אני צריך דעה כנה

אני צריך דעה כנה

חברה תראו אני מאוהב במישהי ורגשותיי מייחלים לה כמו שהשדות מייחלים לגשם אבל היא יוצאת כרגע אם מישהו יש לי אולי הזמנות לנסות ללכת לכיוון מישהי אחרת שהיא נהדרת השאלה היא האם זה נכון לעשות צעד לקראת מישהי כאשר על ליבי כעת חקוק רק שם אחד בלבד... מחפש תשובה כנה בלוז המוטרד...

שמואל20

New member
עיצה משלי...

אתה עדיין ``תפוס`` בריגשותך לגברת ה-1 אז אני לא חושב שמבחינה רציונאלית כדי להיכנס לקשר כלשהו. במידה מסויימת אתה תשקיע פחות מבחינת יחס,הרמוניה,סימפטיה,אינטימיות....כי אתה מייחל לדברים הללו עם ה-1. יצא מצב שהגברת ה-2 תיפגע מכיוון שתרגיש דחויה,אולי לא מושכת ומעניינת(ולא מגיע לה יחס שכזה). אני לא מומחה!!! ..קשה להיכנס לעולם הרגשות של אחר ולייעץ.. אבל אני ואחרים כאן כדי לעזור.. בכל מקרה אני חושב שעדיף שלא תנסה להיכנס לקשר עם הגברת ה-2 וברור שלא לגרום לסיטואציה עם ה-1. פשוט תהרהר ברגשותך...נסה להשקיט את הלב,ולהפעיל את השכל (לא כל כך קל...). לפעמים רגשות ופעולות ראנדומליות ואימפולסיביות מביאות רק צרות! שמואל.

ronenw22

New member
לדעתי,

אתה צריך לזרום ולראות לאן תגיע, לפני שתשאר קרח מכאן ומכאן. אם מספר 2 כל כך נהדרת אולי אתה צריך לעשות חושבים בנושא של להפסיק לחשוב על 1... בהצלחה רונן

יש לי אולי...........

לא ברור לי ``יש לי אולי הזדמנות`` אתה אוהב את א אהבה עזה כפי שאתה מתאר. אתה רוצה ללכת לכיוון ב שאלתי היא: הליכתך לכיוון ב היא ממקום של אהבה, תשוקה,להעביר את הזמן? באים הנך רוצה לשכוח את א ולוותר על אהבתך לה קשר עם ב יכול לסייע לך בעניין זה.

W-KEREN

New member
B-)

אני יודעת שזה קשה, אבל פשוט תמשיך הלאה תנסה רק תנסה ובסופו של דבר זה יעבור חבל עליך ועל הזמן שלך

למעלה