אני פשוט חייב לשתף אתכם בזה

michaelblum

New member
אני פשוט חייב לשתף אתכם בזה

כי אם לא אני אשתגע פה... אני רואה את הDVD של ההופעה בSLANE CSTLE באירלנד ואז מגיע השיר האחרון, power of equality אני לא יכול! זה פשוט שיר ענק, אני קופץ פה בכל הבית אבל אני לא שולט בזה!!! הביצוע כ"כ מדהים... חבל שזה לא יהיה אחד מהשירים בדיסק מהייד פארק... אני אומר לכם, תשיגו את הדבר הזה כמה שיותר מהר, זה שווה כל אגורה. כל שניה מהDVD הזה

מנצלש'ת לשיתוף משלי...

ומוכנה למטח העגבניות שיגיע... אני לא אוהבת כל כך את californication אני מעדיפה בהרבה את by the way (אני מעדיפה באבו אבוה הרבה את shadows...... אבל כאן זה פורום rhcp) לא מתה על הראשון כי הוא "חסר עמוד שדרה" ואני לא מרגישה שהוא לוקח אותי למסע. יש בו רגעים יפים אבל.... מתחברת לשני כי אם מקשיבים למילים מגלים עולמות פנימיים מרגשים. כי יש בו מלודיות והרמוניות נהדרות ונוגעות ללב. נכון, אין בו פאנק ודיסטורשן אבל זה לא אומר שזה משעמם בלי. טוב אני לא מדברת בכלל על bssm שזה אלבום מושלם. זה לקחת את הנדריקס ולחבר אליו פאנק וראפ וסאונד של הניינטיז. גדול. רוחו של הנדריקס ה
נחה על כל ליין באלבום הזה. משהו של פעם בחיים. בגלל לא הוגן יהיה להשוות אף אלבום אחר שלהם למה שקרה להם שם. זהו. עכשיו אני כבר מרגישה יותר טוב

אגב, אתם מקשיבים ל-funkadelic?

כי אם עדיין לא...וואו........במיוחד שני הראשונים.

kalista

New member
גם אני....

ברור שיש יותר טובים. אבל שוב, זה עניין של טעם...

Nofar RHCP

New member
מהה???

אני בשוק!!! איך אפשר לא לאהוב את הדיסק הזה??? א. כל הדיסקים שלהם יפים באותה מידה...וקליפורניקיישן??? איך אפשר לא לאהוב את רוד טריפין??????????? זה דיסק מדהים!!!

למעלה