אני צופה ב nba הרבה שנים

OrEl74

Well-known member
מנהל
יותר מהגיל של חלק מהאנשים שאני משוחח איתם במדיות השונות.
מעטים המקרים שהיה גמר לא מעניין(אותי ברמה האישית) כמו הגמר הזה.
זה לא רק העניין הזה של הגזענות ושנאת ישראל המובהקת של קיירי ובראון, מזה ניסיתי להתעלם.
צפיתי בשני המשחקים, לא במלואם אבל בחלקים נרחבים, וואלה משחקים לא טובים ולא ראויים למעמד של גמר nba.
רמת אימון נמוכה של דאלאס והאמת שגם של הסלטיקס אבל הם פשוט טובים מידי בשביל שנשים לזה לב.

מאכזב מאוד בעיניי

יותר מהגיל של חלק מהאנשים שאני משוחח איתם במדיות השונות.
מעטים המקרים שהיה גמר לא מעניין(אותי ברמה האישית) כמו הגמר הזה.
זה לא רק העניין הזה של הגזענות ושנאת ישראל המובהקת של קיירי ובראון, מזה ניסיתי להתעלם.
צפיתי בשני המשחקים, לא במלואם אבל בחלקים נרחבים, וואלה משחקים לא טובים ולא ראויים למעמד של גמר nba.
רמת אימון נמוכה של דאלאס והאמת שגם של הסלטיקס אבל הם פשוט טובים מידי בשביל שנשים לזה לב.

מאכזב מאוד בעיניי
היכן בראון התבטא נגד ישראל ומה אמר?

Krit123

Well-known member
מסכים איתך, אין ערך מוסף או יריבות כלשהי, קו עלילה שתפס או משהו בסגנון. וכמובן הרסו את צוות השידור כך שרוב המדיה מסביב מורכבת מליצנים שמחפשים קליקבייט.

לגבי המשחק, בוסטון לקחה אחד ללא השלשות ואולי הכריעה את הסדרה (בהנחה שקייפי לא נפצע להם). 25% אמור להספיק לדאלאס, אלא אם כן היא תקלע 23% בווליום נמוך של החטאות בווליום גבוה. לוקה עשה את שלו ושאר הקבוצה 2-17, אין היתכנות לניצחון שלהם ללא ריווח מהצוות המסייע שמסרב לקלוע מבטים נוחים.
האשמה נופלת על קיירי, שוודאי יכפור בהאשמות בטענה שהוא לא אשם אלא האשמי, נטש את דונצי'ץ' ברוב המוחלט של הזמן. עכשיו אם נוסיף את זה שהארדי בויז נדחקו לסוף הרוטציה אז בכלל חסר להם סקוריג פאנץ' מהספסל.

לוקה התחיל התקפות אוף בול בתדירות גבוהה במטרה לשנע אותו לאייסו בתנאים שלו, רק במחצית השנייה התפקחו והכריחו אותו להוציא כדור. ממול הם ניסו להכריח את טייטום (וקצת בראון) שמאלה לאחר חילוף ולשדל אותו לתקוף את הצבע במקום לחפש מי פנוי, הצליח להם יפה יחסית. בוסטון המשיכה בהשתדלות לייצר התקפה באמצעות טרגוט של הקו האחורי שהכניס את ההגנה למרדף והגעה תכופה לבונוס עד להפסקה, וכמובן קייפי שתקף מיסמאצ'.
מעל כולם היה ג'רו, בקלות איש המשחק, חגג ערימה של צ'יפיז שהגיעו מחיתוכים/מעבר או סתם במקרה, אנטיתזה לאיכות המבטים שכפה על קיירי.

בקיצור פציעה של פורזינגס היא הטוויסט המרכזי, אחרת קשה לראות איך דאלאס משיגה שליטה בחזרה.

myway23

Active member
זלזול רציני במאזולה שיאמר לזכותו ממש השתפר הרבה משנה שעברה (ואני לא רושם את זה רק כי הם מנצחים). זה קשור כמובן גם לצוות האימון דיוויד לי וסאם קאסל.
אם כבר הייתי רושם שמאזולה עושה בית ספר, עד עכשיו לפחות, לג'ייסון קיד והצוות שלו.

החוסר עניין, זה בגלל שדאלאס, עם כמה שהיא קבוצה טובה (ומגיע להם הרבה כבוד על הדרך שהם עשו), היא לא קבוצה ברמה של פיינלס.
לדעתי מיניסוטה או דנבר היו מקשים על הסלטיקס הרבה יותר והיה יותר מעניין, אבל ככה יצא. בנוסף אין "יריבות" כמו מול הלייקרס לדוגמא, זה גם משפיע.

Rapgamer

Well-known member
מסכים לגבי מאזולה. אחרי שג'ייסון קיד ניצח בדו קרב המאמנים את דיאגנולט ופינץ' הוא בינתיים מובס כאן.
דאלאס שהשיגו 700 לוב-דאנקים בסיבובים הקודמים בינתיים עם 0 כאלה בסדרה לדעתי, זה לחלוטין לזכותו של מאזולה.

למעלה