אני צריך עזרה

mishmesh

New member
אני צריך עזרה

בשבועיים האחרונים הייתי בחו"ל ולכן הפסדתי את הפרקים האחרונים של מיכאלה. ביום שיש השלמתי את הפרקים של שבוע שעבר אבל עדיין לא ראיתי את הפרקים של לפני שבועיים. לכן תהיתי אם תוכלו לעזור לי ולתת לי את התקצירים של אותו שבוע, והכי חשוב-להגיד לי מה מיכאלה *בדיוק* סיפרה לגיא על התוכנית ועל "המתחזה", כי הבנתי שהי סיפרה לו משהו אבל אני מניח שהיא לא סיפרה לו את כל הפרטים. חוץ מזה אני רוצה לדעת גם למה היא בכלל סיפרה לו על זה.

mishmesh

New member
תודה, אבל לא כתוב שם מה *בדיוק*

מיכאלה אמרה לגיא כך שזה ישמע כאילו שהיא לא אשמה. אני רוצה לדעת מה היא בדיוק אמרה ואיך היא הצליחה להוציא את עצמה באור חיובי מכל הסיפור הזה.

אהההההההההההה

משהה אנשים עוד פעם קפץ לי הלבבבבב יוו איזה צחוקים עם הדוגמן ההומו חחחח נווו מה הם משחקים בנו? אני רוצה את משה:(

yaaarin

New member
לא נראה לי שיש מישהו שזוכר בע"פ

מה היה שם... אבל בתכלס מיכאלה אמרה לו שאסי ורענן רצו לגנוב לו כסף ומיכאלה ניסתה לעצור אותם ואז הוא התעצבן על אסי ובלה בלה והעיף אותה מהבית שלו

טוב נו אני יענה!!!

מיכאלה מספרת לגיא שמתי שהיא היתה בקומה רענן מצא את אסי ואמר לה להיות איתו ושביחד הם יגנבו את כל הכסף לגיא וכשהיא(מיכאלה) התעוררה מהקומה רענן סיפר לה את זה והיא נורא כעסה עליו(זה מה שמיכאלה אמרה כדי לשכנע את גיא) אחרי כמה זמן שהיא סיפרה את זה רענן בא ושאל "מה קרה" ומיכאלה אמרה לו שהיא סיפרה (ליד גיא היא שיחקה אותה) ואז גיא יצא החוצה (י'אני כדי לנשום אוויר) ורענן שאל אותה מה קרה לך, את השתגעת....... והיא אמרה לא שזה לא נורא שעכשיו הוא שונא אותך(רענן) בגלל שאם הפרחה(אסי-פרחה פחחחחחחחחחחח) תבוא הוא לא יאמין לה כי היא (מיכאלה) סיפרה כבר לו הכל (כמובן כדי שהיא תצא טוב מכל העניין-תחמנית
) נראה לי שזהו מקווווווווה שעזרתי!!!!!! ואם היה לי טעות פה ושם אפשר יותר נכון חובה!!!!! לתקן אותי!!! וסורי שלא שמתי פסיקים , נקודות. וכל זה כי מזה אין לי כוח

למעלה