אני פשוט בשוק...

0פי7

New member
אני פשוט בשוק...

בזמן נסיעתי באוטובוס בין עירוני, אני מבחינה בקבוצה של 6 בנות חרדיות מדברות בקולי קולות על סדרות וסרטים... המשכתי להקשיב להם ופתאום אחת מהם אומרת בקול "ואיי אתן לא מתארות לעצמכן מה הפסדתן שלא רציתן לבוא איתי למסיבה... יצאתי מביתי עם ביגדי הרגילים יעני חצאית קומות ארוכה+גרביונים לבנות מצמר+ חולצה מכופתרת ובתחנה המרכזית החלפתי לשימלת מיני צמודה (מיותר לציין שמרגע זה כל האוטובוס שתק והקשיב לה) ובמסיבה עצמה היא אחד מהבחורים כוסון על... שיינא את שומעת התנשקנו והתמזמזנו אך הוא רצה יותר ואני לא הסכמתי לפחות לא בפעם הראשונה... ופה הבנות ירדו מהאוטובוס ובגלל שאני הדתיה היחידה באוטובוס (אמנם לא חרדית אך בכל זאת דתיה) כל הנוסעים באו אלי בשאלות...

והנה לפנינו רשימת השאלות:

שוטי...

0פי7

New member
בקצרה-

מה? חשבתי דתים אסור להם לגעת אחד בשני ליפני החתונה אז איך היא נגעה? כולכם צבועים, מחליפים בגדים רק בשביל ההורים... למה את עם חצאית גינס קצרה והם עם חצאית ארוכה? למה את לובשת צמוד והם לא? כל הדתים מתנהגים כמו ההיא? וכול... וראבק אני מסבירה להם את ההבדלים בין דתים לחילונים ומסבירה על נוער נושר... אשכרה הרצאה נתתי להם...

0פי7

New member
שאלות נוספות....

-מותר לכם לקיים יחסי מין ליפני החתונה? -מותר לכם בכלל להתנשק ולהתחרמן ליפני החתונה? -זה "חרדיות" אלו? אפילו אצלינו יש פחות בלאגנים -מותר לכם לשתות אלכוהול? להשתכר? לעשות שטויות? וכדו'....

Liron1005

New member
גועל נפש.

קודם כל על זה שהיא עובדת על עצמה ומתחפשת כל בוקר. אני לא מעריכה אנשים כאלה, ואחר כך על זה שהיא מדברת ככה בריש גלי, בזמן שהיא לבושה כחרדית. לגבי שאר הבנות, זה לא ביג דיל. הן בסה"כ דיברו על סרטים..

חשבת ע"ז שאולי אחרי הכל צריך לתת לה

כבוד ע"ז שהיא מתחפשת כחרדית כדי לא לצער את ההורים שלה....

Liron1005

New member
מה זה קשור בכלל?

היא משקרת לעצמה, לי אישית קשה לראות את זה.

שמענו על סיפורים כאלה!

אנשים חולים יש בכל מקום.תתפלאי גם בציבור החרדי יש זבל!רק שבמקום לטפל בו לצערינו מעדיפים לטאטא אותו מתחת לשטיח.! אבל כן,זה בהחלט עצוב.

danravia

New member
מסכנות

אני לא שופט אותן כי היום הנסיונות קשים במיוחד לחרדים. אבל אני מתעב אותם, לא טוב לך להיות חרדי תהיה חילוני אל תפסח על שני הסעיפים

לצערי הרב...

אני שמעתי המון סיפורים כאלה...גם על בחורים. היום כבר מפחיד. שמעתי גם על בחורים שהתחתנו עם "בחורות חרדיות". והם גילו שהן בכלל לא בתולות.../tapuzforum/images/Emo201.gif

למעלה