אני פשוט בשוק !!

ועוד

New member
../images/Emo206.gifמצאתי למי להציע שיקנו את

הסדרה. תקשיבו, נכון ערוץ אחד (הראשון-רוממה-ירושלים) בקאנטים? הם רוצים לזכות בצופים חדשים ולרענן את הרייטינג שלהם? למה שלא נכתוב להם ונציע להם אותנו בתור צופים נאמנים? הם רק ירויחו מזה. ממילא הם רק קונים סדרות ואין להם יצירות מקומיות. מי מרים את הכפפה?

אושרי 26

New member
אני פשוט בשוק !!

חברים קודם כל תסלחו לי על פתיחת השירשור אבל אני באמת באנמת בשוק !!! לא ביקרתי בפורום אולי איזה שבועיים ולא ראיתי "היפים" גם איזה שבועיים היום אני נכנס לפורום וקורא לראשונה על הורדת הסידרה !!! על כל הראיונות בתקשורת !!! על כל הכתבות !!! כאלה חארות כל הערוצים האלה גם את תשוקות הורידו כאילו לא היה אף אחד שצפה בה גם את לחיות את החיים (לא שצפיתי) אבל בכל זאת... שמעתי את הראיון של צפניה עם נורית מהראשות השנייה ולפי נורית צריכים בעצם להוריד את כל האופרות סבון שמשודרות בעולם כי כולם פחות או יותר מבוססות על אותם דברים סקס בגידות שקרים תככים וכו...אין שום מסר חינוכי בלה בלה בלה אפשר לחשוב שכל התוכניות והסרטים בחיים שלנו הם חינוכיים אז אוי ואבוי על היפים והאמיצים הכל כך לא חינוכית... נו באמת איזה תרוץ מטופש פשוט גועל נפש והתעללות טוטאלית בצופים זה לא פעם ראשונה שרצו להוריד אותה ובסוף התקפלו גם את צעירים חסרי מנוח רצו להוריד ואיזה בלאגן היה... אסור אסור אסור לוותר להם !!!

ערוץ מפגר, אבל לפחות פעם נקבל

תמורה על האגרה, הגיע הזמן. לא? בזמנו הם לקחו את "כל ילדי" כך שזה יכול להיות רעיון לא רע בכלל.

shiranush4

New member
...

והם המשיכו לשדר את כל ילדי? כי אם לא מי אמר שישדרו את היפים?

Indiman1

New member
נכון

הם אמנם לקחו את כל ילדי אליהם אבל הפסיקו גם כן לשדר אותה

ועוד

New member
אנחנו נוכיח שרייטינג זה זוית-צפיה

אלסטית של מנהלי ערוץ . ברצותם-יורידו. ברצותם-יעלו. כל כך הרבה אנשים שצופים בסדרה, לא יודעים להקליד על המחשב. אנחנו הפה שלהם. אם יש להם שכל (בערוץ הראשון) שיקחו את ההצעה שלי ב2 ידיים. אולי זה יביא להם רייטינג. חוץ מזה מה איכפת לכם מי יקח את זה? העיקר שמישהו ירים את הכפפה. מעריצה מושבעת מהפרק הראשון.

kobbar

New member
האשמים היחידים בהורדה זה בראדלי בל

וחבריו, על תסריט מאוד גרוע בשנים האחרונות של הסדרה הסדרה בשנות ה-90 הייתה עם תסריט מעולה, בראדלי אשם בעצמו בירידה של הרייטינג, גם כאן, גם בארה"ב

כל מה שהם עושים ביפים

זה כל כמה זמן להוציא את הסיפורים הישנים ולהחליף את השמות [למרות שלפעמים הכל אותו דבר] והינה נושא לעוד 50 פרקים ברוק ורידג נפרדים ברוק עושה סיבוב על כל הגברים בסדרה ואז הפלא ופלא ברוק ורידג חוזרים

למעלה