אני צריך עזרה

meni1234

New member
אני צריך עזרה

היי אני לא יודע אם זה חוקי בפורום הזה אם לא אז שהמנהל ימחק אני מעונין לעשות החלפות דיסקים אני צריך את הדיסקים הבאים אהובה עוזרי-הבטחות אהובה עוזרי-זעקת הלב אהובה עוזרי-צלצולי פעמונים אהרון ירימי-צא מזה אהרון ירימי-קומו ונעלה אהרון עמרם-אודיעך מורי אהרון עמרם-צלילי תימן מספר 1 אהרון עמרם-צלילי תימן מספר 2 אריס סאן-המיטב גדולים מהחיים-אוסף להיטים ג'קי מקייטן-להיטי זהב חלק א ג'קי מקייטן-להיטי זהב חלק ב הופעה חיה יוסי עדן, מושיק עפיה, תמיר גל, ניבין, קובי פרץ ושרון זריהן בהופעה חלק 1 הופעה חיה יוסי עדן, מושיק עפיה, תמיר גל, ניבין, קובי פרץ ושרון זריהן בהופעה חלק 2 זוהר ארגוב-בן בלי בית בהופעה זוהר ארגוב-התקליט הראשון זוהר ארגוב-זמרים שרים זוהר !!!שונה מחברים שרים זוהר זמרים שונים!!! זוהר ארגוב-חברים שרים זוהר חלק ג זוהר ארגוב-חברים שרים זוהר חלק ד זוהר ארגוב-מופע 15 שנה לזכרו של זוהר ארגוב זוהר ארגוב מזכרת גדולה מזמר גדול חיים ישראל-סליחות מופע מזרחי הופעה חיה - גילי ארגוב, דנית, יוסי עדן, תמיר סולטנה ציון גולן-זמירות ציון חלק א-מחרוזות שירים בסגנון הופעה חיה ציון גולן-זמירות ציון חלק א-מחרוזות שירים בסגנון הופעה חיה צלילי שבזי (השובלים)-חפלה בשכונה אביעד גיל-נישא תפילה זהר ארגוב עדיפות ראשונה ויש לי את הדיסקים הבאים להיטי טברנה אבנר גדסי-להיטים אבי ביטר בכבוד שלי אבי ביטר מיטב הלהיטים אורטל מתפנקת ארגיריס-זמר יווני אייל גולן ואני קורא לך אוסף ערבי- פריד אל אטרש אבדל חלים אום קולטום (2 דיסקים) אוסף טלנובלות ענק אוסף חסידי אסהלה מלכת הלבבות דקלון אבי סינאוני ההופעה בר כהן-חגיגה ים תיכונית גדלנו יחד אוסף היובל של ישראל 11 דיסקים גילדה-האוסף האחרון גילי ארגוב-לא נולדתי מלך הילד דנה דנה הלהיטים הגדולים של המאה האוסף הלטיני המורדים הדיסק ההופעה באומן סטאלוס אורן חן קובי פרץ ועופר לוי זוהר ארגוב הסרט +עוד כמה שירים זוהר ארגוב שר יוונית חברים שרים זוה ר ארגוב 1+2 חתום בדואט זהבה בן בתוך הלב זהבה בן להיות אדם זהבה בן שרה בערבית זהבה בן בית אבי טרה נוסטרה הדיסק טליה האוסף יוסי עדן הגורל והמזל יוסי עדן סולח כוורת כחול לבן ליאור נרקיס-את הוא הכוכב ליאור נרקיס-תפילת חיי ליאת בנאי-שילגיה מושיק עפיה חלום מתוק מזרחית 200 אוסף להיטים מזרחית מעורב 2000 אוסף להיטים מוקי-שמע ישראל משה כהן ישתבח שמך מקהךת מזמורי תימן מיכאל המלאך את ילדה ניבין אל תעזוב נטליה אורירו טורמלינה נטליה אורירו- נטליה אורירו נטליה אורירו הרעל שלך נטליה אורירו דיסק בונוס סאברס 2 סוכר 2 סטאלוס ואורן חן 1 סטאלוס ואורן חן2 סטאלוס ואורן חן 3 סטאלוס 2003 פני מלאך אוסף מזרחי פסטיגל מהסרטים פיורלה הדיסק עופרה חזה-להיטים עופר לוי ההופעה ענבר ישראל-דרך העולם צביקה פיק להיטים צביקה פיק האוסף המשולש ציון גולן קובי פרץ בלבלי אותו קוקו-שידורי המהפכה קטנטנות- עונה ראשונה קטנטנות- עונה שניה קטנטנות- עונה שלישית קטנטנות- עונה רביעית קטנטנות- עונה חמישית קטנטנות- עונה שישית קטנטנות- עונה שביעית (לא מלא) קטנטנות- פסקול הסרט קטנטנות- דיסק חגיגת האביב רמי וריטה המופע המשותף (לא מלא) 2 דיסקים רפגה האוסף רינת כהן ספר החיים רון שובל מיכאלה שימי רון הופעה שימי רון אהבה ים תיכוני שימי תבורי-לילה בלי כוכ מופע אולפן שימרית הופעה שר אל חתום בנשיקה שי לוי זה מהלה שריף לאורך הדרך שלומי שבת זמן לאהבה שרית חדד הופעה בצרפת שרית חדד הופעה בהיכל התרבות שרית חדד ילדה של אהבה שרית חדד לעשות מה שבא לי תמיר גל ובועז טביב תיכנסו אלי לאי סי קיו165611985

meni1234

New member
זה מה שאני צריך

אני צריך את אהובה עוזרי-הבטחות אהובה עוזרי-זעקת הלב אהובה עוזרי-צלצולי פעמונים אהרון ירימי-צא מזה אהרון ירימי-קומו ונעלה אהרון עמרם-אודיעך מורי אהרון עמרם-צלילי תימן מספר 1 אהרון עמרם-צלילי תימן מספר 2 אריס סאן-המיטב גדולים מהחיים-אוסף להיטים ג'קי מקייטן-להיטי זהב חלק א ג'קי מקייטן-להיטי זהב חלק ב הופעה חיה יוסי עדן, מושיק עפיה, תמיר גל, ניבין, קובי פרץ ושרון זריהן בהופעה חלק 1 הופעה חיה יוסי עדן, מושיק עפיה, תמיר גל, ניבין, קובי פרץ ושרון זריהן בהופעה חלק 2 זוהר ארגוב-בן בלי בית בהופעה זוהר ארגוב-התקליט הראשון זוהר ארגוב-זמרים שרים זוהר !!!שונה מחברים שרים זוהר זמרים שונים!!! זוהר ארגוב-חברים שרים זוהר חלק ג זוהר ארגוב-חברים שרים זוהר חלק ד זוהר ארגוב-מופע 15 שנה לזכרו של זוהר ארגוב זוהר ארגוב מזכרת גדולה מזמר גדול חיים ישראל-סליחות מופע מזרחי הופעה חיה - גילי ארגוב, דנית, יוסי עדן, תמיר סולטנה ציון גולן-זמירות ציון חלק א-מחרוזות שירים בסגנון הופעה חיה ציון גולן-זמירות ציון חלק א-מחרוזות שירים בסגנון הופעה חיה צלילי שבזי (השובלים)-חפלה בשכונה אביעד גיל-נישא תפילה ומה שיש לי מצורף בקובץ

למעלה