אני צריך עזרה...דחוף

fadedX

New member
אני צריך עזרה...דחוף

אתמול היה לי טסט ראשון ואני 99 אחוז בטוח שלא עברתי אותו כי הטסטר נגע לי פעם אחת בהגה בגלל טעות ממש מטומטמת מצידי.אם לא הטעות,אני כמעט בטוח שהייתי עובר. השאלה שלי היא כזאת-כל כמה זמן אפשר לעשות טסט?לפי השמועות,כל שבועיים אני יכול לגשת.בגלל זה אני די לחוץ.אני מתגייס החודש,ב-23,והטסט השני יוצא(בהנחה שזה כל שבועיים) ב-19 למרץ.אני חייב לעבור אותו,כי אם אני לא עובר,אז אני ממש נדפק.הלכו 4000 שקל... האם יש אפשרות לחרוג מהנוהל הזה ולבקש שיקדימו לי את הטסט הזה? אני פשוט חייב לעבור אותו בכל מחיר...

NewUser4

New member
תבקשי מהמורה

שישבץ אותך לטסט הראשון שיש לו מיד לאחר תום תקופת הצינון בת השבועיים. אם גם אז לא תעבור, זה כבר תלוי בשירותך הצבאי. את המערכת הצבאית אני מכיר היטב, אולי אוכל לעזור לך בעניין. לאן אתה מיועד בגיוס? (פרט את כל אשר אתה יודע)

fadedX

New member
אוקיי.

אני מתגייס ב-23 למרץ לצנחנים.ז"א,שהשרות שלי יהיה בקרבי.אני אחזור פעם בשבועיים,לפעמים יותר ופעמים אחדות אני אחזור כל שבוע.ובזה אני גם לא הכי בטוח.בקיצור,אני בבעייה.אני לא יודע אם ישחררו אותי כדי לעשות טסט... ואני לא יודע אם יש בכלל ביום שישי... מה אתה מציע לעשות? תודה.

qtgirl

New member
יש טסטים ביום שישי...

תקווה שאולי בכל זאת עברת=]

fadedX

New member
אני לא עברתי...

ואני גם יודע למה בדיוק לא עברתי.אני מודע טוב מאד לזה,וזה לא יקרה שוב בטסט הבא... שאותו אני פשוט חייב לעבור,כי אם לא אני-

NewUser4

New member
זה אמנם בעייתי

אך ניתן למצוא פתרון, בייחוד עם המורה יבוא לקראתך, ויעזור לך. תחילה, אתה יכול בפעם הראשונה שאתה חוזר הביתה בסופ"ש לבקש מהמורה לשריין לך שיעור כפול. בצבא נהוג לשחרר ליום אחד חיילים שמעוניינים לגשת לטסט. קח מהמורה רשימת תאריכים אפשריים למבחן ברגע שיש לו, ובדוק אותם עם מפקדיך, סביר להניח כי יאשרו לך לצאת ליום אחד גם בטירונות (שכן טירונות קרבית ברמת רובאי 05 הינה ארוכה). באחרונה אף נהוג בטירונות של צנחנים לחייב את החיילים בלקיחת חופשה רגילה כבר כחודשיים לאחר הגיוס. אם לא יתאפשר לך לצאת עד אז ליום אחד (שיש לי ספק שימנעו זאת ממך) בקש מהמורה לשריין לך תאריך לטסט ולשיעור כפול כאשר תדע מהו תאריך הרגילה.

למעלה