אני צריך עזרה במירק

almoni15

New member
אני צריך עזרה במירק

1) איך אני עושה במירק שאף אחד לא יוכל לתפוס לי את השם הקבוע שלי? 2) איך אני יכול לעשות שיהיה לי אופ בערוץ כלשהו לדוגמא ערוץ דתיים כי לא מקשיבים לכלום. 3)בבקשה תעזרו לי ומי שרוצה מספר הטלפון שלי זה:056721314. תודה רבה רבה רבה!!!

ofril

New member
דבר ראשון.....

הניק שלך....זה תלוי באיזה רשת אתה אם הרשת הזאת תומכת בסרביסס אז סבבה אתה יכול לרשום את הניק אבל אם זאת רשת גדולה כמו הדאלנט אם זה ניק טוב\יפה\קצר או כל דבר אחר שיכול להבא בעיה שהניק כבר רשום בכל מקרה בדאלנט רושמים ניק ככה: /nickserv REGISTER <pass> <E-Mail> אם אתה ברשת irc.co.il אתה רושם ככה: /nickserv REGISTER <e-mail> וזה כבר שולח לך סיסמה אקראית לאימייל ואז אתה משנה אותה איך שנוח לך. עכשיו לדבר השני אחרי שאתה רושם אתה יכול לקבל אופ בכל מקום אבל בערוץ כמו דתיים שהוא יחסית גדול אתה חייב להתחבב על המפעילים כדי לקבל אופ וגם זה לרוב לא קורה כי השיקולים של למי לתת אופ ולמי לא בא יותר לאלה שתורמים לערוץ יעני אלה שמדברים ועוזרים לפתור בעיות של אנשים שמבקים עזרה אז בעלי ה@ רואים שהם יעילים ואם הם מחליטים לתת להם אופ אם נותנים אם לא אז פעם אחרת בהצלחה אחי ואם יש לך שאלות תשאל אותי אני בדאלנט רק תבקש את הניק ואני יתן לך עפרי :)

almoni15

New member
זה לא הולך לי

אני נמצא השרת dalnet הניק שלי הוא almoni15 ומה שאני רוצה זה שיהיה לי אופ לא משנה איך בערוץ קוממיות. בבקשה תעזור לי. פלאפון:056721314 icq:142822399 בבקשה תעזרו לי almoni15 השם האמיתי שלי זה אשר

ofril

New member
אוקיי....דבר ראשון.....

תרשום את הניק שלך ואח"כ כשתסיים עם הניק תשאיר פה הודעה ואני יעזור לך ינסה.... אבל כדי לקבל אופ מהר אתה צריך להכיר את האנשים שם יעני את ההנהלה הגבוהה של הערוץ אישית אני מתכוון לסופים ופאונדר ואם אתה צריך אותי בדלאנט אני בניק IsraelGod ואני בערוץ #חולי-נפש תבוא לבקר ואני יעזור לך קוראים לי עפרי בכיף אני יעזור לך. ביי

למעלה