אני צהוב בנשמה...

אני צהוב בנשמה...

לובש אדום הוא בן זונה, סלים טועמה מחבל, אני שונא את הפועל !!! או או או, או או או, או או או, אני שונא את הפועלללללל. יווו עדין לא נרגעתי מהמשחק עדין יש בי את האושר מהזכיה בגביע,לא יאמן נצחנו את האלופה של השנה. זה אומר שמכבי ת"א קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה. אני כל כך מאושר, חשבתי שזה יעבור לי אבל עדין יש בי את התחושה של הזכיה בגביע, איך טל בנין ואבי נמני המלך,הרימו את הגביע ושמו ברקע את השיר. we are the champions והיו זיקוקים באויר וכל הקהל של מכבי היו באויר,והקהל של מכבי חיפה היו על הרצפה ורוסו לא קם מהדשא. בחיים לא הייתי מאושר כל כך,לא נורא בשנה הבאה ב"ה אנחנו נעשה דאבל וכל האוהדים המסכנים של מכבי חיפה והפועל ת"א יאכלו את הלב !!

Roobie

New member
תרגיע בנאדם...

כל הקטע של גביע זה שלא בהכרח הקבוצה היותר טובה מנצחת אני דרך אגב לא אוהד של מכבי חיפה.. מכבי חיפה יותר טובה ממכבי תל-אביב, זאת עובדה אחרת היא לא הייתה לוקחת אליפות בקלות כזאת אני גם משונאיה של מכבי חיפה, אבל צריך להודות באמת הרי אם רוסו לא היה מחטיא את הפנדל ומכבי חיפה היתה לוקחת דאבל, כולם הוי מדברים על עונת הדאבל המדהימה שלהם והיו אומרים שלמכבי זאת היתה עוד עונה גרועה (כי זאת באמת היתה, במיוחד אם מסתכלים על התקציב). ככה זה בגביע, הכל גבולי. ואל תברברו לי שוב על "האופי המכביסטי". הרי כבר הפסדתם גמרים, גם למכבי חיפה לפני 9 שנים, גם להפועל פתח-תקווה לפני 10 שנים, גם הפסדתם את גמר-גביע הטוטו לבית"ר לפני 4 שנים, זה לא שאתם כאלה ווינרים גדולים.

ועדיין ניצחנו יותר מכל אחד אחר

רובי, אל תפגין חוסר הבנה כמו שאר הכותבים כאן. מכבי זכתה לא בגלל ההחטאה של רוסו, כי בד"כ מתוך 5 בעיטות מחטיאה כל קבוצה לפחות 1-2. אם לא רוסו, היה מחטיא אחר. היא ניצחה בגלל האופי המכביסטי, שאיפשר לה להכניס 5 מ5. זה דבר נדיר. אפילו בליגה, בלי כל הלחץ, אנחנו מחטיאים בג"כ 2 פנדלים מכל 5.

Roobie

New member
"אופי מכביסטי"

תעשה לי טובה... מה, כל שכיר חרב שמגיע אליכם ישר נדבק באופי המכביסטי?

אביסון

New member
בגיניסט, לכלכת

מישהו כתב למעלה "סלים טועמה מחבל". עד כמה שזכור לי דאגת לרסן כאן על פחות מזה. כנראה כשזה מגיע למכבי אז כל דבר מותר, מה?

רובי, תמשיך לקנא ../images/Emo13.gif....

אתה יכול להמשיך לאכול את הלב, במקום לפרגן אתה מחפש לעקוץ ככה מתנהגים?? מכבי חיפה אם היא הייתה קבוצה יותר טובה היא הייתה מנצחת אותנו כבר ב-90 דוקת ולא היינו בכלל צריכים להגיע לקטע של הארכה. אתה כותב פה,"הרי אם רוסו לא היה מחטיא את הפנדל ומכבי חיפה הייתה לוקחת דאבל". מה זה המילה הזאת,"אם",אני לא מכיר כזאת מילה. ואם לסבתא היו גלגלים?? אני מודה שלמכבי חיפה השנה היו שחקנים יותר טובים וגם להפועל ת"א,אבל תראה את השחקנים של מכבי ת"א. חוץ מאבי נמני וטל בנין כל שאר ההרכב אלא צעירים מהנוער. והם אלא שהובילו את מכבי לתואר,למכבי ת"א אין שחקן שמשחק באיזה נבחרת שתהיה במונדיאל. כמו שלהפועל ת"א יש את אוסטרץ´ ולמכבי חיפה יעקובו היה אמור לשחק בניגריה,אבל בדקה ה-90´ הוא נופה מהסגל. למכבי רוב ההרכב היו שחקנים צעירים שבקושי ראו בשנה שעברה מגרש,וזה הגדולה של מכבי השנה. אז אתה יכול לכתוב ואם רוסו לא היה מחטיא,ואתה יכול לכתוב אם יעקובו היה מכניס כבר בתוך הזמן החוקי יעני בתוך 90´ דקות שער אז המשחק היה נגמר אחרת. אתה יכול לכתוב הכול,אבל במציאות מכבי ת"א לקחה את הגביע ולא יעזור לאף אחד.

קשקוש. צ´רלי כבר ענה על זה לבגיניסט

אין אצלכם יותר שחקני בית מכל קבוצה אחרת.

