אני פשוט מאושר!!!!

1motty

New member
אני פשוט מאושר!!!!

אחד הדברים שהכי היו חסרים לי מאז שאני חולה צליאק זה טוסט טוב!!!! כל הנסיונות שלי היו שהמילוי נחמד אבל הלחם\הביגלה הגיבו נורא לטוסטר!!!! מאז ועד היום לא אכלתי טוסט נורמלי טוב איכותי משביע כזה!!!!! ומה שקרה היום זה שהלכתי לסניף של נ"ק בראשל"צ, קניתי ים בדברים אבל הדבר החשוב זה הג'בטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי הביתה הפשרתי אחת(בלי חימום) שמתי בה פסטו, קטשופ, אלף האיים, טונה, בצל וגבינה הכנסתי לטוסטר בלי הרבה ציפיות... כעבור דקות מספר הסתכלתי ולא רק שלא נשפכה אפילו טיפה מהמילוי(שזה לא קרה אפילו בבייגלה "רגיל") הוצאתי נתתי בזה ביס ופשוט ריחפתי באויר הרגשתי בגן עדן!!!!!!!!!!!!!!! זה היה טוסט מהחלומות טוב יותר מטוסט "רגיל" שהייתי מכין בבית זה היה נהדר נפלא והכי חשוב טעים!!!!!! עכשיו אני הולך לאכול כזה פעם בשבוע בגלל שזה יקר 6.5 ש"ח ליחידה אבל זה שווה את זה זו לא פרסומת

מצטרף לשבחים!

אתמול לקחתי איתי ג'בטה לדרך, הבעיה הגדולה ביותר הייתה כיצד לא לאכול אותה במטרה לבדוק עמידות. הפשרתי (מיקרו כמה פעמים על אופצית הפשרה) בערך ב10 וב15:30 הלחמניה עוד הייתה טעימה. אגב, מרחתי אותה משני הצדדים בגבינה לבנה עם קצת שמן זית סחיטה עדינה של לימון טיפה מלח ופרוסות דקיקות דקיקות של מלפפון ועגבניה, היה פשוט נהדר! עכשיו רק צריך לדאוג להצטייד בהן כי נגמר... לגבי המחיר, אמנם 6.5 ש"ח ליחידה זה לא זול, אבל כשזה מאפשר לי להחליף "סלט" קנוי שעולה פי 5-6 (כי רק את זה הצלחתי למצוא) זה כבר פחות נורא.

למעלה