אני פשוט לא מבינה !

אני פשוט לא מבינה !

זה נכון שאישה אוהבת שמחזרים אחריה.......אז למה הוא לא עושה כך? זה נכון שגם הוא רוצה תשומת לב.....ודאי..זה מאוד הגיוני והדדי.... הוא לא מבין רמזים????????? הוא בטוח יודע מה הוא רוצה??????? אינני מבינה..... למה הגברים היום מצפים שנעשה את כל העבודה? הם יתרגלו שאנחנו מתחילות איתם? אולי שמישהו יסביר לי כבר מה קורה כאן? הוא רוצה משהו טוב? שיתאמץ...למה לא? אני לא מתפשרת......אני רוצה את הטוב ביותר.....ואם תיתן כמובן שתקבל יחד עם הנתינה את הטוב ביותר... אתה קולט?????????? אנשים, חברים.... הזוגיות השתנתה...זה לא מה שהיה פעם...פעם היה יותר כבוד...יותר ג´נטלמניות באויר...יותר חיזור...היום איה החיזור אחר האישה? מה רע בלחזור מעט לאחור?.......אני בטוחה שיש יתרונות ...אולי גם חסרונות אך יתרונות בכל זאת אני תמיד מוצאת יותר ובכל דבר.... להרים טלפון? לחכות שהוא ירים? להציע לו לבוא? לחכות שהוא יציע? מה???? מה????? כמה לחכות?????? מה לעשות?????????? אוףףףףף זה קשה....עד שחושבים שמצאת משהו שאתה רוצה...משהו מתחיל להשתנות....כלום לא יכול להשאר מושלם נכון? אולי הוא לא בטוח שהוא רוצה? אממממממ אבל שאלתי....אמרתי, אולי זה לא...אבל הוא אמר שדווקא כן..אז למה קיבינימט הוא לא עושה כלום? למה הוא מחכה? למשיח???????????? אמממממ מה דעתכם?.....הזוגיות היום השתנתה או לא?????? היא ודאי לא מה שהיתה לפני שנים? איך יודעים באמת מה כוונותיו של בן או בת הזוג ...כשמתחברים? עד כמה אפשר להאמין? במיוחד היום...בתקופה הזאת? אני פשוט לא מבינה !

מקסימה......./images/Emo24.gif

אנו שונות בהם לכן לא כל דבר אנו מבינות וכנראה זאת הדרך שלהם להתמודד תשאלי על מה ? לא יודעת ולא מתיימרת לדעת .. לכן כי הכל בכלות בלי מחשבות.. רוצה לצלצל צלצלייייי רוצה לדבר דברייייי לא תצליחי לשנות אותו אבל..... שהוא יהיה בכיסך.... אז תוכלי לעשות כל מה שאת רוצה להעלם כמוהו...והוא ישתגע להיות ´´קצת ´´ רעה והוא ימות עליך. באהבה גדולה מזאת שחוווה את זה כמוך.. מלאה ויפה 38

לא אוהב משחקים

אין לי בעיה עם רומנטיקה, אבל נראה לי שגברים (וגם נשים) באמת שכחו את החיזור הפשוט ונטול הפוזות והמשחקים. בא לך להתקשר אלי תתקשרי. את רוצה שהוא יחזר אחריך, תגידי ותסבירי לו איך את רוצה את זה. את רוצה לדעת מה הכוונות שלו, תשאלי. את לא רוצה להסביר ומצפה שזה יבוא לו לבד ... אז תחכי. חיזור ורטמנטיקה לא מלמדים בבית ספר, אבל ם את חושבת ששוה לך לחכות לגבר שיש לו את זה בגנים, אז תחכי. שאלת אם הוא לא מבין רמזים. רוב הסיכויים שלא, אם הוא גבר עכשיו תתמודדי עם זה. את רוצה להמשיך לשגע לו את השכל עם רמזים שהוא לא מבין, או שאת רוצה להעביר לו מסרים ברורים? כי אם תנאי המעבר שלך זה גבר שמבין רמזים, אז תמשיכי לחפש. אבל אם את מחפשת מערכת יחסים, אולי הגיע הזמן לרדת מהשטויות ולהגיד מה שאת רוצה בשפה ברורה, מובנת וחד משמעית? ואחר כך את שואלת "עד כמה אפשר להאמין?" איך אפשר להאמין למשהו או להבין משהו אם המערכת מסתובבת בתוך מסך עשן של רמזים מעורפלים ורצונות שלא נאמרו וציפיות שלא מונחות על השולחן? אוף אין לי כח. מצטער שהתפרצתי ככה ומצטער שהוצאתי את זה ככה. את יודעת שזה לא נאמר אישית נגדך אז עזבי את כל הפאקה פאקה וקחי חיבוק
גדול גדול גדול עכבר

