אני פשוט לא מבין

אני פשוט לא מבין

איך פתחו פורום רשמי של תפוז לפאקצות ולפריקים לא! למה לפתוח פורום לפאקצות מטומטמות אם הן אפילו לא יודעות לכתוב?! אני עכשיו מנהל מגעים עם מנהלת הפורומים של תפוז לפתיחת פורום פריקים רשמי כדי שלא נסתפק בקומונה {למרות שהיא אחלה}

stik17

New member
../images/Emo123.gifהיי אתה איש...בא לך??

ללכת להתלונן במקום אחר??? זה לא ממש שאלה זאת פקודה!! הבנו שאתה לא מבין איך פתחו פורום..אם תגיד פעמיים זה לא ממש ישנה! כפיש???או שאתה צריך הסבר בשפת הסימנים???

נעים מאוד ../images/Emo203.gif

גל - מחיית השפה העברית.. הכוונה כמובן היתה להתעצבן

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif XDD כרצומך

אבל קח בחשבון שבטח יקרה לו אותו דבר שקרה לפורום הזה: לא יהיו שם פריקים אמתיים בכלל, אז חצי מההודעות יהיו "מה זה הפורום הזה?!" והחצי השני סתם צחוקים..

BaBy AnImE

New member
אנחנו לפחות יודעות[ים??] לפסק XD

לך להתאפר, יא וונאבי פריק. (לי נמאס מוונאבי פריקים. סיפור ארוך. =\)

Marble Arch

New member
הוא מחפש בפורום פריקים.. ../images/Emo129.gif

פריקילה- היתכן שהפריקים עוד לא מפותחים אבולוציונית בשביל פורום משלהם?
כנראה שהם עסוקים רוב היום בשירי הלל לכוחות האפלים, בעוד שלנו יש הרבה זמן לכתוב הודעות כשמחכים שמסיכת הפנים תתייבש...

מטאל לא דופק ת'מוח!

ואני מצטער מקודם על מה שרשמתי לכם... זה היה קצת מוגזם ולא צודק... סורי... {ואנחנו לא שרים שירי הלל}

BaBy AnImE

New member
אתם צורחים אותם,

ומי כמוני שומעת >< אז סליחה על ההודעה שרשמתי לך בשרשור למעלה
וזה כן, יש הוכחות מוצקות של אנשים @@"

SubSonicMadness

New member
אוהו...

בטח שרים שירי הלל מה עם כל השירים של קריידל מתמלא בי פחד כשאני שומע את זה =\ הצרחות שלהם פשוט מחלחלות לי את העפעף

Free Bird

New member
לא זה מצחיק!!!

אבל אחרי שמתרגלים זה גם לא מצחיק, זה רק נחמד באוזן=))

Free Bird

New member
מטאל כן דופק תמוח!

וגם פאנק, וזה מה שכייף בסוגים האלה של המוזיקה ויש מי שאוהב את זה ומי שלא ואגב לא כל מי ששומע מטאל\רוק\פאנק הוא פריק אז פאקינג דמט אולי תעזבו כבר תתדמית המטומטמת הזאת?? ודיי להיות וואנבי. זה מגעיל

למעלה