אני צריך עזרה.....

bladex

New member
אני צריך עזרה.....

מישהוא יכול לשחרר לי את הנעילה שיש לי על חברת גרי פישר אני בדרך לקנות אופני טסג'רה.....ולא יודע למה ננעלתי על גרי פישר (היו לי פעם) מישהוא יכול לתת לי עוד אופציות באותה רמה של הטסג'רה ולשחרר אותי מהנעילה של הגרי פישר או שאתם חושבים שזאת הבחירה הכי טוב? חשבתי על טרק 4900 תעזרו לי

aFish

New member
חכה רגע...

תלחץ כאן
, תקיש 3 פעמים כאן
. נו....עכשיו תבדוק טוב ותראה שהנעילה השתחררה. מצטער...לא יכולתי להתאפק...זה הכל בראש. מה זה נעילה? על הניר נראים לי הדגמים שציינת מאד דומים עם עדיפות קלה בspec לפישר. מעבר לזה Trek חברה מצוינת! לך עם הלב....

bladex

New member
עוד דגמים....

מישהוא ממליץ על עוד דגמים חוץ מגרי פישר......בסביבות ה3000 פלוס מינוס מי יכול להמליץ לי על הטרק 4900

טרק 4900

קניתי רק לפני כמה שבועות את דגם 2002 אצל כל אופן ברמת השרון. אני לא יודע כמה אני קריטריון להשוואה, כי קודם רכבתי על ראלי A3, אבל האופניים האלו הן קפיצת מדרגה מטורפת והדבר הכי טוב שמצאתי ב-3000 ש"ח, מערכות Full Deore ובכלל נוחות. הייתי מחליף את המושב אבל חוץ מזה אין תלונות. אם תקרא באתר הרים תראה שמתוך 8 רוכבים שדירגו את האופניים האלו (לא כולל אותי, ואלו חבר'ה עם יותר נסיון) ממוצע הציון שלהן הוא 4.5 והן מקבלות המלצות מצויינות. בקיצור, אם אתה מתחיל+ אני חושב שכדאי.

uritour

New member
עוד אופציות מעניינות:

1. Jamis Durango, נבחנו באחד מגליונות 'אופניים' האחרונים וזכו לתשבוחות, 3000 ש"ח. ניתן לראותם בסלאלום בת"א. 2. Merida Matts speed, תוכל לראותם ברוזן&מינץ, ומחירם 2900 ש"ח. בולם קדמי מעט נחות מבשאר הדגמים. הדגמים שהזכרת מוצלחים שניהם (אם לשפוט על סמך רוכבים אחרים). אני בטוח שקיימות אפשרויות נוספות שלא הזכרתי - סייר בין החנויות ותשכיל. בכל מקרה יש לזכור שהחנות לא פחות חשובה מהאופניים, גם מבחינת הנוחות (מרחק מהבית) וגם מבחינת השירות. ציד נעים, אורי.

bladex

New member
חנות באזור נהריה....

האם יש חנות באזור נהריה שבה אפשר לראות את הטרק ואת הגרי פישר בנתיים רק לראות......

shvilam

New member
3500 את שלי

אופניים ברמה סופית xt -xtr cad 4 f-1000 עם בולם אויר מחיר של אופני פתיחה שלא יבישו גם עולי פודיומים מה שאני הכי הואב באופניים האלה זה הגאוטריה הם פשוט נוחות לרכיבה

shvilam

New member
אופני קנונדל

ואני מאמין שרבים וטובים מימני יכול לספר על האופניים האלה הם הרבי יותר מאופני פתיחה לדעתי והם במצב טוב

למעלה