אני צריך עזרה דחופה...

Dj Africa

New member
אני צריך עזרה דחופה...

אני בונה עכשיו את הטריויה בוט שלי.... אני צריך אתהפקודה שקוראת את השאלות מתוך המסמך.... אני מקווה שתעזרו לי...

havlaz

New member
מאיזה קובץ אתה קורא?

TXT? קריאה מקובץ טקסט מתבצעת כך כדי לקרוא משורה 5, מקובץ temp.txt נכתוב $read -l5 temp.txt לקריאת שורה רנדומלית $read temp.txt

Dj Africa

New member
טוב, אבל

זה רושם לי: * $read: error opening d:\africa system\AfSCII\temp.txt אני מתכוון, כל פעם שאני לוחץ נגיד עכבר ימיני, רשום ציורי אסקי, אז אני לוחץ על זה, והוא מצייר ציור מהתקייה של הtxt, בלי שאני יבחר את הציור לצייר (כאילו, באקראי), ואם נגיד הוא צייר ציור אחד, אני יעשה שוב פעם את אותו פעולה, והפעם הוא יצייר לי ציור שונה... תודה, מה הפקודה, ממני, טום.

havlaz

New member
אז מה הקשר טריוויה?

אתה רוצה לנגן קובץ שלם play $$1 $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,$r(0,$findfile(d:\africa system\AfSCII\,*.txt,0)))

Dj Africa

New member
כאילו... זה גם עוזר בטריויה

אבל אני מדבר איתך על מה שכתבתי בהודעה האחרונה.... אני צריך שאתה תסביר לי בדיוק מה הפקודה של מה שהבאתי לך... לציורי אסקי: אני מתכוון לציורים האלה שבנויים מ://./=/=-/@ וכל השטויות האלה... אז... מה הפקודה שהסברתי לךץ... שקוראת כל פעם קובץ מתוך תקיה מסויימת באקראי...?

havlaz

New member
הסבר על הכל

play זה פקודה שמנגנת קובץ הכוונה מקריאה אותו שורה שורה $$1 זה הניק או הערוץ, כי אמרת שאתה עושה את זה לפי כפתור ימני (פופאפ) לקטע היותר מסובך: $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,0) יחזיר את מספר הקבצים בתיקיה עם הסיומת .txt $r זה פקודה שמחזירה מספר רנדומלי $r(0,10) - יחזיר מספר רנדומלי בין 1 ל10 נחזור לפקודה הקודמת, $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,0) אם במקום 0, נכתוב אחד, זה יחזיר לנו את שם הקובץ הראשון שהוא .txt כעת, ננסה לקבל מספר רנדומלי $r(0,$findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,0)) תעתיק את זה לכותרת, או לאיזה קובץ, כדי שתבין את הסדר, הבטיחו לי להכניס אפשרות של קודים לפורום, ולא הכניסו. כעת נשלב הכל יחדיו נכניס במקום 0, את השורה של מקודם, שתחזיר שם קובץ רנדומלי $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,$r(0,$findfile(d:\africa system\AfSCII\,*.txt,0))) כעת נשלב את פקודת הקריאה, ולמי זה ישלח play $$1 $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,$r(0,$findfile(d:\africa system\AfSCII\,*.txt,0)))

Dj Africa

New member
תודה רבה, רק חבל שזה לא עובד

* /play: unable to open ´d:\africa´ מה הפקודה.. רק את הפקודה.. בלי הסברים

havlaz

New member
הנה

play $$1 $findfile(d:\africa system\AfSCII,*.txt,$r(0,$findfile(d:\africa system\AfSCII\,*.txt,0)))

havlaz

New member
שחכת משהו..

תשים לב שאתה כותב טוב תספריה ואל תשאיר / לאחר מכן

למעלה