אני צריך עזרה....

אני צריך עזרה....

יש לי פרוייקט לאנגלית להכין לבצפר והפרוייקט שלי הוא כזה.... אני צריך לארגן שרשור של סיפורים שאתם כותבים...סיפורים קצרים....לא מגילות...הסיפורים יכולים להיות סתם משו נחמד שקרה לכם...איזו חוויה כלשהי...או סתם משו שראיתם ובא לכם לדבר עליו...או אפילו חוות דעת מעמיקה על כל מה שקורה ב "השבט"..... מה שבא לכם תספרו.....ואז אני צריך לקחת את 3 הסיפורים שהכי אהבתי והשפיעו עליי ולתרגם אותם לאנגלית.... ואח"כ אני צריך לכתוב באנגלית כמובן למה בחרתי את שלושת הסיפורים האלה...ואיך הם השפיעו עליי..וכ'ו.... אני מקווה שתעזרו לי ותיכתבו לי... כי אני חייב את זה... אני מודה לכם מיליון תודות.... וכמובן שאני גם יגיד כאן איזה סיפורים ושל מי בחרתי.... תודה.

תחפש בארכיון ובמאמרים

כשנכנסתי לפורום לפני יותר משנה עברתי עליהם קצת, ומצאתי שם כל כך הרבה סיפורים ופאנפיקים נהדרים שמאוד אהבתי. הפורום עכשיו ממש יבש יחסית למה שהיה אז... רק ששני הגולשים שהיו כותבים את כל הסיפורים האלה כבר לא כותבים כאן יותר, וזה באמת חבל.

אוקיי תודה אבל...

הייתי שמח לסיפורים ממכם..חחח... ככה קצרים בשביל הקטע... לא משו ארוך...

TillsWIFE

New member
לא בדיוק הבנתי

לכתוב מה אנחנו אוהבים בסדרה? או לכתוב איך היא השפיעה עלינו? או לכתוב תקציר של השתלשלות האירועים?

חחח לא לא...אז ככה....

ביקשתי קודם כל לכתוב סיפורים משלכם...סתם חוויה יפה שעברתם או משו שבא לכם לספר.... ואם אין לכם משו לספר אז אפשר שתיכתבו מה שבא לכם על "השבט"....מה לכתוב? אני לא יודע..מה שבראש שלכם....

למעלה