אני צריך מידע על....

• פותח הנושא YaK87
  • פורסם בתאריך

YaK87

New member
אני צריך מידע על....

מה עושים היום חברי השבק הלא מוכרים ג'יימס דווידי פלומפי ומתי הלהקה הוקמה רשמית אחרי שגולש פרש?

rockninja

New member
אוקיי

ג'יימס לומד כלכלה באוניברסיטת תל אביב דווידי שכח איך לנגן פלומפי עובד על דיסק סולו הלהקה הוקמה ב-92 אם אני לא טועה וקראו לה בהתחלה FLOATING FAT MAN עם גולאש ק', חמי ומירו כסולנים. מוקי היה אז הבסיסט.

אמ סי

New member
אם אני לא טועה.

F.F.M היה הרכב שהתחיל עם מוקי בס.. חמי מירו שירה.. פלומפי.. עוד איזה גיטריסט..ואלברט תופים... אחרי שנה בערך.. שהם ניצחו ברוקסן.. הגיע פילוני..הלהקה הפכה לשבק ס ואז גולאש הגיע.. מוקי עזב ..בלה בלה תקליט גנוז..גולאש עזב מוקי חזר.. דיסק ראשון אבל אני לא ממש בטוח מתי גולאש הגיע

דיי לשקר!

פלומפי לא עובד על דיסק סולו! דיי עם השטויות כבר! הנה מה שכל חברי שבק עושים היום: מוקי- שר חמי- שר עם מירו מירו- שר עם חמי פלומפי- מנגן למוקי פילוני- מפיק תקליטי ראגאי בג'מייקה ומידי פעם קופץ לארץ לעבוד עם מוקי על התקליט החדש דווידי- מנגן באיזו להקת פאנק שכחתי איך קוראים לה ג'יימס- לומד איפשהו שכחתי

שבקי

New member
שבקניק,אפשר להיות אח שלך?

תוספות להודעה פלומפי מתחיל בקרוב לילמוד סאונד בבית ספר הד,עובד בבית ויוצר מוסיקה דוידי מנגן פה ושם וביעקר עובד על פרוייקט בבית עים מייק ריגן האיש האגדה והבעלים של בום סטודיו.

שבקי

New member
פלומפי

לא,נחצה אתה לא הבנת מה יש פה להבין כצלה? פלומפי מתחיל לילמוד או לא? לא זאת השאלה,מה שאתה צריך לישאול את עצמך זה למה? קיבינימט,מה יש לכם? פלומפי מתחיל לילמוד סאונד,זאת אומרת אייך לעשות מיקסים עריכה ודברים כאלה. מישהו קרא לי רכיכה ולא היזמין אותי לתה? אוווף ,עכשיו אתה באת? מפיסטו,תדע לך שהשדים לא יותרו על זה בקלות. דודי,לפי מחקר שעשיתי ולפי הערכתי ההיסתברות של שדים מנוגדת לכול חוקי ההיגיון הפיסיקליים בהיתחשב בעולם הגישמי שבו אנו נימצאים. ישורון,בלום פיך נחצה,בוא נלך מיכאן,שבקי הישתגע טוב כצלה,אנחנו הולכים קיבינימט,תלכו תלכו רק תדעו שאני לא יעבור על זה בשתיקה.

שבקי

New member
משהו כזה

אבל זה בעיקר בישביל המוזיקה שהוא עושה בבית

למעלה