אני פשוט מפגרת!

אני פשוט מפגרת!

כמה פעמים אמרו לי לא לראות סרטי אימה לפנות בוקר!! אמממ זה היה אומנם שלשום אבל רק עכשיו היה לי זמן לכתוב את זה
זה היה סרט על רוחות וכאלה ובלה וזה הפחיד אותי בדרך כלל ההשפעה של הסרט היא רק בלילה וכשאני מתעוררת אני כמו חדשה אבל לא, לא נרדמתי כל הלילה! וב6 בבוקר קמתי בגלל ששמעתי את השעון של אבא שלי, קמתי, שתיתי, ואבא שלי שאל אותי למה כולי מים...הרי הזעתי מפחד ומחום, טוב, להיות עטופה בשמיכה כל הלילה זה מאוד חם, נכון? אתמול בלילה חזר לי "פלאש-בק" של זה
התחלתי להתכסות כולי כדי שאני אהיה מוגנת אבל הפעם נרדמתי אבל היה לי סיוט
לפני כמה שנים בגיל 8 בערך אני חושבת היתה לי טראומת ילדות שמישהו דפק בדלת ופתחתי אותה ואז הוא נכנס וניסה לתקוף אותי ואז בול אבא שלי חזר מהעבודה ולמזלי הוא מנע ממנו לגעת בי זה היה מציאות
וזאת טראומה אז בחלום (או סיוט יותר נכון) חלמתי שהוא נכנס אליי הביתה (אותה דמות!) ומנסה לתקוף אותי כיום בגיל 14, ואני סוגרת עליו את הדלת ומונעת ממנו להיכנס ואני מסתכלת דרך החור של בדלת ורואה שהוא שם עדין, אז הלכתי למטבח להביא סכין ואז אמא שלי העירה אותי כדי לשאול אותי איזה ספרים יש לי כי היא הולכת לקנות לי ספרים
סיוט מפחיד מאוד
אגב! אני בול סורקת תמונות שלי כדי להשים בפורום!

Etay2

New member
\=

איזה כיף לך\= שהייתי קטן היה לי גם סיוט שכל הזמן חזר=\\\שמנסים להרוג אותי..

keren007

New member
אף פעם לא תקפו אותי ../images/Emo4.gif

טוב, בערך לא... אבל גם אני לא ישנתי אתמול, הכל בגלל השמש ה-@$#%^*& הזאת

keren007

New member
בערך

טוב אבל זה לא משנה את העובדה שלא יכולתי לישון!

אני מתתי פעמיים בחלומות שלי

פעם זה היה כשהייתי בת 5...חלמתי חלום שחור לבן שאני באיזה בניין והפועלים רוצים לדחוף אותי למטה אז בסוף דחפו אותי.... 2. חלמתי לא מזמן שטרוריסטים ירו בי...ואז קמתי לתחייה בכל מקרה...אני ציירתי ראש של גור נמרים...אולי אני יסרוק מחר אם אני יסיים את הגוף....

swirrrly

New member
אוי הזכרת לי את אחד מהחלומות היותר

שוים שלי.. זה היה החופש.. ובחלום הזה שהיה כאילו מחולק לשתיים, דנתי על כמה שאלות חשובות בקשר לעצמי. חשובות ומביישות - לכן לא אפרט.. בקיצור, יש שתי בחורים מבוגרים ממני, ככה בני 16. וכזה, אנחנו בטבע והם רוצים לחצות גשר.. ופתאום נמר אחד (או אריה או מעין חיה כזאת) רודפים אחרינו.. אז כולנו כזה רצים, ובהתחלה זה כזה קשה לחצות את הגשר.. ואז איכשהו הגענו לסירות וכולנו שטים בנהר מאוד מאוד סוער.. ואז פתאום נורים כל מיני חצים כאלה.. אז אני רואה אחד מהבחורים.. פתאום נוגע באוזן אחת שלו.. נוגע בשניה.. טראח!! יש שם חץ שעובר מאוזן לאוזן.. הוא אומר איך הוא מרגיש את המוח שלו נמס ומדמם.. לבסוף הוא מת.. עכשיו הבחור השני.. הוא כזה.. בטוח שזה לא קרה לו.. אבל נוגע באוזן אחת. נוגע בשניה.. חץ!! ואני.. אני מה זה נבהלת, בטוחה שזה לא קרה לי.. אז אני נוגעת באוזן אחת.. בשניה.. לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! יש לי חץ!! אני מרגישה את המוח שלי מדמם!! לאאאאאאאאאאאאאאאא!! אני לא רוצה למות!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! אין לכם מושג איזה צרחה תקעתי בחלום, זה מהדהד בראשי עד היום הזה..

למעלה