אני צריך עזרה

aviz81

New member
אני צריך עזרה

יש לי בעיה של חוסר נוכחות שמקורה בישנות , חוסר ביטחון עצמי , חוסר תעוזה .... חשבתי לעצמי שפשוט אני לא יודע איך להציג את עצמי איך להיות יותר דרמטי , להרשים , להביע רגשות בחופשיות להפגין נוכחות טקטית [ ותאמינו לי שיש לי במה ] . לעבוד על זה לבד , ניסיתי ,זה קשה לי , אני גם צריך חיזוקים והדרכה איפה אני משיג את זה? יש בית ספר לזה? איך קוראים לדבר כזה בכלל? דרמה? משחק? או שזה לא הכיון בכלל? אשמח מאוד אם תעזרו לי בנידון

no-a-m

New member
אשמח לעזור

אני מאוד מעריכה אותך על השיתוף , אתה בהחלט הצלחת יפה לתאר את רגשותיך ואת החוויה שלך. אתה מדבר על להיות יותר דרמטי, מרשים וכו´ וגם על להביע רגשות בחופשיות, אתה גם מציין ואני בהחלט מאמינה שיש לך מה להפגין אתה בעצם מדבר על כישורי פרזנטציה. אתה שואל לגבי דרמה ומשחק , לא ברור לי האם אתה מחפש את כישורי המשחק או שאתה רוצה להתעצם ולהציג את עצמך בחלקים החזקים שלך? אתה צודק שקשה לעשות את זה לבד מומלץ לעשות את זה מול מטפל או בקבוצה , שתוכל להשתמש בהם כמראות וכמשוב מאחלת לך בהצלחה

aviz81

New member
אשמח לשמוח לכשאעזר , ועוד ממך../images/Emo8.gif

אני בעצם רוצה להציג את עצמי כמו שאני באמת צריך לפתח כישורי משחק בתור תחביב - ממש לא בקטע שלי ואגלה לך סוד? אני נרתע מזה ולפעמים זה מעורר בי גועל [ כשזה מלכותי מידי ] אבל בעצם זו בעיתי , ועל זה אני צריך לעבוד להיות מאוזן אני פשוט מתביש חושש ובעצם לא מקרין את הביטחון שמתאים לי במקור , את מבינה אני לא מסוגל להתחיל עם בחורה , לא יודע איך מתחילים אני גם מתביש מזה ,זה ניראה לי טיפשי ,לפעמים זה מזכיר לי את תקופת ההזדוגות של הגחלליות שהזכרים עושים שמניות באויר עם אורות לרכוש את המין השני , אני יודע מזה ממש לא כך אבל איפה שהוא זה מקונן בי ועוצר ממני להיות זורם שאלה מה זה -פרזנטציה? אז מאיפה אני מתחיל כדי להיגאל מכול החששות האלו ? איך תוכלי לעזור לי בנושא ? זה יהיה מצוין אם תוכלי לעזור לי בנושא

no-a-m

New member
מגיע לך לחיות בבטחון ושמחה

איזה יופי שאתה כל כך נחוש לעשות את השינוי הזה בחייך, העניין הוא לא בלשנות את הדמות שלך, אלא לגולות בעצמך את החלקים האחרים שכרגע הם עטופים, בשכבות. חשוב לי לציין שהקליפות והשכבות הללו כרגע משמשות לך כהגנה אבל יתכן והגיע הזמן לקלף אותן, יתכן ואתה היום במצב שאינך זקוק להם יותר ובתהליך שאני מקווה שתבחר לעשות , מאוד בהדרגה, בסביבה מוגנת , תקלף את השכבות, ולהפתעתך תגלה את האוצר הטמון בך, תגלה את האיכויות שלך , ובמקביל תרכוש כלים שיעזרו לך, לחזק את הבטחון, ופתח תקשורת אפקטיבית, עם הסביבה מנסיוני עם מבוגרים שעברו תהליך כזה , הוא מרתק, מעניין והכי חשוב שהוא מרגש ומשמח ווידוי אישי קטן, גם אני מתרגשת כל פעם מחדש. אז שיהיה לך המון בהצלחה

גרא.

New member
נסה להצטרף לסדנה של פסיכודרמה..

יש מספר מכונים,או גופים העוסקים בכך.למשל,מכון כיוונים.אתה יכול לחפש במנוע החיפוש Google co.il ,אבל גם ב"עכבר העיר" המקומי.מוסף של עיתון העיר.

למעלה