אני צריך עזרה.....

westmannnn

New member
אני צריך עזרה.....

אני צריך שתמליצו לי על כמה שירים יפים לא משנה של איזה ראפר רק שיהיו יפים...

Jony15

New member
כמה שירים מומלצים לדעתי...

יש כמה וכמה וכמה טובים ובינהם שנאי אוהב אני אמליץ לך אחי(לווא דוקא כולם חדשים..): Snoop Dogg f/ Mase, P Diddy-Chrismas Rap סאבלימינל הצל וסיוון-הפרד ומשול Wyclef Jean-Two Wrongs Ms. Dynamite-It Takes More Warren G-Summertime In The LBC על כל השירים האלה אני מת............אני אישית ממליץ לך ולמי שיראה את ההודעה להוריד את כולם...........סבבה אשכים של שירים!

Latent

New member
רשימה חלקית ומצומצמת

2pac - כמעט כל השירים bone thugs- להשיג את כל האלבומים bone thugs n harmony feat. 2pac - thug luv camp lo - black connection cypress hill - insane in the brain Cypress Hill & Fugees - Boom Biddy Bye Bye(remix) DJ Muggs Ft. Gza - When The Fat Lady Sings Krayzie Bone - Running With An AK-47 Mos Def, Nate Dogg & Pharoe Monch - Oh No Onyx - Shut´em Down (Remix f. Big Pun & Noreaga) NWA - Fuck The Police NWA - Chin Check Remedy - Never Again Spice1 feat. Method Man - Hard to Kill Xzibit - the foundation, paparazzi The Roots feat. Jill Scott - You Got Me Volume 10 - raisied in tha hood אם היה לי כח הייתי רושם עוד, זה מה שעלה לי בראש (מסודר בסדר אקראי). חובה להוריד שיר שיר.

Latent

New member
צודק

מה שלי יש זה מהופעה חיה, באלבום זו Erykah Badu.

למעלה