אני פרשתי

אפרופו חתימה...

את יודעת, אני לא ישאל אותך אם את בלונדינית או לא...
אבל אדם חכם יודע לקחת את הדברים בפרופוציה הנכונה, ולעניינינו, זהו רק בשביל ההומור, וכמו שאם יצחקו עליי עם הבדיחות המוכרות בגלל שאני מרוקאי... אני כלל לא ייעלב/יפגע קרוב לוודאי שאצחק.. ומי אמר, אולי תהיה לי חברה בלונדינית .. חחחחח

בדיחות

בדיחות על בלונדיניות נוצרו מתפיסת האישה כאובייקט מיני, "תהיי יפה ותשתקי", וודאי בדיחה שמרמזת על סקס. ועוד שימוש בביטוי הדוחה כל כך "דופק בלונדיניות"- דופק? כמו מקלקל? הורס? בדיחות על עדות נוצרו כתוצאה מהדרה ושנאת האחר. מרוקאי עצבני הודבק ליוצאי מרוקו כשהגיעו לארץ, למה? כי הם היו שונים, היה להם מבטא אחר, צבע אחר ואוכל אחר. זה שאתה צוחק היום על מה שבעבר סבא שלך נפגע ממנו קשות -זה כבר סיפור אחר, ויש לכך לא מעט סיבות פסיכולוגיות שאני ממליצה לך בחום לעיין בהן. החתימה שלך ממשיכה להפריע לי על אף שאני גאה מאוד בתלתליי השחורים.

I new man

New member
בדיחות - לא פוליטיקלי קורקט

לפני שאני אגיב חשוב לי להדגיש שאני לא ילך לפתוח על זה דיון, ואני לא יתחיל להוכיח בכל כוחי בפורום זה את נכונות עמדתי, אבל פשוט באופן כללי אני יגיב על תגובתך: למה למשוך ולהוציא את מכלל הבדיחות על עדות, מגזרים, אנשים מסוימים לתוך הפוליטיקה והענין המוסרי של הדרה או לא הדרה, הלו, בסך הכל מדובר כאן על בדיחה ואף אחד לא צוחק על הסבא שלו ולא על אף אחד אחר. מאז ומתמיד היה קיים בדיחות כאלו וימשיכו להיות (מבלי להזכיר שהבדיחות מעין אלו תופס חלק ניכר מהבדיחות המוכרות ושאנשים צוחקים כשמספרים אותם...). איזה בדיחה אני יספר: אחד שחה שחה שחה... הגיע לחוף טבע??? אני מבקש ממך לבדוק שוב את הביקורת שאת מוציאה או איך שאת תופסת בעולמך. כן זה בדיחה וצוחקים מזה, אף אחד לא נעלב (לפחות לא מישהו שבכח מנסה להיעלב) ואף אחד לא לוקח את זה לאיך אתה אומר ככה? אתה יודע שזה לשון הרע? הוצאת דיבה?.... ובאותו ענין, הנה קישור מויקיפדיה שמסביר על בדיחות.

הנחתי את חרבי, את יכולה לקחת אותה במתנה

אני לא מתכוונת לכתוב כאן יותר, אולי רק לצפות מהצד איך הורגים כאן אנשים חפים מפשע.

uri80

New member
את מה את מפרשת?

אל תמהרי לפרש כל כך מהר. אם כל אחד פה היה פורש בגלל שמישהו עצבן אותו אי פעם, המקום הזה באמת היה שומם, ולא כך.

חבל מאד

בפורום, כמו בחיים, יש כל מיני סוגי אנשים. חלקם נהיים חברים טובים שלנו, חלקם ממש לא ומחלקם פשוט כדאי להתעלם. בפורום, כמו בחיים, כדאי שתשקלי מתי וממי להיפגע, לא רואה סיבה להחרים את כולנו בגלל קומץ אנשים. אשמח אם תשקלי שנית את הפרישה שלך אנחנו, רובנו, כאן איתך.

נראלי

שאני בין הבודדים שהתחננו אליהם שיעזבו
לא יודעת מה קרה, לא ממש מצליחה לעקוב אחרי כל התגובות כאן, אבל אפחד לא שווה שתדירי את עצמך ממקום מסוים בגללו

בלי דמעות חברים, שבוע- שבועיים ואני חוזרת

את זה אני בטוחה שכל אחד מכם ישרוד אני די בלחץ בתקופה האחרונה-וזה יימשך כנראה גם אל תוך ינואר אני במצב שכל דבר מעצבן אותי החל מהעובדה שבויסוצקי אני בת 24 ובחיים האמיתיים 23 וכלה באנשים שבלעו את החרב מהחתימה שלי ולא מהססים להשתמש בה. אני לא מוותרת על אף אחד מכם כמובן ובשישי ניפגש בצ'אט (בלי מצלמה כי אין לי בלפטופ) הסיבה שאני צריכה שיזכירו לי בSMS היא בגלל שגם אז אני בחדר עריכה, כמו בכל יום כמעט בשבועיים האחרונים.

pokeret

New member

מתוקה אחת, אני הייתי בצ'אט בפייס שבת שעברה ונהניתי, קצת קשה לי עם הפורמט של האתר ההוא.

למעלה