אני פשוט לא מבין!

Babajista13

New member
אני פשוט לא מבין!

תסבירו לי איך זה יכול להיות: בן-דוד שלי למד כלכלה, סיים יב', ושלחו אותו להיות נהג(הדבר הגרוע ביותר בצבא), הוא שלח מכתב לטכני, והם אמרו שהוא יכול להתקבל כ: מכונאי חשמלאי אז למה יש לנו בתי ספר צבאיים שמלמדים מכיתה ט את כל השטויות האלה, אם אני יכול ללמוד כלכלה ולעשות את אותו הדבר שכל כך הרבה אנשים קורעים את התחת במשך 4 שנים?! למה?!

../images/Emo160.gif

ממש טעות לא לומדים אותו דבר אלא מעט מאוד על מנת להסמיכו כחייל בח"א בטוח שבמקצוע פחות טוב

Babajista13

New member
לא יודע, זה..

לא יודע, זה נשמע נורא מוזר, כאילו אנשים יכולים לעבוד על מטוסים אחרי 3 חודשים, ואנחנו לומדים את אותו הדבר במשך 4.. אמרו לי זה כדי שתהיה בטוח במקצוע שתרצה.. אבל עדיין ההפרש בין 3חודשים ל 4שנים גדול מידי.. יש שתי אפשרויות לדעתי: 1) אנחנו שורפים את הזמן בלי שום מטרה 2) מי שזימנו אותו לבח"א21 והוא לא היה שוחר ישרת אנשים יותר מוסמכים שיהיו השוחרים נחמד אם 2 זה הנכון, אבל ממש קשה לי להאמין.. וחוץ מזה מי שבא מחוץ לשוחרות זה בא לו על חשבון הפז"ם אנחנו נאנשים ולא מקבלים שום פז"ם מזה.

who is this

New member
גבר...

השערה שתיים שלך היא די נכונה... כשתסיים ארבע שנים בטכני אולי תלך לי"ג י"ד ותהיה יותר בכיר ממי שזימנו אותו בגיל 18...

baliti

New member
יש לך טעות-

דבר ראשון נהג זה לא הכי גרוע בצבא דבר שנית- בטכני לומדים דברים שונים ויש המווווווווווווווווווון ערך מוסף מעבר ללימודים!

כן אתה לומד...

לנקות... לישון עם עוד 3 אנשים בחדר (במקרה הטוב) להתחלק במקלחות ובשרותים שלך עם עוד 140 איש... ובסה"כ לומד להסתנגר... דבר אחד בטוח שכשאתה תגיע לצבא ומישהו יגיד "אני צריך שלושה מתנדבים" אתה בחיים לא תתנדב
בקיצור לומד המווווווווון דברים מאוד מאוד חשובים. (בליטי אל תנסה להראות כאילו זה לא נכון.) נ.ב. הרבה כבוד לכל מי ששורד 4 שנים בטכני. וגם כבוד לבליטי שהיה המדריך הראשון שלי והוא בסדר הוא. זהו.

למעלה