אני פשוט לא מאמין מה ששמעתי פה

gilroz

New member
אני פשוט לא מאמין מה ששמעתי פה

איך אתם יכולים להזהות עם מחבלים מתאבדים!!!, זה ממש בושה , מחבלים שבאים להרוג נערים בלי שעשו להם דבר , ואתם עוד מזדהים איתם!!! וחוץ מזה למה אתם אומרים שמתנחלים הם פחות מהפלסטינים, המתנחלים שומרים עליכם!!, הם גבול אנושי , אם לא היה אותם היו יורים על ערים בקו הירוק הפלסטינים - הפת"ח רק אומר שהוא נגד פיגועים בקו הירוק, אבל הוא בעצם רוצה להשמיד את המדינה הזו כמו שאר אירגוני הטירור, לא ראיתם איך הם שמחים על זה שפוצצו את ארצות הברית, הם עובדים עליכם בעיניים , מתי תפסיקו לחלום , הם לא רוצים שלום , הם רוצים שטחים , וברגע שניתן להם את הכל הם יתקפו את המדינה שלנו , בגלל שהם רוצים הכל, הם לא התפשרו על כלום למה אתם חושבים שמשהו ישתנה בהם ב53 השנים האחרונות, הם עדיין רוצים להעיף אותנו מכאן כמו אז, לא אז הם לא הסכימו למדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל !!, כי הם רצו הכל!, והם לא יוותרו על זה בחיים!

simple_monkey

New member
נתחיל בהבנת הנקרא

אף אחד בפורום הזה (לפחות אני מקווה) לא מזדהה עם הדרך של המחבלים כלומר רצח של אזרחים. אבל מה שכן, המטרה של אותם מחבלים כן מקובלת עלי ועל עוד אנשים בפורום הזה שהיא הקמת מדינה פלשתינאית. בקשר למתנחלים, אתה כנראה לא מבין איזה נזק הם עושים לבטחון של המדינה, אותם מתנחלים מקימים בלי סוף מאחזים והתנחלויות, שלצערי חיילי צה"ל צריכים ללכת ולשמור על כל אידיוט שחי שם ושמסכן את עצמו ואת הילדים שלו. מה שקורה זה שיש מחסור בחיילים והאפקטיביות של ההגנה של צה"ל יורדת מה שגורם להרג של יותר אנשים, גם חיילים וגם מתנחלים. ובקשר לשאר ההודעה שלך זה נראה שאתה כבר יודע הכל, אז אין טעם שאני ינהל על זה ויכוח, רק תזכור למי ניתנה הנבואה... :)

Jacob007

New member
המתנחלים הם בדיוק כמו המתאבדים !

המתנחלים הם אפילו יותר גרועים ! למתנחלים אין מטרה חשובה כמו שיש למתאבדים ! למתנחלים כבר יש מדינה ! איך אפשר לחשוב שהמתנחלים שומרים ומגנים עלינו ?!?!?!? הפלשתינים רוצים מדינה בדיוק כמו שאנחנו רצינו לפני 53 שנה ומגיע להם מדינה ! ובקשר לטרוריסטים , לדעתי הם רק מקטינים את הסיכוי של עמם לקבל מדינה והורסים את השם של העם , הם גורמים לאנשים לקבל דעות כמו שלך ( גיל רוז ) !!!!!

איזה הגזמה.........

דבר ראשון, בנאדם שהורג עשרות אנשים, קשה להיות גרוע ממנו. דבר שני, אתה חייב לעשות הפרדה בין מתנחלים אידאולוגים לבין כאלו שחיים שם רק כי המדינה עודדה אותם לגור שם ע"י מתן תנאים טובים יותר בכסף מעוט יותר או שנולדו למשפחה שחייה שם ולא יכולים לעבור - בקיצור, זה לא שחור ולבן לא כל מתנחל הוא רוצח גרוע, פנאט, דפוק או מה שלא תגיד... וגם אלו ששם מתוך אידאולוגיה הם לא רוצחים, צעקניים או כל דמוניזציה שינסו לעשות להם. כמובן שיש קומץ קיצוני שמקים מליציות חמושות, רוצח, נוקם וכו´... ועוד דבר - אל תשכח שההתנחלות לא הייתה מתקיימת ללא כל ממשלות ישראל מאז 67 היו תומכות בה, אפילו ממשלת רבין-פרס. אני מסכים איתך שמתנחלים לא מגנים עלינו, להפך הם מורידים את כושר ההגנה שלנו, במיוחד מקומות כמו נצרים שדרושים יותר חיילים להגן על המקום מאשר המתיישבים ששם. בקשר להשגת מטרות בצורה אלימה, אני מתנגד לזה, אני חושב שהדרך הטובה ביותר להשיג מטרות היא בדרך לא אלימה... אבל אני חושב שגם כאן אשמות ממשלות ישראל בכל הזמנים - לפני האינתיפאדה הראשונה, מי התייחס בכלל לבעייה הפלשתינאית? גם נתניהו יצא לווי פלנטישון והחזיר את חברון אחרי אירועי אלימות... מה לעשות, הפלשתינאים מרגישים כאילו רק באלימות הישראלים מתייחסים אליהם. (ראה הודעה שלי למטה לגבי המלצות קריאה, תקרא את המאמר של בן כספית.... זה ממש חובת קריאה!)

Jacob007

New member
אני מסכים עם החלק של ההפרדה ...

אני מסכים איתך בחלק של ההפרדה בין סוגי המתנחלים , אבל אם תקרא\י את ההודעה שלי שוב , את\ה תבין\י שלא עודדתי טרוריסטים ! ( לא טרוריסטים פלשטינים ולא מתנחלים טרוריסטים !) גם אני חושב שאלימות היא לא הדרך , ואין לי מושג למה הבנת\ה מהמכתב שלי שאני חושב שאלימות היא הדרך ?!?

למעלה