אני פותחת שרשור

kopalinka

New member
אני פותחת שרשור

אם בא לכם, תענו: שכל אחד יגדיר את סוג התמימות שלו, כי ראיתי שיש הרבה מחלוקות על כך וגם סתאם בשביל הכיף..

Lost Lullaby

New member
אני לא יודעת להגדיר

איזה סוג תמימות אני. אני חושבת שבכללי אני אדם די תמים. אני נורא רוצה להאמין שכל אחד בעצם טוב בפנים ושכל מה שיש לו זה כוונות טובות, אבל הרבה פעמים אני מקבלת סטירה לפנים בגלל שאני חושבת ככה, אז עכשיו אני יותר זהירה. מה שבסופו של דבר גם פוגע פי כי קשה לי לסמוך על אנשים
לא יודעת, אני בנאדם תמים כזהP:

ladymadden

New member
תמימות בשבילי היא...

להיות כמו שאני, לא להתבייש מלהביך את עצמי, לחייך גם כשנופלת ברחוב בלי סיבה סתם כי אני עקומה, להיות אמיתית עם אנשים ועם עצמי, לא לחסום צדדים שבי מפאת הקונפורמיות החברתית (גם אם זה אומר להיראות קצת מוזרה בעיניי אחרים)... זהו בעיקר, די תמים מצידי הא?

אצלי זה מינית.

גם מבחינת ניסיון, אבל בעיקר מבחינת דיעה בנושא אני מאוד שמרנית בדיעות שלי. כלומר, שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל לי אישית מרגיש נכון לקחת הכל לאט.

y a e l4

New member
אני סתומה

סתם.האמת שיש דברים שאני תמימה בהם.הטאקט שבי.אני יותר מידי בעד להגיד לכולם מה שאני חושבת בשיא התמימות אני חושבת שזה לא יעליב אותם.מאז ומעולם אני כזאת.אני מנסה למתן את עצמי אבל זה לא תמיד מצליח. ומבחינה מינית אני כבר לא תמימה מלפני כמה זמן
*מגלגלת עיניים*

y a e l4

New member
מה אתה בוכה?גמאתה לא../images/Emo46.gif

ואל תחשוב על דברים מוגזמים
דבר איתי במסן דביל

crysania

New member
תמימות בשבילי היא כל משפט שני שלי:)

כן כן... בתאוריה אני מופקרת.. אני נשואה. התחתנתי עם 3 חברות שלי כמה פעמים והתגרשתי. התחתנתי עם בקבוק קולה. ניהלתי אורגיות בשיחות ועידה.. מעניין מהי תמימות בשבילי. . . .

kopalinka

New member
לי יש יותר גרועים

לדוגמא, יש לי רומן עם אחותי התאומה לכאורה. וגם יש את הקטע הזה שעושים שטויות עם חברים ומשפחות בצחוק ואז זה מתערבב, מכל מיני קבוצות, אז- הבן שלי הוא הדוד של אחותי התאומה, מה שאומר שהוא הבן שלי ושל סבא שלי.. איכס! סבא שלי?~!

../images/Emo121.gifאני כבר לא זוכר מה אני

אני הבעל של אחותי והבת שלנו נשואה לי גם ויש לנו ילד ואני גם הסבתא של סבתא של אשתי שהיא בעצם אחותי. וכו'...

למעלה