אני צריך עצה??

גולן בן

New member
אני צריך עצה??

טוב חברים אני קצת חדש פה אבל בכל זאת אני אשתף אותכם בדילמה שלי וניראה עד כמה טובות יהיו ההצעות שלכם. טוב לפני כחודש הכרתי בחורה דרך מישהי בעבודה נפגשנו דיברנו צחקנו היה נחמד אבל כשנפרדנו אני הייתי בידיעה שזה לא מתאים לי למרות שהבחורה נראית חמוד ראש טוב קלילה כזאת יומים אח"כ בטעות חייגתי אליה אז לא היתה לי הרבה ברירה והמשכנו לדבר ואז אניממש לא יודע איך לא הצלחתי להתחמק(פשוט לא עלה לי תירוץ טוב) היא הזמינה אותי לצאת ולא יכולתי לסרב אז יצאנו היה נחמד השתדלתי להראות קרירות אפילו לא נשקתי אותה נפרדנו עברו כשבועיים והיא התקשרה אלי שאלה אותי איפה בדיוק אני גר כי היא נמצאת בסביבה טוב שוב נוצר מצב לא נעים והיא באה ישבנו ראינו סרטים עד מאוחר ואז היא שאלה אם היא יכולה להישאר לישון מכאן הדברים התגלגלו שכבנו ותוך כדי החלטתי שממש היא לא בשבילי לא שהיא לא טובה במיטה או משהו אבל גיליתי שהגוף שלה ממש לא מושך אותי וכך עברו עוד שבועים והינו הקשר טלפוני חפיף כזה יצא לנו להיפגש שוב גם כאן שכבנו הפעם אנ מודה הייתי חרמן בטרוף ולא יכולתי לעצור את עצמי (אח"כ הצטערתי) הבעיה שלי היא שאני יודע שהיא לא בשבילי ואיך שהו אני לא אומר לה את זה זה לא שאני משחק בה פשוט ככך זה מתגלגל היא באמת אחלה בחורה ואני לא רוצה לפגוע בא אז איך חותכים הכי בעדינות אולי בנות הפורום יוכלו לעזור לי בזה אחרי הכל אתם מבינות יותר טוב את נפש הבחורה

דיאבלו

New member
יא חביבי

שמור ת´קטן בתוך המכנסיים וכך לא תסתבך מה השטויות האלה שהיא לא מושכת אותך אבל היית חרמן נורא, מה היא??? נקודת פריקה לשעת לחץ??? וואאללה מגיע לך שתחתוך איתה והיא בתגובה תחתוך לך!!!!!! אני מכיר את המצבים האלה מצויין, כבר שנים שאני רווק וכל בחורה שאני יוצא איתה, אני מבהיר לה חד וחלק שאני לא מחפש שום קשר מחייב ואם זה מתאים אז סבבה ואם לא אז נשארים ידידים וזהו!!! לא משכיבים ואח´כ נזכרים שהיא לא מושכת, שלא בא לך עליה, שלא מתאים לך, את כל זה אתה צריך לומר לפני שאתה מזמין אותה אליך ומשכיב אותה. מצד שני, אולי היא לא מחפשת קשר אלה סתם סטוץ מזדמן וגם היא מרגישה שאתה לא בדיוק אלביס פרסלי (ובמקרה הזה באמת מגיע לך) בוא ונקווה שהיא סתם היתה חרמנית ושכבה איתך כי אם לא, אתה ממש לא פ´סדר. די.

גולן בן

New member
אתה תמיד כזה.....

מטיף מה קורה בן אדם אני יודע שלא הייתי בסדר בסך הכל רציתי עצה איך לחתוך כמה שיותר חלק ואז אתה בא ומטיף לי וגם נהנה מזה לא יפה אני ציפיתי ליותר מהמין הגברי מילא הייתה מתבטאת אישה מקובל אבל אתה איפה האחווה הגברית אתה כנראהלא קולט שזו מלחמת השרדות בנינו לבינם. לסיכום יש עצה או אין אם יש נקבלה בחרברווות ואם לא אז תחריש.

דיאבלו

New member
קבל עיצה בחברות

תחתוך וכמה שיותר מהר עם התנצלות כינה מעומק הלב ז ר פרחים ענק חובה ותשתדל להישאר ידיד כי ככה זה פחות פוגע בהצלחה ותשתדל שזה לא יקרה יותר לעולם (מגבר לגבר אני אומר לך ככה ביננו, אני שונא שנאת מוות גברים שעושים את זה, זה פוגע בשם שלנו ומשאיר כתמים בלב של הבחורה להרבה זמן)

yog 10

New member
לגולן שלום...

לדעתי אתה צריך לשבת עם הבחורה ולהבהיר עיניינים ועמדות ולראות לאן

yog 10

New member
לגולן שלום...

לדעתי אתה צריך לשבת עם הבחורה ולהבהיר עיניינים ועמדות ולראות לאן

הכי חלק שאפשר

תיזום פגישה תסתכל לה בעיניים תגיד שהיית אידיוט, ושזה לא מגיע לה שאתה נורא נורא מצטער ואם היא תשנא אותך לעולם - אתה תבין ומסיבות שלא קשורות אליה אתה לא מעוניין להמשיך בקשר. ואל תתקשר יותר לשאול איך היא מתמודדת או איך היא מתעודדת ותעלם לה מהחיים. אם היית גועלי - תהיה גבר ותודה בזה. תהיה בן אדם ותצטער תהיה חבר שלה ואל תראה את פרצופך לידה. ובקשר לדיאבלו - הוא צודק! מגיע לך! אני הייתי קצת יותר עדינה (נשים, אתה יודע) דינה.מית עדנת

אתה מזכיר לי,

חבר שלי לפני שלושים שנה. בדיוק אותו המקרה. היום הוא נשוי לגברת + שלושה ילדים. לפני החתונה אימו בקשה ממני שאדבר איתו שלא יעשה את השטות הזו (כבר אז קראו לזה כך). ומה שהיה לו לומר לי "לא נעים לי" לא נעים לו ממנה, לא נעים לו מהוריה. וכך הובל הנער בכבוד והדר לחתונה. כל חייו יצא לבלות עם החברה (ללא אישתו) רק במיטה הם נפגשו. אז תיהיה גבר ותשפיל את עצמך ותאמר לה שאין לך עניין בה. ויפה שעה אחת קודם. תכתוב לי אחרי החתונה אם צדקתי.

תראה...

מה שעשית (וטוב שאתה יודע שטעית) - זו היתה טעות. לא, לא מטיפה לך! פשוט אומרת...שתסביר לה במילים יפות שאתה לא מחפש מישי עכשיו / קשר והיא יכולה להגיד לך שגם היא לא מחפשת קשר אז כביכול זה מתאים... אל!!!(מקווה שזה הדגיש) תשלח או תביא לה פרחים כי אז זה יוצר מצב של תקווה למשו איתך..וזה לא הכיוון שלך הרי, אז לדעתי תפסול..מספיק להבהיר לה. איך תגיד לה שגם בשביל סטוצים אתה לא רוצה אותה והיא "דוחה" אותך?!?! וואלה, שאלה טובה..כדאי לחשוב טוב טוב לפני שאומרים משו! בהצלחה

ronds

New member
תחתוך בעדינות

לדעתי אתה נסחף, אתה צריך להיות בוגר ולהגיד לה שהיא מאד נחמדה ומושכת, אבל שאתה לא בשל לקשר ממושך כרגע. אם לא יעזור תגיד שיש לך משהיא אחרת על הכוונת בהצלחה!

למעלה