אני צריך יעוץ..

אני צריך יעוץ..

אני בחור מאוד ביישן אני מהבחורים שלא יריבו אותכם גם אם תירקו לי בפרצוף תרתי משמע כי אני פשוט מפחד שיפסיקו לאהוב אותי.. (מזל מאזנים נו טוב..) אז אני פשוט עובר את החיים כמו עלה נידף ברוח לא עושה כלום במובן של אהבה.. והדבר שעליו רציתי לדבר הוא אני פשוט מאוהב במישהי נקרא לה א" (לא המתלוננת א) ופשוט אני לא מצליח לאזור אומץ לספר לה את זה.. והבעיה הרצינית היא שעכשיו שאני מרגיש שיש נתק (בגלל ילדה שנדחפת בנינו שתאמת אין לי שום דבר נגדה...) ואני עוד מעודי צעיר יש לי תחושות כאלו שברוב המיקרים אני מבין אחר כך שהם נכונים שאנשים לא מספרים לי הכל.. או מתחמקים... למשל לפני שבוע בערך.. ביטלתי עם כולם רציתי לצאת עם שתיהן.. כי א' היית שם... ובסוף אני מקבל שיחה מאחת מהן מהשניה.. החברה שהתבטל או משהו... וזה היה מוזר כזה כאילו היא התרחקה ואני שומע אנשים.. וזה פשוט כאב לי זה צרם לי בגרון עד דמעות.. כי תאמת אני חסין לא כואב לי שאנשים משקרים לי אבל שמישהו שאני אוהב משתף פעולה זה הורג... אז בבקשה עצות נמאס לי כבר אני רוצה להשתחרר מזה. סליחה על החפירה... אופיר.

תנסה ליצור אצלה סקרנות ,

תנסה להיות ידיד של שתי הבנות אולי בסוף יהיה לך נחמד עוד 2 חברות מה רע? אל תבטל עם החברים שלך לעולם בגלל אהבה תשלב את השניים אבל בלי לזלזל . לגבי הבחורה הזמן יעשה את שלו מדי פעם תתקרב תציע לצאת או סתם להסתובב אם תרגיש ריחוק אז תבין את הרמז כי אי אפשר בכוח למשוך אליך. חוצ מזה בנות אוהבות בישנים

אל תעשה טלפון שבור..

תהיה ישיר, זה תמיד עובד. תשלח לה SMS אם אין לך אומץ להגיד לה ישירות שאתה מעוניין להזמין אותה לסרט (אחלה פתרון לביישנים, לא מדברים שם הרבה) רק אתה והיא במקרה הכיייייי גרוע אתה חוזר למצב הקיים= היא לא איתך לא נורא נכון? בהצלחה!

Frozen cat

New member
SMS? זה משהו שאומרים פנים אל פנים.

עדיף להגיד לה מול הפנים ולקחת בחשבון שעלולה להיות דחייה מאשר להתחבא מאחורי פלאפון =/ אם היא עשתה לו את זה מבחינתי הייתי מוותרת על הרעיון של לצאת איתה כי היא פשוט לא נאמנה.. אבל זאת רק אני.

אתה חייב להתוודות לפניה...

עדיף שתשמע "לא" ממנה מאשר שלא תדע אם כן או לא, כי יש סיכוי שהיא תגיד "כן" בדיוק כמו הסיכוי שהיא תגיד "לא".

missxl

New member
חושבת שרק האמת יכולה להביא אותנו למקום טוב

האהבה הזו מרחוק, והייסורים עם חוסר הידיעה הם קשים ודי מיותרים. אני מבינה כמה קשה לשמוע "לא" (ראה הפוסט שלי). אבל יודעת שה"לא" הזה הוא אחד מני רבים ובטח יהיו עוד. זה לא מונע ממני להמשיך ולנסות. וגם אתה, צריך לומר לה מה אתה מרגיש ולקחת בחשבון שיתכן ויהיה "לא". חושבת שעדיף שתדע את האמת מאשר שתהיה "נדחף".

אבל

מה אם זה לא רק קשה לשמוע לא.. זה גם בילתי אפשרי? ברור שיש סיכוי טוב זה חצי חצי... ובתגובה למעלה .. אני בחיים לא מתיחס מגעיל למישהי אחרת אין אצלי העדפות שתיהן ידידות מאוד טובות שלי.

jimalaya jim

New member
בתור בישן לשעבר...

בימי נעורי המוקדמים הייתי בישן אבל ביישן ברמות היסטריות אם בחורה לא מוכרת היתה אומרת בוקר טוב הייתי מסמיק כעגבניה בשיא פריחתה.. עם הזמן התופעה התמתנה ומצאתי את עצמי מסוגל לנהל שיחות חצי אינטלגנטיות עם בנות המין היפה. אבל מלנהל שיחה ועד לנהל שיחה במטרה רומנטית המרחק כמרחק ישראל מקזחסטן פעמיים וחצי לפחות. בסופו של יום בערך 3 ליטר בירה שנצרכו במהירות מרשימה נסכו בי את האומץ לומר את שעל ליבי לבחורה (שניה אחרי זה כמובן הקאתי אבל בעיני זה רק הוסיף קסם לכל הסיפור ) בכל מקרה כמה ימים אחרי כשהייתי מפוכך ונאלצתי להתמודד עם מה שעשיתי הבנתי שאני עדיין חי ושהיא לא מעונינת ומשם כבר התחלתי להפתח מיותר לציין שקיבלתי מאז עוד הרבה סירובים אבל כמו שיעידו הקרובים אלי אני עדין חי. אומרים שאין חכם כבעל נסיון ושאני שופך כאן קלישאות כמו מים אבל אני מה שכן בטוח זה שכדאי שתתחיל בקטן כמו שהציעו כאן או סרט או בית קפה או שילוב של השניים ותן לשיחה לזרום לעניות דעתי אם היא תסרב ההפסד כולו שלה והיא כבר לא כזאת מושלמת כמו שהיא נראית לך... ולסיום כמה מילות עידוד מפי הרס"ר האלמותי קוקי "אין ממה לפחד חוץ מהפחד!!!" ובברכת שבוע טוב אני אחזור להרי ירושלים לסוף המילואים שלי.

למעלה