נגדך, אבל המשצים זה תהליך שלדעתי אפשר להפיק ממנו תטוב ביותר רק בכיתה י` ומעלה כשעוברים תקורס... ובכיתה ט להיות פשצ אז סבבה, אבל אני רואה גם תקטע הזה שעדיף שהמשצ יעבור תקורס בסוף כיתה ט
להוסיף פרחים גם בט' וגם בח', כאשר רק בסוף ט' הולכים לקורס, והחבר'ה של ח' לא מתעסקים בהדרכה עצמה אלא במיומנויות שדה ובפעולות ערכיות, ואז הפרחים של ט' יוקדשו הרבה יותר לנושא ההדרכה.
קחי את אפיק לדוגמא!!! זה בבתי ספר שבהם אין תיכון.. אז אין להם כיתות נמוכות להדריך !!! לכן הם משצים כבר בכיתה ט' ולא ב י'... והפשצים יוצא שיהיו שנה לפני וזה כיתה ז'... להפך.. זה בריא.. שנה קסומה שניצ
עושה את הקורס בסוף ח', יש מעט מאוד בתי"ס במחוז שהם מט'-י'ב, רוב בתיה"ס בהם יש פעילות של"ח הם חטיבות ביניים (ז'-ט') ולכן המש"צים של בתיה"ס האלה הם בכיתה ט', הפש"צים בח'. אני למשל עשיתי את הקרוס בסוף ח', ג'וערה בסוף ט', כמו הרבה מהחברים שלי למחוז ולקורס....
עצות?! עצות למה בידיוק?... חיחיחי "זיו המגניב" איזה כינוי של כתה א' P: לא נורא =] העצה שלי, שאם אתה במש"צים, אתה תתבגר מהר יותר מאשר... אם אתה לא. חחח עצה... גם כן P:
תהיה אתה... תהנה מכל שניה שאתה איכשהו במשצים.. אתה תתגעגע כל כך!!!!! ראש גדול... ערני למצב.... מממ.. חחח בהדרכות תשתדל כמה שפחות "אממממממ......."... חחח זייהו נראה לי.... תהנה לך !!!!!! והכי בהצלחית בהמשך!!!!!!!! שנה קסומה לך חמוד שניצ