אני צריך חברה....

guliver182

New member
נכון

אני בעד לחזק אנשים שקשה להם, לא רק בגלל שבמקרה הזה המצב דומה מאוד, אלא כי חשוב לעזור עד כמה שאפשר בכל מצב. וזה המסר העיקרי שלי לכולם

aשרון

New member
אני צריך חברה....

לא הרבה אנשים, רק בנאדם אחד שאוכל לשבת איתו ולדבר על כל מיני דברים. אני בודד וזקוק לחברה, כאן בצפון כולם ארוניסטים ואלה שלא כנראה חיים מתחת לסלע או משהו כזה.
בכלל לא חושב בכיוון של מערכת יחסים וסקס זה תמיד נחמד, אבל אני צריך חבר .

האם יש מישהו שם בחוץ ששומע אותי צועק ?.....

aשרון

New member
איפה המקומות הנכונים ?..אני אשמח למצא אותם..

לא קל לי ליצור קשר עם אנשים, לוקח לי זמן להיפתח, לפעמים זה מרגיש כאילו אני צריך שיחזיקו לי את היד. למי יש סבלנות לזה ?

חרדה חברתית זה ביץ', O C D זה ביץ' , לחיות לבד זה ביץ', לחיות בלי חיי חברה זה ביץ', להעביר את החיים בלי חבר נפש זה ביץ', אני בסך הכל מוציא החוצה, מוציא החוצה.

זה לא שאני מתלונן,....כן אני מתלונן, אבל זה תלוי בי כדי שהמצב ישתנה ואני מוכן להתחיל לנסות. רק צריך שמישהו יילך לצידי בדרך הזאת ולפעמים גם "יחזיק לי את היד" .

guliver182

New member
אני כל כך מבין

קודם כל אני רוצה להרגיע אותך, אתה לא לבד. לי מעולם לא היו חברים. כאלה שאתה יכול לשבת ולדבר, גם לא אחד כזה. כמובן שגם מערכת יחסים לא באה בחשבון. כל מה שתיארת משקיף אותי כמו כפפה ליד ובגלל זה אני מבין אותך. המערכת היחסים הקצרה ביותר שהייתה לי עם בחורה אולי הראשונה והאחרונה, הייתה לפני שנתיים. כמובן שהיא זאת שהתחילה איתי ואפשר לומר שפעלתי מתוך לחץ לא להשאר לבד. הכל נגמר בפיצוץ תוך שבוע אחרי שהיא ניסתה לנשק אותי וברחתי, וכמובן שאמרתי לה את המשפט המבוקש: "זו לא את זה אני", מה שהכניס אותי עמוק יותר לבדידות שהייתי שרוי בה. אין לי אף אחד בעולם! וכל מה שאני רוצה לעשות זה לשלוח מילות עידוד וחיזוק, ולאחל לך, לי וכל מי שבמצב הזה שיצא ממנו מהר ככל האפשר, ולהפסיק לפחד מהעולם. שבת שלום.

למעלה