אני ציירתי
L Leen TaLL New member 1/9/04 #6 איזה כישרון !!! מדהים מדהים מדהים אהבתי את הדגש בעיניים את יכולה לשים את התמונה המקורית?
N Narciss New member 1/9/04 #7 אני בן ואין לי את התמונה המקורית על המחשב היא מפוסטר של אנג'לינה אה ואם אתם תוהים למה אין לה שיער..אז הוא כאילו אסוף בקוקו הרקע בתמונה היה שחור...והיה לי קשה לנחש את השיער שלה , רק את הפנים ראו שם
אני בן ואין לי את התמונה המקורית על המחשב היא מפוסטר של אנג'לינה אה ואם אתם תוהים למה אין לה שיער..אז הוא כאילו אסוף בקוקו הרקע בתמונה היה שחור...והיה לי קשה לנחש את השיער שלה , רק את הפנים ראו שם
L Leen TaLL New member 1/9/04 #10 ../images/Emo4.gifאהה סורי דר"כ.. באיזה עפרונות השתמשת?! פשוט מדהים כמה שזה יפה
N Narciss New member 2/9/04 #11 עט עיפרון רגיל , ופיילוט שחור מאוד לא אומנותי מצידי אבל אני שונא את העפרונות שנחשבים ל"טובים" הם בכלל לא חדים!
עט עיפרון רגיל , ופיילוט שחור מאוד לא אומנותי מצידי אבל אני שונא את העפרונות שנחשבים ל"טובים" הם בכלל לא חדים!
L Leen TaLL New member 2/9/04 #12 חח..../images/Emo6.gif חפיף..תאמין לי שיצא יותר יפה ממה שהיה יוצא עם עפרונות.. אתה צייר מוכשר..המשך כך!!! *מחיאת כפיים*
חח..../images/Emo6.gif חפיף..תאמין לי שיצא יותר יפה ממה שהיה יוצא עם עפרונות.. אתה צייר מוכשר..המשך כך!!! *מחיאת כפיים*