אני צריך עזרה

• פותח הנושא ice2
  • פורסם בתאריך

ice2

New member
טוב ננסה

אני מקווה להצליח הבעיה היא בגלל שיש לה מתכונות השבוע אני אראה אותה רק בלג בעומר וזה קצת יהיה קשה בלג בעומר אבל אם יהיה מצב שאני יהיה איתה לבד אני מקווה שאני יעשה את הצעד תודה לכולם!!! אתם ממש נחמדים!

ice2

New member
אני צריך עזרה

שלום לכולם לי קוראים טל אני מתל אביב ואני בן 17 הסיפור שלי מתחיל בכיתה ו מישהי הציע לי חברות והיינו חברים במשך שבועיים לאחר החברות הקצרה נהיינו ידידים כך זה היה עד כיתה י בכיתה י הקשר שלנו מאוד התעצם ונהיינו הידידים הכי טובים במשך הידידות הממש קרובה הזאות (היינו כמו חברים רק שלא היו בנינו קטעים מיניים - כאילו יצאנו ביחד וכ"ו) אני פתאום התאהבתי בה ורציתי אותה אמרתי לה כמה פעמים שאני אוהב אותה וגם היא אמרה לי את אותו הדבר אחר כך אמרתי לה שאני רוצה אותה (משום מה לא היה לי את האומץ לנשק אותה כי לא ידעתי איך היא תגיב) והיא סירבה ואמרה לי שעדיף שניהיה ידידים כמו עכשיו בקיצר עברה שנה מאז שהתועדתי אליה ובמשך אותה השנה אני המשכתי לאהוב אותה ובכל יום שעבר אני פשוט יותר ויותר אהבתי אותה במשך התקופה הזאות יצאתי גם עם איזה כמה בנות אבל הקשר איתם לא עלה (משום שתמיד השוותי אותם לידידה שלי) אחרי אותה שנה היא אמרה לי שהיא יוצאת עם איזה מישהו (היא כבר חשבה שאין לי רגשות כלפיה) - אני כמובן השתגעתי ואחרי שהיא יצאה איתו אני קבעתי להפגש איתה בפגישה אני הבהרתי לה שאני רוצה אותה והיא הייתה בשלה ואמרה לי לא אני נפגעתי והחלטתי לא לדבר איתה במשך כמה חודשים לאחר אותם החודשים היא התקשרה והחלטתי לשוב ולדבר איתה (משום שממש התעגעתי אליה) אני החלטתי שאני ישתנה בהכל במראה שלי בהתנהגות בהכל בקיצורבשביל שהיא תרצה אותי. מאז שהיא התקשרה נפגשנו 4 פעמים אבל הפגישות היו שונות מעט מהפגישות הישנות היא יותר נמשכה אליי היא התחילה להחמיא לי (מה שלא היה מקודם הרבה) היא הסמיקה לפעמים ממני וכ"ו אני שיחקתי אותה שאני רוצה אותה רק בתור ידידה ולא יותר (למרות שאני עדיין מת עליה!) בקיצור השאלה שלי היא אני מאוד רוצה להיות חבר שלה באופן רשמי ואני לא יודע איך לעשות את זה וגם אני קצת פוחד שהיא תסרב לי לה אין ממש ניסיון עם בנים (עדיין לא היה לה חבר והיא בת 17) למרות שלפעמים היא יוצאת עם בנים. מה אתם אומרים שאני צריך לעשות? נ"ב הפגישה הבאה שלי איתה זה בעוד כמה ימים יש לכם הצעות מה לעשות? ללכת על זה או לא? או איך פתאום לנשק אותה וכ"ו (אני מאוהב בה כבר שנתיים ולמרות שאני מנסה לצאת מזה אני לא יכול אני פשוט רוצה אותה!) יש לי ניסיון פשוט אני מפחד קצת כי היא ידידה טובה שלי כבר 5 שנים אה והיא עדיין לא התנשקה (למרות שהיא נראת פצצה!) אז מה אתם אומרים?

Kite Cat

New member
טל, לך לאט לאט-

קודם נשיקה קטנה, תראה איך היא תגיב, אם היא תחזיר לך תמשיך הלאה... אתם הבנים רוצים כל הזמן למהר, לאט, לאט, מה בוער?!
אחת כזו שהשתנתה בשבילה והיית מאוהב בה במשך המון זמן שווה שינהגו בה באיטיות. כי אם תנהג באיטיות (צעד אחר צעד) היא תישאר איתך יותר זמן. לא כך?! לך על זה, טל. אחרי כל מה שעברת אין לך הרבה מה להפסיד. מקסימום היא לא תרצה, אני בטוחה שאחרי כמה שנים היא תחזור ושוב תקסים אותה.

ice2

New member
זה לא

כזה לאט זה שנתיים.. האמת ניסיתי לנשק אותה כמה פעמים אבל ממש לפני הסוף קבלתי רגליים קרות מה אני יעשה? (אוף למה לי זה קורה!) יש לכם איזו הצעה?

ice2

New member
וגם אני

פוחד שבחופש היא תצא עם מישהו וזה יהיה הסוף שלי (לא חסר לה הצעות)

Kite Cat

New member
אם באמת חשוב לך לא לאבד אותה

תנסה לנשק אותה, אתה יודע, נשיקה קטנה כזו על השפתיים ואם היא מחזירה לך, לך על זה. וכן, שנתיים זה המון זמן. אני פעם הייתי מאוהבת בבן-אדם 3 שנים ולא החלפתי איתו מילה (זה לא אותו הדבר בדיוק, אבל גם אני שקלתי לעשות הרבה דברים), בסוף זה הסתיים בכך שמצאתי מישהו אחר, הרבה יותר טוב.

ice2

New member
טוב אני

אנסה אני מקוה שתיהיה לי הזדמנות טובה.. יש לכם מושג איך לייצר הזדמנות? או שכדי לי פשוט להסתכל לה בעיניים?- ולקוות שהיא תסתכל בחזרה..

