אני צריך עזרה...

SolDier2

New member
אני צריך עזרה...

נכון יש את השיר הזה שבהתחלה הוא אומר.. NOBODY KNOWS WHAT IS LIKE TO BE MISDREAMEN NOBODY KNOWS WHAT IS LIKE TO BE.... שיר כזה עצוב קצת... (לא בטוח מה בדיוק הוא אומר אחרי TO BE.. רשמתי משהו שדומה) איך קוראים לו? או מי שר אותו? תודה מראש.

חולוני

New member
The Who - Behind Blue Eyes

צריך לשרוף את לימפ ביזקיט ולהעיף את פרד דרסט מהגלקסיקה על הריסת הקלאסיקה של The Who מאלבומם הטוב ביותר ואחד מאלבומי הרוק הבריטי הטובים בכל הזמנים - Who's Next?

חולוני

New member
פרד דרסט לא יודע מה זה לשיר.

ואני לא מצפה מילדה בת 15 להבין מה זה להרוס קלאסיקה של להקה כמו The Who, כשסביר להניח שבכלל לא הכרת את השיר עד שפרד דרסט החליט לעשות את הפשע הזה.

14מתן

New member
מה זה פה היום ?!

"יום בואי נתנקל לניקיטה" ? מה קשור שמישו בן 15 לבין ההבנה שלו במוזיקה ? ומה לעזאזל קשור למי שהיא אוהבת לאיך שהיא נראת ? מנהליםםםם, אני מציע למחוק את השירשור ריבים חחחח

NiKi†a

New member
מה אתה תופס מעצמך?

רוצה להסביר לי בן כמה אתה? מה קשור בכלל? אני מכירה את השיר, גם אם הייתי בת 10, ואני ממש את אוהבת את החידוש של לימפ ביזקיט. אז תרגע קצת ודיי לשחק אותה...מי אתה בכלל שאתה מחליט אם אני מכירה את השיר או לא? ועוד אם הוא גרוע או לא? יופי, אתה חושב שהוא גרוע? לא כזה אכפת לי מה אתה חושב, וזה לא ישנה את דעתי (ודעה של עוד אנשים רבים) שהשיר יפה...בוא נגיד- יופי לך.

חולוני

New member
נגיד והכרת את השיר

(למרות שאני יכול להתערב איתך שלא, כי בן אדם שהכיר את השיר בחיים לא יאהב פשע שכזה) עדיין רק בת 15 מעידן סאם41 ומיוז (השולתים!!1) יכולה להגיד שהריסת קלאסיקה על ידי אויב-האומנות-מספר 1, פרד דרסט, זה יפה.

NiKi†a

New member
חחח...להתערב איתי?

מי אתה שאתה כל כך בטוח בעצמך? אם הייתי יכולה אז באמת שהייתי מתערבת איתך, אבל אני מעדיפה לא לראות אותך אז אי אפשר, סורי לאכזב. אני מכירה, ואני אפילו עוד יותר אוהבת את השיר של פרד, יש לך בעיות? אתה יכול לנסות לשנות את דעתי, לא כזה ילך לך, אבל תתאמץ קצת. 'מעידן'...פחחחחחחח...אתה כולה בן 19, קודם תגדל קצת יותר ואז אני אוכל ללמוד ממך דברים חכמים.

למעלה