Charlie

New member
אלמונימי - זוהי שמחת עניים

ולכן אל לך להתערב. גם לנו היו שנים כאלה, שלמזלך לא זכית "להנות" בהן. עם תקציב ושחקנים של אליפות בפור של 12 נ"ק לפחות כבר במחזור ה-27, הם גירדו גביע ועושים מזה מינימום גביע האלופות. ככה זה שקבוצה אחת משגעת יבשת שלמה ומפרקת ענקי כדורגל בדרך להישג חסר תקדים וקבוצה אחרת לוקחת אליפות בסטייל שכבר מזמן לא ראינו כאן. מה נשאר למכבי? גביע עלוב. אתה לא תיזכור - אבל ככה הם היו בשנות ה-80. הכי עשירים, הכי שוויצרים, הכי עם "אופי" מכביסטי, קנו מה שיכלו הצהירו הצהרות ולפעמים גירדו גביע. ההבדל? אז מאמן לא היה מסיים סיבוב והיום ב"תרבות הניהול" של לוני נותנים לו לסיים עונה. (כמובן שאם הוא מצליח להביא תואר כמו קשטן או לוין הוא מסולק לאלתר מהמועדון... )

תאכלו את הלב

את העובדה ששיחקתם בליגה הארצית ועליתם רק כי שוויצר הציף את המגרש כבר שכחת? אלמלא אותה הצפה, הייתם עכשיו משחקים בדרבי נגד בית"ר-שמשון ת"א. את ההישגים שלכם באירופה יזכרו בערך כמו שאני זוכר מי היה המפקד חוליה בצבא של בר כוכבא.

אביסון

New member
ואתה גם מלכלך לי...

על בית"ר שמשון ת"א? של נעליך, וזכור כי אתה בית"רי. תל-חי.

Charlie

New member
אל תהיה ציני

ראשית כל, לא כאן המקום לדעתי להתווכח על נושאים שוליים וחסרי משמעות כמו כדורגל - כאן צריך ללבן דברים "קצת" יותר חשובים כמו מדינת ישראל לדוגמה... שנית, את הגביע שלקחתם אפילו אוהדי מכבי בעצמם לא יזכרו עוד 6-7 שנים. את הקמפיין האירופי שלנו אנחנו נזכור, ועוד יזכירו אותו רבים עד אשר תשחזר קבוצה אחרת את ההישג הכביר. לגבי שווייצר, אין פסול במה שהוא עשה, הוא היה שוער ותיק ורב תחבולות גם כשכיהן כמאמן נבחרת ישראל (סיפור גידי דמתי במשחקי אסיה לדוגמה). עלינו ליגה ואחרי שנים שחורות ("מדבר סיני" - והדגש על סיני) ניתן לומר שאנחנו הקבוצה הכי מצליחה בארץ ב-5 השנים האחרונות (ביחד עם חיפה).

דרדרנו את הפורום הזה לאדום לוהט

אבל אל תשמיץ, כל שנות ה90 היינו בזיון, לכבוד הבר מצווה שלי כמעט ירדנו ליגה. בעוד שהגרמנימנים התחרו על האליפות מדי שנה ודרכו עלינו בדרבים. אפרופו תרבות ניהול, משעשע לא? קבוצה שפעם לא עניין אותה פשוט כלום חוץ ממבחן התוצאה מסלקת דאבליסט ומביא 2 גביעים בלי למצמץ בכלל. מות המכביזם, עצוב - דווקא אהבתי לשנוא אותו.

Roobie

New member
אני מקנא?

אני שמח בחלקי על הישארותה של בית"ר בליגה למרות כל הצרות. אני לא מקנא בכם יותר מאשר שהייתי מקנא במכבי חיפה אם הייתה זוכה. למעשה הייתי בעדכם במשחק, כי לא רציתי שחיפה תיקח דאבל. אבל צריך להיות הוגנים - אתם לא יותר טובים מהם. גביע לא מבוסס על זה שהקבוצה הטובה יותר מנצחת, אלא בעיקר על מלחמה ובפנדלים - על מזל. רוסו בדר"כ מבקיע פנדלים, והיה לו חוסר מזל/ריכוז שמנע ממנו להבקיע. באנגליה קבוצה מהליגה השלישית הדיחה את צ´לסי לפני שנתיים. זה אומר שהיא יותר טובה מצ´לסי?

Roobie

New member
תירגע...

כל הקטע של גביע זה שלא בהכרח הקבוצה היותר טובה מנצחת אני דרך אגב לא אוהד של מכבי חיפה.. מכבי חיפה יותר טובה ממכבי תל-אביב, זאת עובדה אחרת היא לא הייתה לוקחת אליפות בקלות כזאת אני גם משונאיה של מכבי חיפה, אבל צריך להודות באמת הרי אם רוסו לא היה מחטיא את הפנדל ומכבי חיפה היתה לוקחת דאבל, כולם הוי מדברים על עונת הדאבל המדהימה שלהם והיו אומרים שלמכבי זאת היתה עוד עונה גרועה (כי זאת באמת היתה, במיוחד אם מסתכלים על התקציב). ככה זה בגביע, הכל גבולי. ואל תברברו לי שוב על "האופי המכביסטי". הרי כבר הפסדתם גמרים, גם למכבי חיפה לפני 9 שנים, גם להפועל פתח-תקווה לפני 10 שנים, גם הפסדתם את גמר-גביע הטוטו לבית"ר לפני 4 שנים, זה לא שאתם כאלה ווינרים גדולים.

למעלה