אני פשוט לא יוצלח

freedom rider

New member
אני פשוט לא יוצלח

פניתי לאתר מסויים של לימודים ברשת, והצעתי את עצמי כמורה למתמטיקה, סטטיסטיקה וכדומה. מילאתי את כל הטפסים, ציינתי איפה למדתי, מה וכמה, ואיזה תארים קיבלתי, ואת הנסיון שיש לי בהוראה (רק 13 שנים), וקיבלתי את התשובה הבאה: מחלקת פיתוח ההוראה של חברת xxxxxx בדקה את קורות החיים אשר שלחת. לאור הפרטים שהזנת באתר, השכלתך ,ניסיונך המקצועי וציפיות השכר שלך, אין באפשרותינו לספק לך אפשרויות תעסוקה ההולמות את כישוריך ודרישותיך, בתקופה הנוכחית.

יסמין43

New member
אני מקווה שמובן לך שזה טופס משוכפל.

כלומר, שאין לזה שום קשר ישיר אליך. הם כנראה בחרו כבר מישהו אחר מסיבה זו או אחרת.

נו באמת פריד,

באמת חשבת שעם 13 שנים נסיון יקחו אותך?!?! הגזמת. מינימום 14. לך, תמשיך לחפש.

nutmeg

New member
מוכר ולא חביב

ה- over qualification הזה. או להנמיך פרופיל בטפסים או להשתגע...

zimes

New member
לא יוצלח???

אתה לא באמת חושב ככה, בגלל שאיזו תוכנה שלחה לך מכתב אוטומטי, ואיזה מישהו אחר קיבל את הג'וב!

דן צ

New member
גם אני קבלתי את הנוסח

רציתי להיות פועל ניקיון בעיריה , מה שנקרא לעבוד בזבל: " מחלקת התברואה של עיריית XXXX בדקה את קורות החיים אשר שלחת. לאור הפרטים שהזנת בעירייה, השכלתך ,ניסיונך המקצועי וציפיות השכר שלך, אין באפשרותינו לספק לך אפשרויות תעסוקה ההולמות את כישוריך ודרישותיך, בתקופה הנוכחית. " הכל שטויות פריד,

דן צ

New member
אתה לא מאמין

בגרות מלאה ממוצע 98 + תואר ראשון במדעי המדינה

d@r121

New member
אז מהיום כשאני אראה את המנקים

אני אתייחס אליהם ביראת כבוד....

שני דברים..

1. יש אתר אחד כזה שאני חושב עליו, ועדיף שאני לא אגיד מה שיש לי לומר עליו. 2. "אין באפשרותינו לספק לך אפשרויות תעסוקה ההולמות את כישוריך ודרישותיך" יותר זול להם להעסיק סטודנטים טריים, עם פחות כישורים...

למעלה