רוזאן

New member
אני מאמינה

בגישה הישירה כלומר שאם בחורה מצפה למשהו היא תגיד את הדברים בצורה ישירה. אנחנו דורשות שיויון אז למה לא בשטח הרומנטי?

shugi28

New member
אולי תחליטו כבר ( כל הנשים ) !

שיויון או לא ?! זוגיות לא השתנתה .. מי קבע שהגבר הוא זה שצריך לחזר ? עברו הימים האלו צריך לדבר ישירות: כן כן, לא לא ולא לחכות שהוא\היא יחליטו בי וסופשבוע נעים שוגי . "אמרת שדי אז יעלה ביי ! "

גילה37

New member
שוגי יקר שלי../images/Emo25.gif

אתה צודק , אמנם אני בצד הנשי אבל מה לעשות: " צדק צדק תרדוף..." אנחנו המין הנשי דורשים שוויון אבל רק כשנוח לנו , ולכן עדיין אין שיוויון מוחלט , אבל אנחנו תמיד באות בטענות כלפי המין החלש הרי הם הגברים.. אישה צריכה לגבש לה דיעה באופן מוחלט האם היא רוצה שיוויון או שלא אבל, מאחר ואנחנו מסתבר כן רוצות שיוויון ,אז לעניננו אנו, כן צריכות לחזר אחרי הגבר וכן צריכות ליזום קשר מיני אם בא לנו וכןלעשותץ כל מה שעולה על רוחינו.... ולך מקסימוש החברה עברה שינוי מהפכני, היום האישה היא עצמאית בהליכותיה והיא לא צריכה גבר שיפרנס אותה ולכן היא מסתדרת גם בלעדיו ואין את התלות שלה בו כמו פעם , ומאידך היא יכולה בהחלט לקבוע את המהלכים,בלי חשש ובלי הרצון לרצות ולהיות נחמדה כי אולי הוא לא ירצה אותי וכו´ .. נכון שאין כבר את החיזור השמרני של פעם שהזכר מנהל את העניינים היום יש שיתוף פעולה .. אם רוצים שוויון אז שוויון מוחלט עם כל המשתמע מכך שלכם גילה

אפרופו שיוויון

בסרט ghostdog (סרט מומלץ בלי קשר, בטח כבר בוידאו) יש סצנה בה מאפיונר יורה והורג שוטרת שעוצרת אותו. אח"כ בינו לבין החבר שלו מתנהל הדיאלוג הבא: A - what have you done? You shoot a woman! B- What do you want? She wants equality, I gave her equality. בקיצור- אין לי אלא להסכים עם עכבר כתום, בכך שאנחנו לא מבינים רמזים. אתם פשוט מתוחכמות מדי בשבילנו - אני זוכר את עצמי לא פעם תוהה האם היא סתם נחמדה, מנסה להתחיל איתי, או שהכל רק כדי לגרום למישהו אחר לקנא, או אולי היא נהנית לשחק ברגשות שלי. אז אם אנחנו לא מעוניינים יותר מדי - אנחנו פשוט מוותרים על האתגר האינטקלטואלי להבין למה אתם מתכוונות, מה גם שהמוח שלנו נוטף זיעה עכשיו (לי, למשל, יש פטור מחשיבה עד ספטמבר - ולכן לרוב אני לבד בקיץ...ומפצה על זה בחורף)

למעלה