אני צריך עזרה....

הוא לא מת...........!

הוא גר בוילה באי בודד יחד עם אלוויס, ג'ימי הנדרקיס, ג'ים מוריסון טו פאק וזׂהר. נו באמת, עם כל האהבה שלי לקוביין אין טעם להכחיש את המציאות

Jezebel Woman

New member
קח

:Sonic youth "100%" :pearl jam do the evolution :muse cave rage against the machine: revolver mr. bungle: egg יאללה בי ג'ז

rolling9stony

New member
100%!!!

כל השירים טובים אבל 100% של סוניק יות' ממש מדהים, וגם sugar cane מאותו האלבום. בכלל הם גדולים. היית בהופעה שלהם בארץ??? (ב95 נדמה לי...)

Jezebel Woman

New member
כן הייתי בהופעה שלהם בארץ ב-95

וגם בעוד 4 הופעות שלהם בשנת 2000 בארה"ב כשהם חיממו את פרל ג'אם מתה על סוניק יות' נשמות טובות יעל

rolling9stony

New member
רגע את היית בחלק מהסיבוב של PJ??

טוב, אני מניח שזה לא היה במקרה שבכל ה4 הופעות הם חיממו אותם, אלא זה היה אותו הסיבוב... זה היה של Binaural??

call me a dog

New member
הנה

mudhoney-inside job rage against the machine-sleep now in the fire (אם ליעל מותר, גם לי מותר לתת שיר לא גראנג'!) stone temple pilots-dancing days blind melon-seed to a tree jerry cantrell-she was my girl נתתי הרבה כי לא רציתי לקפח שירים אחרים

Jezebel Woman

New member
מה?! יש לך סיפור ארוך ואתה לא מספר?

יאללה יאללה...סיקרנת אותנו עכשיו.. לעסק...תתחיל לשפוך! מה הסיפור שלך עם האלמוות של קרט... immortality? מכיר את השיר? יאללה בי ג'ז

האמת שזה לא סיפור כזה ארוך...

סתם ידידה שלי ביקשה שאני ארשום לה משהו על היד... היא ציפתה לאיזה i love u כזה ואני רשמתי לה קורט איס סטיל אליב (כאילו שהיא יודעת מי זה.... סתם חינכנו אותה טוב...) ואז התלהבנו מזה אז התחלנו לרשום את זה בכל מקום בבצפר... ביחד עם גראפיטי של נירוונה פרל ג'אם אליס וסאונדגרדן.... זה לא התפתח ממש טוב...

ולמי שחשב שאני מאמין שקורט חי...

נראה לי קצת קשה שהוא עוד יהיה חי אם שרפו את הגופה שלו.... או שאני טועה?!?

Jezebel Woman

New member
שרפו, וזה אצל קורטני בכד. ../images/Emo129.gif

....קו....ר.....ט...ניייייי......אהההההה..
................ה...צ....י..לווו.....................
........תש..חררי.............א...ו...ת...י.........
.....................זו...נ....ה.............

למעלה