אני צריך עזרה...

יובל16

New member
אני צריך עזרה...

אז ככה- אני עושה לעצמי אוסף של מלא שירים רומנטיים כאלה, שרק משלמוע אותם פורצים בבכי... אז יש לי כמה שירים ואני מנסה כל הזמן להיזכר בעוד... אז החלטתי לפנות אליכם. אם יש לכם שירים שאתם זוכרים ואוהבים תרשמו אותם כאן... אני ארשום כבר כמה בהודעה הבאה כדי שתוכלו גם להוריד...

יובל16

New member
השירים הם...

Brian Adams- Everything i do i do it for you Bon Jovi- Always All 4 One- I swear Bette Middler- The Golry of Love Boyz 2 Man- I´ll Make Love to You Boyzone- No Matter What Boyzone- Words Elton John- Between Father and His Son Nothing Gonna Change My Love for You Gloria Gaynor- I Will Servive Kylie Minogue- Confide in Me Kylie Minogue & Jason Donovan- Especially for You Mariah Carey- Against All Odds Mariah Carey- I can´t live (if living is without you) Roxet- It must have been love Olivia Newton John- hopelessly devoted to you The Pretenders- I´ll stande by you Queen- Love of my life Righeous Brothers- uncahined melady Rod Stewart- have i told you latly that i love you Shania twain- you´re still the one Whitney Huston- I will always love you

אם כבר AGAINST ALL ODDS

אז תוריד את הגירסה של MONTELL JORDAN- נורא יפה. בכל מקרה אני בדיוק חייבת ללכת אז אני אכתוב לך יותר מאוחר את השירים שלי אבל השיר היחיד שעולה לי לראש עכשיו זה WISH YOU WERE HERE של PINK FLOYD אה וגם I MISS YOU של INCUBU ואם אתה רוצה שיר רומנטי בצורה חולנית אז KIM של אמינם. נורא משעשע השיר הזה. ~אמילי~
אני הולכת לראות OCEANS ELEVEN !

ugi

New member
אם כבר בריאן אדאמס

אז למה לא heaven? ו- your song של אלטון ג´ון ו- Tu של שאקירה, למרות שהוא בספרדית (תוכל למצוא תרגום חלקי בפורום תרבות הקליפים בשירשור של עוגי ואנג´לדאסט, או שעוגי יוכל לתרגם לך את כולו בהנחה שאתה לא מבין ספרדית). וזהו לבינתיים. עוגי יחשוב על עוד שירים...
עוגי

באמת TU זה שיריפה

אגב, עוגי יודע ספרדית? ומצאתי עוד שירים בשבילך... lonestar- amazed Anouk- michel Sister hazel- your winter Nine days- wanna be Peark jam- wishlist ,savage garden- truly madly deeply To the moon and back Vertical horizon- grey sky morning רוצה בצרפתית? mike brant- laisse moi t´aimmer וזהו בינתיים מה שעלה לי לראש...

merman

New member
ובמסורת הבנות המיבבות:

Tori Amos - Love Song Sinead - Nothing compare 2 u

למעלה