אני צריך עזרה..

sok777

New member
אני צריך עזרה..

אני עם מנצ'סטר ויש לי תקציב לא רע אחרי מכירות. 30.5 מיליון פאונד לרכישת שחקנים. אני מעוניין לרכוש חלוץ וקשר התקפי ימני. קשר התקפי ימני יהיה גובו כנראה והוא עולה לי 9 מיליון פאונד. בעמדת החלוץ יש לי התלבטות רצינית בין איבן קלאסניץ' מורדר ברמן שהוא תותח לאללה וסקורר מעולה [ואני רוצה סקורר] והוא יעלה לי 15 מיליון פאונד שזה לא יסיים לי את התקציב אבל חשוב לציין את זה [תזכרו שגם גובו מליון אני קונה]. או וינצנזו לאקוינטה מאודינזה שעולה לי רק 8.5 מיליון פאונד והוא גם תותח. אני בעונה הראשונה ממש לפני תום מועד ההעברות הראשון של אוגוסט. תנו לי עצות מי כדאי להביא ולמה? אגב יש לי בתור חלוץ- רוני, ואן-ניסטלרוי, אלן סמית' [הוא גם קשר] ורוסי [שהוא מקבל מעט דק' כי הוא צעיר] ואת ואן ניסטלרוי אני מנסה למכור.. האם בכלל כדאי להביא? תודה. סער.

sok777

New member
אגב..

לאקוינטה מחוזר ע"י ארסנל ומילאן גם אז לא בטוח שהוא בהכרח ירצה ללכת אלי ואילו קלאסניץ' ברגע זה אני יכול לסגור איתו את העסקה.

JoHnYmYsTeR

New member
קלאסניץ'.

ולמה שתרצה למכור את ואן ניסטלרוי?הוא מעולה שים אותו ואת קלאסניץ' בחוד,ואת רוני קשר התקפי שמאלי. ואל תוותר על רוסי,תן לו עונה שתיים והוא אחלה מחליף.

שומו

New member
למה למכור את רוד ואן ניסטלרוי../images/Emo35.gif

לדעתי אתה לא צריך עוד חלוץ, אבל אם כבר אז כבר- וינסנזו איאקווינטה. ובכלל, איפה אולה גונאר סולשיאר וסילבאן אבאנקס-בלייק

sok777

New member
סולשיאר פצוע לעוד 5 חודשים וממילא

הוא סתם זקן. בלייק מכרתי. ואת ואן-ניסטלרוי רציתי למכור כי הוא לא נתן את התפוקה ועכשיו הוא שונא אותי כי לא הצלחתי אז אני חייב למכור אותו אחרת הוא לא ישחק טוב והוא יוציא את הכעס שלו וגם זה יוריד את מצב הרוח בקבוצה.

מצטרף להשאלות פה, למה למכור

את ואן ניסטלרוי? אם זה בשביל הכסף וכדי להביא מישהו יותר טוב אני אבין, אבל סתם כדי להביא עוד אחד באותה רמה זה לא שווה שלך.

sok777

New member
כתבתי למעלה למה..

הנה- את ואן-ניסטלרוי רציתי למכור כי הוא לא נתן את התפוקה ועכשיו הוא שונא אותי כי לא הצלחתי אז אני חייב למכור אותו אחרת הוא לא ישחק טוב והוא יוציא את הכעס שלו וגם זה יוריד את מצב הרוח בקבוצה. רוני וקלאסניץ/לאקווינטה יהיה חוד מעולה. לא? ואגב, כדאי להביא את גובו במידה שאני מביא את קלאסניץ'? כי רוני יכול לשחק קשר..

yuv3

New member
זה מה שתעשה , לדעתי

רונאלדו צד שמאל רוני צד ימין קשר התקפי וחלוץ (אתה יכול שני חלוצים אבל לדעתי עדיף ככה): טוב פה יש מבחר, אני אישית הייתי הולך על טבז קשר אמצעי שאתה יכול להביא אותו בסביבות 11 מיליון, וחלוץ מרכזי הייתי מביא את פרד מליון.

שומו

New member
ואיפה כריסטיאנו רונאלדו דוס סאנטוס

אביירו, לואיס סאהה ופול סקולס
אני גם משחק עם מנצ'סטר יונייטד (CM03\04) כשסאהה וואן ניסטלרוי בחוד, וויין רוני וסמית' במרכז הקישור וכריסטיאנו רונאלדו קשר ימני.

למעלה