אני צריך עזרה

RUFF RYDERS2

New member
אני צריך עזרה

אני מנסה לכתוב ראפ ולא הולך לי מה אני יכול לעשות?????

micL

New member
הייתי מציע

קודם כל להחליט על סגנון כתיבה, כלומר אם אתה רוצה אגוטריפ או לנסות להעביר איזה מסר, או אולי בכלל סטורי טלינג, או מה שתחליט (אם יש איזה מסר אז כדאי שתחליט קודם מה אתה מנסה להגיד) אחרי שהחלטת אין הרבה מה לתת עצות, תישב עם דף ועיפרון ותתחיל להוריד מילים לנייר לפי נוסחת כתיבה שתחליט לעצמך לפי היכולות האישיות שלך (מילים בשורה,קצב) תנסה להשתמש בדימויים ובחרוזים מורכבים (שלא נגמר באותיות ים או באותיות ות) ואם אתה נתקע, תקשיב לדיסק של הראפר החביב עליך ותשאוב השראה

omritoto

New member
אופ עוד שאלה מפגרת....

יאללה דחקות!
!!!!

Mc Bang

New member
או שתתאבד או ש...

אל תהיה מפגר אז היום ישבת עם עט ודף וחשבת שיזרום לך הלהיט המחתרתי הבא? לכתוב ראפ צריך המון כישורים, דמיון, רצון ורצינות אם ת'באמת רציני ורוצה לכתוב משהו טוב אז תמשיך לשבת, לנסות, אולי בהתחלה יעזור לך לראות אחרים מתחילים רושמים כנס נגיד לפורום "פריסטייל" של יאגא-יו www.yagayo.up.co.il או לפורום פריסטייל בזה המחתרתי (היפ הופ ציוני.קום) משם תראה, ותפתח חשיבה עצמית בקיצר תעבוד קשה בהצלחה...

micL

New member
פעם אחת אני לא בין אלה שיורדים

ואני מנסה לעזור לבנאדם והמסקנה היא שהרבה יותר כיף לרדת על אנשים כאלה

בנוא' אל תהיו BYCHES

שב,תקשיב קצת לאמנים החביבים עליך ותתחיל לכתוב,עד שיצא לך איזה משהו גרוע, אבל לפחות התחלה של משהו, תראה לכמה חבר'ה תשפר איפה שצריך,תתעצבן תעיף ת'דף קיבינימט ותתחיל לכתוב משהו חדש עד שיצא משהו שתאהב. *אל תתיאש!!! *אל תלך לפי מה שכולם אוהבים אם אתה לא אוהב את זה *תסתובב עם נייר ועט כמה שיותר שאם תבוא לך דודה אז תוכל לכתוב, אחרת בטוח תשכח את השורות שהמצאת.

למעלה