שמע לי אחי, אני לא פיני הגדול אבל
אני אתן לך עצה... לדעתי אתה במצב של אין מה להפסיד. תראה את זה ככה- אם אתם ממש ידידים הכי טובים אז יש שתי אפשרויות- ילך לך ואז תהיו יותר מידידים או ש... לא ילך לך- ואז אם אתם באמת ידידים אתם תצחקו על זה ביחד שבוע אחרי ולאט לאט הזמן יעשה את שלו- ותאמין לי הזמן עושה. הצעת הגשה של פייזר: תראה אם יש מצב לפנות את הבית מדיירים באותו ערב שאתם נפגשים (אגב לא הבנתי את ה"פגישה הבאה זה עוד כמה ימים"- מה היא רופאה או שהיא גרה בצפון או משהו?) ותכין ערב רומנטי. איך? נרות בשלל מקומות שיקנו תאורה חביבה, תביא סרט ופופקורן, ותראה שהיא לא אלרגית! (לפופקורן...) תכין ארוחת ערב (תשתדל לא לבקש מאמא, אלא אם כן אתה ממש גרוע ואתה יודע שהיא קרציה וביקורתית) לא חיב להיות הכי פנסי בעולם אבל שלא יסתכם בחביתה מקושקשת עם קוטג'... לערב כזה שתי משמעויות- או סתם ידידות מהסרטים סטייל דוסון קריק מה שעלול להוביל בסוף לנשיקה המיוחלת... או משמעות אחרת- רומנטית לחלוטין שעלולה גם היא להביא לנשיקה המיוחלת. בכל מקרה תנצל את ענין הסרט- אל תביא משהו בסגנון שליחות קטלנית וגם לא עגבניות ירוקות מטוגנות... תביא משהו רומנטי, טאצ'י כזה. תשקיע, זה ישתלם. בסרט תהיה ער לתגובות שלה, שב קרוב אליה, תראה מה השפת גוף אומרת, תהיה אסרטיבי במקרה שאתה הולך על זה ואל תיסוג. תעשה את זה ברכות ותזכור שזו פעם ראשונה הא? אל תשאיר עליה צלקות. בשורה התחתונה- אין לך מה להפסיד, מקסימום היה חויה ותצחקו על זה. היא לא תדע לצחוק? בעיה שלה, בסוף יבוא לה אם אתה חשוב לה. יאללה תתחיל לארגן, יש פורום מתכונים אתה יכול לקחת משם רעיונות. רק דיר באלאק- בלי חריף הא? בוא לא נעשה מהענין קודמיה טרגית. בלית ברירה, פה בשבילך