אני צריך עזרה !!!!

אני צריך עזרה !!!!

הגעתי לקאזה בפעם הראשונה ועשיתי הכל כמו שצריך רק אני לא יודע באיזה מצב המערכת צריכה להיות לשם הורדת שיר. אין לי מושג מה קורה כאן !!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp !!!g

j u n k

New member
תשובה

דבר ראשון תרגע...חח אם תסתכל בסרגל כלים למעלה תראה שיש כמהכפתורים על אחד מהם כתוב search תלחץ עליו- שם תגיע לחלון חדש בו תראה מקום לכתיבה שם אתה כותב את שם האומן שאתה מחפש או השיר שאתה מחפש...בחלון שליד יופיעו התוצאות.

junk,את זה הבנתי אבל ....

כשאני מוריד את השיר לאן זה מגיע ??? איפה אני שומע את זה ??? סליחה על הבורות המדהימה......................

תשובה ל love as first jagged...

כשאתה מוריד שיר, הוא עובר אוטומטי לתקייה: My Shared Folder. התקייה הזאת נמצאת איפה בכונן שהתקנת בו את קאזאא. נניח התקנת את קאזאא בכונן C, סביר להניח שהתקייה תיהיה ב: c:\programs files\kazaa\my shared folder אם זה לא עובד, תעשה חיפוש בכל הכוננים וחפש את התקייה...

לאוטופיה ומי שיכול לעזור...

מה אני עושה אחרי שמצאתי את זה.............. ?{אני צריך הסבר של ילד מפגר...}

lost in

New member
נתחיל בהמלצה

והנה ההמלצה - צבע את המחשב בכחול וזרוק אותו לים !!! והנה ה HELP כנס לספריה שהקבצים נמצאים בה צעמוד על הקובץ כפתור ימני של העכבר (היצור הזה ליד המחשב ) נפתח תפריט בתפריט תגיע ל COPY או CUT עכשיו תעבור לספריה שאתה רוצה בא את הקבצים עוד פעם כפתור ימני ואז PASTE LIGHT

דחוף !!!!!!!!!!

הצלחתי להוריד את השיר המדהים !!!! hands clean באקוסטית !!!! איזה כיף לי !!!!!!!! הבעיה היא שאני שומע את זה רק דרך הרמקולים של המחשב ..... איך מעבירים את זה לקסטה ?????

j u n k

New member
לא מעבירים את זה לקסטה..אלא אם

יש לך חיבור מיוחד ביןהמערכת למחשב...וגם זה קצת מסובך. חוצמזה שהביצוע האקוסטי לא משהו לטעמי

יש לי חיבור מיוחד בין המערכת

למחשב אבל בזה זה נגמר אין לי מושג איך לשמוע את זה במערכת....

יש לי פתרון!!!!

גם לי יש את הקבל הזה. ואני יודע איך להשתמש בו, אני אשלח לך בקלטות את כל השירים שאני משער שאין לך... מקיסמום, תבקש מהמוכר שקניתה ממנו את הקבל...

אוטופיה , אני אודה לך מאוד !!!

ואני אשלח לך את ההופעה של מספרי סיפורים של אלאניס. תוכל לשלוח את זה ל... רחובות רחוב אחד העם 15 דירה 7 ....

Rוית

New member
עצה שלי-

אל תפרסמו פה כתובות ופרטים אישים, יש אנשים (לא טובים כמונו) שיכולים לנצל את זה לרעה.. עצתי היא שתעשו את זה במסרים אישים... בהצלחה עם ההעברה...

Rוית

New member
ושוב,

אני ממליצה לכם לעשות את זה במסרים אישים... החלטה שלכם...

לצורך עניין זה אוסיף שם משפחה מיוחד

על תיבת הדואר ............. עמרם משפחת עמרם תודה !!!!!!

AdiBaba

New member
בחיי שאתה לא נורמלי

אם רוית לא היתה רושמת את מה שהיא רשמה, אז אני הייתי רושמת. זה מסוכן מה שאתה עושה. אני אפילו באימייל ובאייסי-קיו מפחדת לתת כאלה פרטים אישיים. לצערנו, יש הרבה פסיכופטים ברחבי האינטרנט. אפילו אחד מאיתנו יכול להיות מטורף. לטובתך ובטחונך, לא כדאי שתעשה דברים כאלה יותר.

למעלה