Bassman

New member
אתם חברים כאלה טובים...

פשוט פעם שתצאו לאןשהו קח אותה החוצה ותתחילו לדבר על דברים... ואז תן לזה לזרום

fazer_1000

New member
שמע לי אחי, אני לא פיני הגדול אבל

אני אתן לך עצה... לדעתי אתה במצב של אין מה להפסיד. תראה את זה ככה- אם אתם ממש ידידים הכי טובים אז יש שתי אפשרויות- ילך לך ואז תהיו יותר מידידים או ש... לא ילך לך- ואז אם אתם באמת ידידים אתם תצחקו על זה ביחד שבוע אחרי ולאט לאט הזמן יעשה את שלו- ותאמין לי הזמן עושה. הצעת הגשה של פייזר: תראה אם יש מצב לפנות את הבית מדיירים באותו ערב שאתם נפגשים (אגב לא הבנתי את ה"פגישה הבאה זה עוד כמה ימים"- מה היא רופאה או שהיא גרה בצפון או משהו?) ותכין ערב רומנטי. איך? נרות בשלל מקומות שיקנו תאורה חביבה, תביא סרט ופופקורן, ותראה שהיא לא אלרגית! (לפופקורן...) תכין ארוחת ערב (תשתדל לא לבקש מאמא, אלא אם כן אתה ממש גרוע ואתה יודע שהיא קרציה וביקורתית) לא חיב להיות הכי פנסי בעולם אבל שלא יסתכם בחביתה מקושקשת עם קוטג'... לערב כזה שתי משמעויות- או סתם ידידות מהסרטים סטייל דוסון קריק מה שעלול להוביל בסוף לנשיקה המיוחלת... או משמעות אחרת- רומנטית לחלוטין שעלולה גם היא להביא לנשיקה המיוחלת. בכל מקרה תנצל את ענין הסרט- אל תביא משהו בסגנון שליחות קטלנית וגם לא עגבניות ירוקות מטוגנות... תביא משהו רומנטי, טאצ'י כזה. תשקיע, זה ישתלם. בסרט תהיה ער לתגובות שלה, שב קרוב אליה, תראה מה השפת גוף אומרת, תהיה אסרטיבי במקרה שאתה הולך על זה ואל תיסוג. תעשה את זה ברכות ותזכור שזו פעם ראשונה הא? אל תשאיר עליה צלקות. בשורה התחתונה- אין לך מה להפסיד, מקסימום היה חויה ותצחקו על זה. היא לא תדע לצחוק? בעיה שלה, בסוף יבוא לה אם אתה חשוב לה. יאללה תתחיל לארגן, יש פורום מתכונים אתה יכול לקחת משם רעיונות. רק דיר באלאק- בלי חריף הא? בוא לא נעשה מהענין קודמיה טרגית. בלית ברירה, פה בשבילך

liran b

New member
אוו קיי אל תעשה טעויות...

אני יודע שאתה בטח מאוד אוהב אותה ומת להיות חבר שלה.. אבל ברגע שתפרדו זה לא יהיה כמו פעם.. (אני מדבר מניסיון,) חברה שלי לשעבר מה שנקרא האקסית הייתה החברה הכי טובה שלי.. עכשיו אם אני מתקשר אליה היא לא עונה לי בגרוש..

ילדון-לך על זה!!!

אין לך מה להפסיד... היא כבר יודעת מה הרגשת פעם, זה לא יבוא לה בהתפעה תהיו במקום שקט מש'ו כמו ים.. גן עירוני.. ודברים בסיגנון \: ותתקרב (לאט ובעדינות!) ותן נשיקה קטנה... במקרה הכי גרוע היא תדחה אותך ותשכחו מהעניין אתם ידידים טובים היא יודעת את המצב שהיה ויכול להיות שהיא גם יודעת את המצב הקיים עכשיו אז לך על זה... חבל לפספס הזדמנויות! וסתם לידע כללי, היא התחילה להתייחס אלייך יותר דווקא בגלל שאתה כבר פחות מתייחס בקטע הזה... כשרגילים ליחס רב ממישהו ופתאום אין יותר או יש פחות, אז פתאום כבר לא מתעלמים ממנו וכבר יותר שמים לב אליו ובהרבה מקרים-פתאום רוצים אותו יותר...

De-Panther

New member
לא יודע מה אחרים...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הגיבו כי לא היה לי כוח לקרוא אבל בכל מקרה אולי הבנתי משהו לגביה אתה אומר שהיא בגיל שלך ועדיין לא התנשקה ושהיא נראת ממש ממש טוב אולי היא לא בקטע גופני... אני מכיר הרבה כאלה בכל מקרה תנסה להזרים את השיחה למצב כזה אתם אומרים אחד לשניה מחמאות יש שקט אתם מחזיקים ידיים ואז מתקרבים והנה... אם היא אומרת לא אז לא קצת פאדיחה אבל לא יכולת לדעת בקשר להמשך... תזרום לבד

Calgone

New member
אחשלי..

הסיפור שלך מוכר לי מאוד ואני קורא שאומרים לך פה שאין לך מה להפסיד.. אבל אתה תפסיד אותה. אם תהיו חברים, אתה תפסיד אותה אחרי שתפרדו... תחשוב טוב מה אתה רוצה, ותדע שזה ההשלכה של מה שאתה עושה...

למעלה