אני פשוט לא מאמין!!!!!!

• פותח הנושא svrg
  • פורסם בתאריך

svrg

New member
אני פשוט לא מאמין!!!!!!

איזה סדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי 11 פרקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרקים 10+11 הם ה-פ-ר-ק-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבינים פשוט ה-כ-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי זו סדרה טובה יותר מנמלטים אפילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וניקי היא כל כך כוסית+יפה!!!!!!!!!!! וגם קלייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deewana

New member
סדרה בהרבה יותר טובה מנמלטים...

אבל לא יותר מאבודים

svrg

New member
פחחחחחח

נמלטים וגיבורים סדרות פי 100 על אבודים! אני רואה את שלושת הסדרות האלה אבל אני חושב לפרוש מאבודים... זה ניהיה כל כך לא מעניין בזמן האחרון!

dance13

New member
אבודים זה באמת כבר נמרח קצת

אבל גם נמלטים!(בלי הכלא זה פשוט לא מעניין) אני לא יודעת מה איתך אבל הירוז פשוט מדביקה אותי למסך

aviaduvdevany

New member
אכן...

העונה השלישית קצת חלשה אבל אני מכור לאבודים מהעונה הראשונה ואני פשוט לא יכול להפסיק, איך אתם יכולים לפרוש עכשיו כשעוד שנייה אנחנו מגלים מי הם דארמה...

MrAnderson

New member
ראיתי אבודים עד שיתחילה עונה 3

הזוועתית.היו צריכים לפרוש בשיא(העונה הראשונה).

uriler

New member
תחזור לראות.. הפרקים האחרונים

מחזירים את הסדרה למתח של עונה 1.

deewana

New member
ראית את כל הפרקים מעונה 3?

אם לא אז תראה ותחליט אם להפסיק או לא... כל הפרקים בעונה 3 היו מעניינים אל תפסיקו לראות רק בגלל שאומרים שהעונה 3 ירדה ברייטינג!

deewana

New member
נו פרק 8 לא היה יפה?

תראה את פרק 11 12 ו-13 אלו פרקים חזקים ביותר!

NimrodOZz

New member
אולי די?

הכתיבה הקלוקלת, העברית המשונה והדחף הלא ברור להכפיל סימני קריאה בכמויות נדמים לי ככתיבה פאקצית במיוחד. סימן קריאה אחד מספיק. כנל לגבי נקודה או שלוש. לא צריך יותר. הבנו שאתה אוהב את הסדרה, לא צריך להגזים בתגובה הילדותית הזו.

A Lost Hero

New member
גיבורים הרבה יותר טובה מנמלטים

וגם אבודים יותר טוב מנמלטים אני לא בטוח אבל מי יותר טוב? אבודים או גיבורים?.?

deewana

New member
וואלה צודק

גם אני לא יכול להשוות בין גיבורים ואבודים את נמלטים משכו אני הפסקתי לראות אולי אני אראה שיהיה את כל הפרקים אבודים מחזיק אותי כל פרק ופרק מותח ומגלה דברים חדשים

noyil

New member
אני לא חושב שאת נמלטים משכו

אז היו איזה 4-5 פרקים לא מעניינים ברצף, אבל הפרקים האחרונים ששודרו ריתקו אותי למסך, הפרק של אתמול היה יותר טוב מכל העונה הראשונה ביחד.. היוצרים חתמו על עונה שניה של 22 פרקים, אם הם היו יכולים הם היו עושים 18 פרקים ואז לא היה אף פרק משעמם, אבל הם לא יכלו אז עלילה שבהירוז נמשכת בפרק אחד, שם היא נמשכת 2 פרקים. אני מציע לך לחזור לראות, כי כנראה הפסקת בדיוק לפני הפרקים המעניינים. בשבוע הבא פרק הסיום ולפי הפרק ששודר אתמול והטריילרים- הוא הולך להיות פרק ממש טוב.

deewana

New member
אני אראה את זה מתישהו

פשוט עכשיו זה לא כל כך מושך אותי אז אני לא רודף אחרי הפרקים ורוצה לראות... אבל אני לא מבין איך הם הולכים לעשות עונה שלישית...עדיף שהיו מסיימים בעונה שנייה

shiraz cohen

New member
אני חושבת ש...

שגיבורים יותר טובה מאבודים,אבל לא יותר מנמלטים... אל תסקלו אותי! אין על נמלטים.... מייקל
ולינקולן...

piterpatrely

New member
אבודים

העונה הייתה עד עכשיו די מאכזבת ורק הפרקים האחרונים התחילו לעניין. למרות שהמריחות מורידות כ20% מאיכות הפרק.. נמלטים בכלל זבל. אני מקווה שאני לא אגיד את זה על הירוס כי גם לנמלטםי הייתה עונה ראשונה פצצה...

למעלה