שניתן לדעת באיזה גיל זה היה. חוץ מזה מה שלומך ?

astral tal

New member
תשובות לקושיות

פגישה עם יעל ברת הזוהר אני מבין לא תהיה לי מזה אה
בכל מקרה... - 1. כן. אני סתם, כאילו לא צריך להתייחס אליי, אני כזה מנסה למצוא קשרים בין כל מיני דברים מכל הכיוונים - למשל לראות אם יש קשר בין העלים המסולסלים לבין כך שאוליי יש לה תלתלים....אין לי מושג, אבל שיהיה, אני שואל... 2. אפשר ואפילו ברמת דיוק מסויימת. זה הולך ככה - מודדים את גובה העץ (מבסיס הגזע ועד לקצה הנוף), מודדים את הגובה של אמצע הטראומה מהבסיס, מחלקים את הגובה הכללי בגובה הטראומה, ומחלקים את הגיל של הבנאדם בתוצאה. וזה אמור להיות בערך הגיל שבו קרתה הטראומה. כבר שאלת אותי את השאלה הזו - יש לי דה ז´ה וו במקרה שלה עשיתי את הארכה שלי לפי תביעת עין... זה נראה לי בערך גיל 7 (קצת יותר נמוך מאמצע העץ, והיא בת 16, חצי זה 8, קצת פחות מחצי, בערך 7). חוץ מזה שלומי בסדר. ומה איתך בממלכתך הקסומה ? אסטראל "בעל נטיה מופרזת ליצירת קשרים"

visitor

New member
תגובה

איבחון מצויין.... בקשר לטראומה.....לפי דעתי הטראומה היחידה שיש לי היא מגיל 5 אבל לא רוצה להגיד כידי לא לפגוע באנשים כאן.. נהנתי מהאיבחון ... תודה נ.ב לגבי השיער אני בדרך כלל עושה קוקו וזהו

visitor

New member
טוב בלי לפגוע לפי דעתי

הטראומה הכי גדולה שחוויתי זה עלייה לישראל בגיל חמש... אני ממש שונאת שינויים

למעלה